https://www.youtube.com/watch?v=8P-Ez5rMRxM

5 REACTIES

 1. Volgens mij is ze veel te lief om in haar eigen tank te stappen als een agressor ook met een tank komt aanzetten.

 2. Misschien niet helemaal in lijn met dit topic, maar het hele concept ‘staat’ kan zo de prullenbak in, want de staat is niet meer, deze is voor een aantal jaren geleden gekaapt door Goldman Sachs c.s. en vele andere banken die werken voor de machtselite.

  De poppetjes die zijn gestationeerd op belangrijke politieke plekken en bepalen welke financiële koers deze moet varen. De banken zoals Goldman Sachs lijken de adviseurs geworden van de staat en departementen en ook welke koers deze MOETEN varen.

  En dat geldt niet alleen voor de VS, maar ook voor zijn onderdaan de EU. Want verklaar hoe het kan dat de overheden van verschillende landen dezelfde begrotingskoers varen of op elkaar lijken te zijn ingespeeld met geven en nemen.

  Alle landen die dit vreemde gedrag vertonen, niet meer voor de burgers zijn en niet meer autonoom lijken te functioneren, verrichten/maken allemaal dezelfde rampen, geldverslindende en totaal onlogische handelingen.

  Mijns inziens moeten landen kapot en is daarom ook de irrationele gedachten en het stoïcijns zich afwenden van burgers door politici en hun koers te verklaren en ook waarom men schulden op schulden maakt en het heel normaal vindt om burgers/sparende/werkende van hun geld te beroven.

  We moeten allemaal gelijke arm worden, met totaal geen macht meer en hoogst waarschijnlijk met een chip in het lijf met bijbehorende nummer die nodig is om slaven te maken van ons en waarmee de staat zonder problemen kan pakken wat ze nodig heeft. Wie niet meewerkt krijgt geen chip of een chip die op afstand zal worden gedeactiveerd en kan vanaf dood moment niets meer. Klinkt sciencefiction, maar zodra het geld waardeloos is geworden/gemaakt en edelmetaal bezitten een misdrijf is en andere vermogens of bezittingen zijn verdwenen of geconfisqueerd zal het duidelijk zijn wat de staat en wij als burger werkelijk zijn.

 3. Het kan aan mij liggen, maar volgens mij is ze iets teveel bezig met haar eigen label. Klinkt een beetje als “heb een nieuwe jas gekocht”.

  Ik vind zelf het verschil tussen Anarcho Kapitalisme en Minarchisme niet zo vreselijk belangrijk, tenminste nu niet.

  Zelf zou ik het fijn vinden als we op weg gingen naar een kleinere overheid, krimpen dus. Dus niet groeien, zoals nu gebeurd.

  Waar de krimp eindigt? Ik hoop zelf op nul, maar heb een flauw vermoeden dat ik dat niet meer ga meemaken. Tot die tijd wil ik exact dezelfde weg gaan als de Minarchisten. De weg naar minder.

  Maar aan de andere kant: Soms zie je dat omwentelingen in een maatschappij best snel kunnen gaan dus er is nog hoop!

 4. Een Anarchist, is iemand die zelf beslist!
  Een Anarchist, aanvaard geen gezag;
  Wel leiding, maar stelt daar eisen aan!

Comments are closed.