spoedVeel libertariers willen afzijdig blijven van politieke acties. Maar bij het plannen van positieve acties loop je wel altijd tegen de politiek op..

Daarom steun ik de oproep van Klaas Wassenaar hieronder, in dit stadium toch. Als door deze actie het libertarisme in Nederland iets                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             meer aandacht krijgt, is dat winst voor ons allemaal.

Klaas Wassenaar:

Ik doe graag een oproep om LP te stemmen 131113 voor de gemeenteraad van Leeuwarden.

Ik kan goed begrijpen dat niet alle Vrijsprekerlezers geloven in stemmen.
Ik vind meedoen aan het politieke theater de moeite waard omdat we als LP daardoor de kans krijgen om de filosofie van de vrijheid te verspreiden via lokale media, op straat, op borden.
Op veel meer manieren dan dat we die anders had kunnen aanboren. Daarnaast heb ik in debatten, zodra politici gingen praten over bezuinigen, investeren en banen creëren kunnen ingrijpen en vertellen hoe de vork echt in de steel zit.

Een libertarisch geluid in de gemeente Leeuwarden is in mijn ogen noodzakelijk.

Hebt u relaties of kennissen die in Leeuwarden stemgerechtigd zijn, stimuleer hen dan om deze ene keer op de LP te stemmen.

Misschien is het leuk om het te koppelen aan een interview dat we doen voor een lokale omroep..

uit Youtube:http://www.youtube.com/watch?v=6vKrk_UZOCU&feature=youtu.be  

2 REACTIES

 1. Ik ken niemand in het verre noorden, dus helaas…

  Qua libertarische actie ben ik wel geintrigeerd over wat Jeff Berwick (dollarvigilante.com) zegt: negeer zo veel mogelijk de overheid en ontwijk zo veel mogelijk de belastingen. Dat is concreet uitvoerbaar.

  Ik denk ook dat er libertarische actie moet komen om al die big brother camera’s op de straten en wegen te bestrijden.

  De regelgeving hiervoor lijkt erg mager. Men doet het gewoon omdat het kan en niemand protesteert, behalve een paar nerds van Bits of Freedom.

  Hub Jongen [2] reageerde op deze reactie.

 2. @Naam * [1]:
  Die dollarvigilante site is erg interessant,
  De eerste de beste zin die ik las:
  “As I have stated in print, online, and in numerous interviews, we are now living in the most dangerous time for human capital in the history of the world.”

  Ja, dat denk ik ook. Vandaar het belang om uit te vinden wat er tegen te doen is.
  De LP is een poging die m.i. in dit stadium nuttig werk kan doen.
  Voor breder aanpak zie: http://www.vrijspreker.nl/wp/2013/11/het-begin-van-de-vrijheids-revolutie/
  en doe mee.

  Wat betreft “negeren van overheid” kun je dat ook best zoveel mogelijk doen. Maar let wel, zij bemoeien zich wel met jou.
  Vandaar de VrijheidsREVOLUTIE

Comments are closed.