dinsdag, 12 november 2013
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Interview met Café de Waag, Nederland’s eerste café dat Bitcoin accepteerde

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Economie
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
  1. pcrs schreef op : 1

    Vroeg me nog af of ze de prijzen constant houden in euro en met de prijs op dat moment omrekenen in euros, of dat ze ook een dagelijks vaste btc prijs hebben.

  2. Jack Terrible schreef op : 2

    Café de Waag in Haarlem accepteert Bitcoins. Café de Waag heeft één keer per maand een Open Podium. Daar wilde ik een paar gedichten voorlezen over Geert Wilders en de islam. Ik melde me aan maar de organisator van het Open Podium noemde mij een racist omdat de gedichten positief over Wilders en negatief over de islam waren en ik was niet welkom. Dus mij accepteren ze niet. ..