SOCIALISME NEW SLAVERY,“D66-leider Alexander Pechtold vindt dat premier en VVD-partijleider Rutte afstand moet nemen van een opmerking van VVD-Europawoordvoerder Mark Verheijen. Die zei gisteren op Radio 1 dat eurofielen gevaarlijker zijn dan de rechtspopulisten als Geert Wilders of Marine le Pen van het Front National. . . . .

 

Verheijen noemde de Belgische oud-premier en europarlementariër Guy Verhofstadt als voorbeeld van een gevaarlijke eurofiel. Verhofstadt is fractieleider van de liberalen in het Europees Parlement.

 

Gisteren nam ook VVD-jongerenorganisatie de JOVD afstand van de opmerkingen van Verheijen. Voormalig VVD-leider Bolkestein sloot zich er in het Oog op Morgen juist bij aan.
Geplakt uit <http://nos.nl/artikel/573211-pechtold-uitspraak-vvder-schande.html> 

 

 EN TOEN :

 

VVD-Kamerlid Mark Verheijen biedt zijn excuses aan voor zijn uitspraken van gisteren. In het Radio 1-programma Tros Kamerbreed zei hij dat eurofielen gevaarlijker zijn dan rechtspopulisten als Geert Wilders of Marine Le Pen van het Front National.

 

“Van suggesties als zou Guy Verhofstadt erger of gevaarlijker zijn dan Marine Le Pen neem ik nadrukkelijk afstand”, schrijft Verheijen in een verklaring. “Dat is ook niet bedoeld. Ik heb mijn woorden verkeerd gekozen en bied daarvoor mijn excuses aan.”
Geplakt uit <http://nos.nl/artikel/573253-excuus-vvder-voor-euuitspraak.html>

 

 

Heeft Mark Verheijen opdracht van hogerhand om die excuses te maken? Of is het een dusdanig slappe volksvertegenwoordiger dat hij bij de geringste tegenstand door de knieën gaat?

 

Of zijn ze in de VVD allemaal zo slap?
Als je bvb hoort wat Marx Rutte zegt  vóór hij naar de EU vergaderingen in Brussel gaat, en dan ziet hoe slap hij de soevereiniteit van Nederland verraadt, dan weet je in ieder geval dat je op die partij nooit moet stemmen.

 

15 REACTIES

 1. Praatjes vullen geen gaatjes en in gelul kan je niet wonen. Ik ga er per definitie vanuit dat politici ruggengraatloos zijn en enkel uit op eigen gewin. Kadaverdiscipline heerscht en verder is het stelen, herverdelen en dichtreguleren. Kortom, van de politiek hoef je niets positiefs te verwachten. Het beste is doodzwijgen en aandacht geven aan goede initiatieven.

 2. @Hub Jongen [0]: Mag je in Nederland de waarheid niet meer zeggen?

  Mocht je dan al de waarheid zeggen, zonder dat men je ver(voor)oordeelt?

 3. Al onze vrijheden worden beetje bij beetje ingeperkt! Zo ook de vrijheid als politicus om een mening te hebben die niet welgevallig is bij de EU en ander partijen!
  Vrijheid van meningsuiting gaat in de EU en in Nedrland dezelfde kant op als in Rusland.
  En daarom zal ik de EU saboteren op elke mogelijke manier!

  Hub Jongen [9] reageerde op deze reactie.

 4. Het meest vreemde van de EU vind ik dat een land als Nederland zonder een oorlog of een druppel bloed te vergieten is veroverd door een unie door simpel met list en bedrog en onder valse voorwendselen en ons met door henzelf verzonnen ongrondwettelijke regels baas mogen noemen. Feitelijk is de EU veroverd in een oorlog zonder één kogel af te vuren. Weinig mensen willen zien dat Nederland niet meer is en al helemaal niet meer zoals het ooit was en ook hoorde te zijn. Nederland was exclusief voorbehouden aan zijn oorspronkelijke bewoners, Nederland is vergaan in een stille oorlog. Wij zijn Nederland kwijt, maar vechten nog voor het laatste beetje wat er nog van over is. Nederland is niet meer voor of van de Nederlanders, de nazi’s en het grote geld hebben gewonnen, helaas. Hopelijk kunnen we nog Nederland terugbrengen in zijn oude, robuuste en onafhankelijke vorm, maar daar is lef voor nodig en zelfs een heel grote bek, want als we ons de mond laten snoeren en we niet mogen zeggen hoe wij Nederland terug willen hebben en veroveren is dit land reddeloos verloren en zal ten ondergaan in een groot EU moeras!

  Hub Jongen [11] reageerde op deze reactie.

 5. KLOPT:Het meest vreemde van de EU vind ik dat een land als Nederland zonder een oorlog of een druppel bloed te vergieten is veroverd door een unie door simpel met list en bedrog en onder valse voorwendselen en ons met door henzelf verzonnen ongrondwettelijke regels baas mogen noemen. Feitelijk is de EU veroverd in een oorlog zonder één kogel af te vuren.

  De bron van deze uitpraak : http://www.youtube.com/watch?v=zxnpLJWT8rI

  Have fun.

  Hub Jongen [12] reageerde op deze reactie.

 6. @Hub Jongen [9]:

  Begin maar eens door anti EU te stemmen op 22 mei 2014! Het mag dan niet je partij zijn maar kies eens 1 keer uitsluitend tegen de EU!
  En verder, als de EU spaargeld wil belasten haal het dan van de bank voor ze dat doen en bewaar het thuis; de ECB kan de pot op.
  En koop goud of zilver voor je geld; het is nu goedkoop. Bij goud betaal je overigens geen BTW.

 7. @Raymond [8]:
  “De bron van deze uitpraak : http://www.youtube.com
  Indrukwekkende video.
  Deze geeft een duidelijk beeld van de machten die de individuele vrijheid willen beknotten.
  In de strijd voor vrijheid is aandacht besteden aan de moraliteit /mentaliteit van de burgers (de “kiezers”) essentieel.
  Promoot NAP.

 8. ZAG OP FACEBOOK:
  Tanja Bak heeft gereageerd op een link die Vrijspreker.nl heeft gedeeld.

  Tanja schreef: Nee dat mag niet. Stel je voor dat wij, ”klootjesvolk” in de ogen van Den Haag, de leugens ontdekken?? Dan is toch het hek van de dam?? Hoe vrij zijn we nog in NL?? Alles wordt bepaald door Den Haag! Hoe je moet leven, roken, drinken, wonen, werken, zelfs ziek zijn…Want ziek maken ze je met al die gif deals op voedsel en in medicijnen!! Ga je er tegenin dan dwingen zij je door de prijzen naar hun hand te zetten. Homeopathie: wordt enigszins verboden omdat de farmaceutische industrie moet verdienen! Je hebt geen vrije keuze meer. Neem je die wel dan heeft dat allerlei consequenties. Is ’t niet in je portemonnaye, dan wel lichamelijk of geestelijk. Polen worden in boetes bevoorrecht omdat zij minder inkomen hebben. En de bijstandsgerechtigden dan? Per jaar trekken ze duizenden euro’s uit je knip met die zorgverzekering, terwijl veel mensen vaak jaren geen gebruik maken van een arts oid. Tandartskosten kun je beter zelf betalen als je gebit goed is. Dat scheelt enorm! En dan maken ze zich druk om een zwarte Piet!! Als wij oud, grijs, versleten en vooral niet meer belangrijk zijn voor de economie dan laten ze je barsten. Het is toch van de zotte!! Oh oh wat een geweldige zorgstaat hebben we toch!! Alles draait om geld. Je wordt aan alle kanten voorgelogen zodat de grote hufters rijk kunnen worden. Het volk is eigenlijk een obstakel in de plannen van de politiek en al die geldvreters. Weg met die hap! Ik zeg: Nieuwe verkiezingen! #Endatwildeikffkwijt 😉

  Hub Jongen [15] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.