meeuw-vleugelswijdVoor hen die het libertarisme willen verspreiden via de LP is er aanstaande zaterdag een uitdaging. Het uitdragen van de boodschap in Leeuwarden. In Leeuwarden zijn de verkiezingen reeds op 13 november. Komend weekend is de laatste echte mogelijkheid tot campagne. Uit het hele land komen vrijwilligers naar Leeuwarden om de libertarische boodschap te verspreiden.

Er zijn 2500 flyers en er is een partijkantoor. Een verkiezingsmarkt. Voor mensen die niet eerder in Leeuwarden zijn geweest worden rondleidingen verzorgd (waarbij men intussen kiezers aanspreekt). Ook is er de gehele dag een gelegenheid om een lekker drankje te drinken in één van onze bevriende horeca-gelegenheden (de horeca heeft heel veel te maken met gemeentelijke beleid).

De overheid heeft bepaald dat de verkiezingsmarkt gehouden wordt van 10:00 tot 17:00 uur. De meeste libertariërs komen rond 12:00 uur. In de avond is er nog een etentje voor wie zich daarvoor via Facebook heeft aangemeld. Tot 12:00 kom naar verzamelplek op Klein Schavernek 6. 12:00-17:00 is de verkiezingsmarkt op de Lange Pijp (vlak bij de waag), buiten het centrum doen we tripjes met 3 a 4 man, auto beschikbaar. 17:00 en later: drankje en eventueel hapje.

De borrel in Almere sneeft, omdat men massaal naar Leeuwarden gaat.

De borrel te Leiden aanstaande zaterdag wordt gehouden in ….. Oegstgeest. Na het steunen van de campagne in Leeuwarden gaat men in Leiden Oegstgeest verder praten over de mogelijkheden. Men wenst mee te doen met de verkiezingen te Oegstgeest en te Leiden. De borrel begint iets later, om 9 uur. Wenst u mee te praten over de verkiezingen in Oegstgeest en Leiden dan is het zeker aan te raden om te komen naar Café De Gouwe, Rhijngeesterstraatweg 31, 2342 AP Oegstgeest. Er is helaas nog geen dranksponsor dus consumpties zijn voor eigen rekening.

Slaat u dit weekend uw libertarische vleugels uit?

Mocht u problemen hebben met de politieke weg, wellicht dat u dan een artikel kunt schrijven voor websites als meer vrijheid, de dagelijkse standaard of voor deze site. Het belooft een nogal nat weekend te worden…..