Kanker_borst(Althans in het huidige overheidssysteem!)
Dit schrijft onder andere de VOLKSKRANT (**1) . Er komen steeds meer patiënten en de medicijnen worden steeds duurder. (Ook beter hopen we!)

Vandaar dat er nu gestudeerd wordt op een maximum vergoeding.
En wordt de patiënt dan aangezegd dat het geld  op is en hij/zij maar dood moet gaan?

 

 

 

Als het aantal patiënten EN de kosten ook blijven stijgen, ook procentueel, dan moet er ergens wel een grens komen.
Maar voor we daar aan toe komen, kan/moet er nog heel veel gebeuren.

 

 —De ontwikkeling van medicijnen die helpen kan die trend afremmen en eventueel omkeren.
—Een vraag daarbij is of die hoge ontwikkelingskosten ook omlaag kunnen?

 

Onderzocht kan worden of die kosten niet extra duur hoog zijn door allerlei overheidsmaatregelen, zoals invoerrechten e.d.

 

Bijvoorbeeld voor gewone alternatieve vitaminepillen moet al invoerrecht betaald worden en dan daaroverheen nog administratiekosten.\

 

Kosten die zeer eenvoudig te besparen zijn. Weg bij de overheid!
—Objectieve onderzoekingen welke medicijnen (wereldwijd) het beste en goedkoopste zijn, is noodzakelijk.
—Daarbij ook meer objectief onderzoek en toelating van “alternatieve” geneeswijzen en middelen.
—Parallel daaraan de overheid verbieden om zich te bemoeien met allerlei zaken die door de vrije markt behandeld kunnen worden.

 

 Zo hebben we al eerder voorstellen gedaan om bvb:
– 5 miljard overheidskosten te sparen door de complete ontwikkelingshulp over te brengen in een NNGO en iedereen er aan laten betalen zoveel ze zelf willen.
-5 miljard overheidskosten te besparen door geen jachtvliegtuigen te kopen en niet meer te gaan vechten in verre landen

 

-Dat zijn al €10+ miljard te besteden aan de zorg/ kanker. En zo zijn er nog veel meer posten te vinden waar de overheid zo snel mogelijk uit moet.
We komen daar nog op terug als we verder de weg naar Vrijheid bespreken.

 

 Begin met één project: de ontwikkelingshulp:
http://www.vrijspreker.nl/wp/2013/07/haalbare-weg-naar-vrijheid/
Laat ons weten of u het daarmee eens bent!

———————
(**1)      http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2672/Wetenschap-Gezondheid/article/detail/3553166/2013/11/29/Kankermedicijnen-dreigen-onbetaalbaar-te-worden.dhtml

 

 

11 REACTIES

 1. De terreur van de Pharma maffia heeft permanent elke vorm van echte geneeskunde , die men alternatief is gaan noemen, onderdrukt en beschimt. Kijk maar naar fanatische benadering door de bond tegen de kwakzalverij. In Amerika is een grote alternatieve geneeswereld ontstaan met wetenschappelijk onderzoek als basis, waaruit ziektepreventie en uitstekende geneesresultaten zijn voortgekomen. Zoek onder google maar naar de namen Mike Adams, the health ranger, Ty Bollinger of Bill Henderson en er gaat een wereld voor je open.

  Hub Jongen [3] reageerde op deze reactie.

 2. De huidige medicijnen en behandelingen verergeren kanker… Er zijn genoeg alternatieve producten in de wereld om kanker te verhelpen. Alleen de pharmaceutische industrie,Bayer bv verdient daar niets aan… Je kunt immers geen patent aanvragen van al bestaande bomen en planten.

 3. De eerste vraag zou moeten zijn … Waarom krijg je kanker? Als je die vraag duidelijk hebt voor jezelf gaan er plots vele wegen open die duidelijk maken dat je vele opties hebt om uit te kiezen. Dat wordt duidelijk in het artikel dat ik heb vertaald: “Goddelijke Kanker Wiskunde” … en hoe kanker ontstaat .. en vele andere ziektes daar heb ik een EBoek over samengesteld: Zoektocht naar gezondheid. Ik …. maak mij dan ook totaal geen zorgen over het bovenstaande bericht. Sterker nog .. ik loop met een grote boog om deze ‘behandel’ methoden heen.

 4. Een beetje overheid heeft als topprioriteit dat de primaire behoeften van mens,dier en plant gezond zijn,dus schone lucht,drinkwater en voedsel,
  Zoals het nu is falen ze op alle gebieden.
  Geen wonder dat mensen steeds meer kanker krijgen.
  Kijk eens in de gemiddelde supermarkt en kijk wat er voor troep verkocht word,je schrikt je lam,en dan nog maar niet te spreken over fastfoodketens,dat is helemaal bar en boos.

 5. @Hub Jongen [3]:

  De drie mensen die ik noemde zijn belangrijke wegwijzers op het gebied van alternatieve geneeswijzen. Zelf zijn ze geen therapeuten maar hebben, tengevolge van eigen slechte ervaringen, een keur aan onderzoek gedaan. Hierdoor kunnen ze mensen op een juist spoor zetten, zelfs tot naar de alternatieve genezers in Duitsland.

 6. Patenten op medicijnen die in lades liggen bij farmaceuten waarmee kanker werkelijk de wereld uit geholpen kan worden daar denken we liever niet over na. Zolang geld in de wereld is, zolang zal kanker ook bestaan en alleen maar toenemen.

 7. @frank [8]:

  De mens moet ergens aan dood gaan, bijv. kanker. Opdat de zieken dan nog maar lang mogen leven! Om de gehele medische industrie voor een totale collaps te behoeden, natuurlijk!

  De overheid is in deze niet meer dan een melkkoe en wij degenen die de koe van meer en meer vreten mogen/moeten voorzien.

 8. @frank [8]:
  beste frank
  kanker is geen natuurlijke oorzaak ,maar een ziekte die ons langzaam maar zeker !!!! opgedrongen wordt.het is bewezen dat er in onze voeding al jaren en jaren giftige stoffen zitten ,waarvan bekent is bij de overheid en de EU dat ze kankerverwekkend zijn[zoek de E-nummers op de verpakkingen en kijk wat het echt is]
  het is overigens ook bekend bij de EU en onze overheid dat kanker heel simpel en goedkoop te genezen is!!!!!!!!! WATTTT hoor ik jullie nu denken,kanker wordt al 100 jaar genezen,[kijk op youtube naar cancer the forbidden cures en ga dan ook kijken naar run from the cure ] we weten toch ook wel wat monsanto voor ons doet[GMO ZADEN MET KANKERVERWEKKENDE STOFFEN ER IN zodat er over 20 of 30 jaar onze kinderen ook kanker krijgen ,en wat weten jullie over chemtrailes hier zitten aluminium ,barium[is radio actief afval] en strontium [insectenverdelger] in en dit word bijna dagelijks over onze hoofden uitgesproeid zodat we met zijn allen zeker kanker alzheimer en onvruchtbaarheid bij vrouwen krijgen ,doe jullie onderzoek op youtube en verbeister jezelf ,kijk dan ook even naar Karen Hudes klokkeluider van de wereldbank [zeer intresant]

Comments are closed.