FREEDOM_Weg-naar-Vrijheid-110x88De (vreedzame) Vrijheids-Revolutie begint met mensen die deze revolutie echt willen.

Wilt u ook een grotere Vrijheid? Wilt u ook af van al dat oneerlijke betuttel?  Is u dat wat waard? Doe dan mee met de revolutie op een manier die veilig genoeg voor u is! Bestudeer : http://www.vrijspreker.nl/wp/2013/11/het-begin-van-de-vrijheids-revolutie/ en reageer!

4 REACTIES

 1. Het omarmen van de realiteit ‘wil set you free’

  Nu refereren artikellen van Greenwald naar “..extremily agressive invasive technology” dat mischien ook in ons land gebruikt wordt.

  Senator Wyden september 2013:
  “Some EM devices can cause human muscles to spasm, and vibrate, and it can cause nerve pain. This targeting, with bioelectric weapons, can occur in the individual’s home, workplace or on the street.”

  Twijfelt men nog als nicotine verslaafden aan het inhibitieloze misbruik van radar-wapens? Denkt men dat het met een ‘korreltje zout’ genomen moet worden? of ‘onmeetbaar’ is?
  Men gebruikt deze systemen hier al sinds human-rights-man-Lubbers. Truth wil set you free.
  (but first it will piss you off)

 2. Het echte leven begint met je niet meer te ergeren aan mensen die volslagen dwaas zijn om vrijwillig ondergeschikt te zijn aan een terreur van machtsbeluste bestuurders. Zo was de houding van De Duitsers in 1938 ook en kon je zien waar dat naar toe is gegaan. Overheersing en onderdrukking zal maken dat de slaven bevrijd moeten worden , waarschijnlijk door het grootste en machtigste land van europa Rusland. Vergeet niet dat die ons samen met anderen ook al eens bevrijd heeft!!! Rusland is zo groot en machtig dat het weinig interresse heeft Nederland met zijn vele opstandelingen onder de hoede te nemen. Dus slaap maar gerust broeders van Nederland en ook homo zijn hier veiliger, die willen ze in Rusland ook niet zien.!!.

Comments are closed.