Baas boven baas. Godfrey Bloom. Controversieel. Murray Rothbard citeerder in Brussel. Nigel, luister svp. De staat is een instelling gebaseerd op diefstal. Belasting is een systeem waar politici en bureaucraten geld stelen van de burgers…. De hele EU gemeenschap ontwijkt belasting. Jullie zijn de grootste ontwijkers van belasting in Europa….. En ik kan je vertellen, het duurt niet lang voordat het gepeupel deze kamer bestormt en jullie ophangt en ik kan jullie vertellen, het gepeupel heeft gelijk!

Gale Boetticher, dank voor het attenderen op info@vrijspreker.nl

19 REACTIES

 1. Nigel Farage heeft zichzelf, in een interview dat ik zag, ‘libertarian’ genoemd. Ik weet helaas niet meer welke video dat was maar Google kan die vast wel vinden.

  Godfrey Bloom zegt het uitstekend. Raar eigenlijk dat dit soort geluiden uit Engeland moeten komen en je niets hoort uit een van de continentale landen. Ook niet van zelfverklaarde EU critici van (ex-) PVV. Of krijgen Engelstaligen gewoon sneller aandacht op internet dan de anderen?

 2. Het gepeupel doet helemaal niets. Ze laat zich in het linker, dan in het rechter oor naaien. Daarna van voren en daarna van achter en is het ondertussen gewoon lekker gaan vinden om genaaid te worden. Althans het Nederlands gepeupel dan. Ik heb geen hoogstaande verwachtingen van de Nederlander. Het is een laf, slaafs hypocriet volk. Ja hoor, komt u maar. Want wie ben ik om dit ze zeggen. Waarschijnlijk geen haar beter dan de rest. Maar ik ben in ieder geval eerlijk. Is misschien ook nog een mooie toevoeging op het supersterke artikel van Ratio over de tweede wereld oorlog. Komt ie. Mijn opa heeft in het verzet gezeten. Zijn woorden naar mij waren ooit. Jongen, als de pleuris uitbreekt, ren dan mee met degene waarbij je het best te vreten hebt. Ook teleurgesteld in zijn eigen volk, die massaal tijdens de Duitse bezetting bleef zitten. Toekijkend hoe mensen werden opgepakt om tewerk gesteld te worden in Duitsland. Joden die gedeporteerd lieten worden. Een volk dat na de oorlog de indruk wil wekken dat het zo opstond tegen de bezetter. Geloof me dat percentueel gezien die aantallen van mensen die echt wat deden reuze mee viel. En dat gebeurd straks gewoon weer, in een andere tijd, maar dan veel erger. KUT VOLK. Dat is het. Volk dat liever de straat op gaat om te demonstreren voor het behoud van de Zwarte piet, maar waarin de oudere de tyfus kunnen krijgen.
  Sceptisch en zwartgallig he!?

  Hart [7] reageerde op deze reactie.
  ric ardo [10] reageerde op deze reactie.

 3. @Duncan [3]: Het nederlandse verzet tijdens de oorlog wordt nogal opgeblazen. Er zit meer lucht in, dan waarheid.
  Gister avond heb ik nog geprobeerd iemand uit te leggen dat de overheid niet de oplossing is. Ik ben op een bepaald moment maar gestopt, want het ging de verkeerde kant op. Het is een zeer aardige vent, zeer sociaal, maar om de sociaal te zijn, had hij toch de overheid nodig. Hij vond dat de overheid de bevolking op een hoger niveau moest brengen en kinderen moeten door de overheid onder bepaalde omstandigheden beschermd worden. Ik heb geprobeerd aan te geven, dat er veel singles werken bij de overheid en bij scholen werken ook mensen die kinderen niets weten. Hoe moeten zij weten wat goed voor de kinderen is. Toen knalde een kleine bom. Op het moment dat je mensen uit hun comfort zone haalt worden zij boos.
  Veel nederlanders redeneren als deze, op zich zeer aardige sociaal vent. Het is net als immigratie, of buitenlanders, het is niet dat wij tolerant zijn, maar wij zijn onverschillig. Geen probleem, zolang wij er geen last van hebben.
  Dit zelfde geldt ook voor de overheid, mensen hebben veel van hun sociale taken uitbesteed aan de overheid, waarvoor zij belasting betalen, maar zelf niets doen, onverschilligheid dus. Dit gedrag zie je ook in WO2 terug. Veel klagen, maar anderen moeten het oplossen. De huidige nederlandse waarden: volgzaam, wetsgetrouw, dociel, betrouwbaar, kneedbaar, flexibel. Dit zijn de karaktertrekken van mensen die op Hilter stemmen.
  Jouw opa heeft gelijk.

  Duncan [12] reageerde op deze reactie.

 4. @R. Reuvekamp [4]:

  Als de maatschappij er zo over denkt dan zal het ook wel een waarde hebben en willen we geen souvereiniteit en vrijheid. Ik denk niet dat dit aan de orde is. Had wat mij betreft niet gepubliceerd te hoeven worden.
  Het had beter kunnen zijn;
  Als een handjevol mensen zich druk maakt om het behoud van een traditie, dan het behoud van vrijheid en soevereiniteit, dan mag je hen het land uitsturen.

 5. Hier een aardig initiatief om terug te slaan. Een site waarop je weddenschappen kunt afsluiten op de sterfdatum van politici. Je kunt erop wachten tot huurmoordenaar gaan inzetten op hun potentiele slachtoffer. Politicus wordt een impopulair beroep, overheden zullen kleiner worden. Een prachtige maar enigszins controversieel libertarisch initiatief: https://assmkedzgorodn7o.onion.lu/

  Met dank aan Geenstijl: http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/11/nieuw_crowdfundsite_voor_moord.html

 6. @Hart [7]: inderdaad. Zolang men zelf niets merkt is t goed. Merken ze wel wat hebben anderen het gedaan. En moeten andere de puin opruimen. Onverschilligheid, was t woord wat ik zocht. Dankjewel:)

 7. Het linkse verzet kamp werd door het rechtse verzet kamp en de opportunistische zeer rechtse politici na de oorlog gedemoniseerd. Men viel deze mensen lastig tot Bilderberg een feit werd, toen pas kwamen de lintjes voor deze helden, die waren zowat de enige die wel Joden thuis durfden te nemen. Dus opgeblazen is het wel en altijd uit het rechts verzet hoek die na de oorlog de linkse lieden bolsjewieken noemden, en alles aan deden om ze in het verdoem hoekje te duwen.
  Agenda21 is extreem links fascistisch en ook sterk Stalin communistisch onderbouwd en dat verklaart de plotselinge ommezwaai toen dit plan via Bilderberg aangenomen werd, “links” mocht ineens wel meedoen. Voor de elite, links of rechts, blijft alles zo als het is eigenlijk, behalve veel meer onschendbaarheid , haast onaanraakbaarheid. Het is “het gepeupel”wat onder communisme verder moet. Denk niet dat Rutte niet weet wat het bewust slopen van de economie betekent, daar doet ie met veel passie aan mee, net als Obama en de rest van de globalisten. Het is een agenda en het maakt niet uit wie er regeert, straks kan Wilders ook gaan buigen voor deze snode globalisten, en netjes het programma doorvoeren, “at gunpoint”. De EEG wordt wat het nu in feite al bijna is, een Corporatieve Federale Staat, en corporatie plus regeren maakt fascisme. Daar kan je je als het zo ver is helemaal niet meer aan onttrekken,en het is bijna zo ver. Na deze EEG verkiezingen is het erop of eronder. Wie deel en heers snapt, snapt.

 8. Lijkt me eerder een conservatief dan een libertariër als hij het eens is met het initiëren van geweld door een bozige menigte. Hij zelf is ook best bozig, echt zo’n ouwe zuurpruim zoals bij PVV en 50+. Qua presentatie mogen ze daar ook wel eens op letten. Toine Manders is veel goedlachser.

  R. Hartman [19] reageerde op deze reactie.

 9. @Pteranodon [18]: U heeft iets gemist ergens, lijkt me.
  Libertariërs zijn geen pacifisten. Zij geloven heilig in het recht op zelfverdediging. En dat lijkt me hier aan de orde, want de misdaad is nog steeds in volle gang.

Comments are closed.