Person_BaalenHans-CartZaterdag schreven we over de EU-WAANZIN naar aanleiding van een artikel in de Telegraaf. Vandaag, dank zij Hans van Baalen (VVD), over EU-ONZIN. Maar in plaats van te pleiten om van die EU af te komen, maakt Hans propaganda om Nederland nog meer ondergeschikt aan  de EU te binden. OK , dus waanzin en onzin!!


STOP de EU-ONZIN

“Van Baalen reageert op alle commotie die ontstond nadat zijn partijgenoot Mark Verheijen de aanval opende op ‘eurofielen‘ zoals liberaal Verhofstadt en sociaaldemocraat Martin Schulz, die volgens hem een groter gevaar vormden voor de Europese eenheid dan rechtspopulisten en eurosceptici als de Franse Marine Le Pen. . . .Van Baalen noemt die uitspraak van Verheijen ‘een soort blooper, die nu voorbij is’.”

Van Baalen peutert een beetje aan een detail van een detail en stelt dat: ” . . . . wil niet meer ‘al die rare regels over vrouwenquota‘ en ‘plastic zakjes’.. . ”

Maar ondertussen steunt hij de eurofielen Guy Verhofstadt die duidelijk streeft naar een federatie (waarin de lidstaten straks helemaal niets meer te zeggen hebben, een echte EUSSR) Daarbij gesteund door Neelie Kroes.

Terwijl Mark Verheijen kennelijk het zwijgen is opgelegd en zelfs excuus maakte voor zijn eigen mening.
Daarnaast steunt van Baalen de socialist Martin Schultz die er naar streeft om straks het hoofd van de EU-Commissie te worden. Waarna u weet welke koers de EU verder gaat varen.

En als Verhofstadt ook deze keer de functie van hoofd EU commissie niet krijgt, kan hij dan van Rompuy opvolgen en “President van de Eu” worden??

En zo gaat Nederland naar de bliksem.
Oproep: Als je wilt dat Nederland nog meer slaaf van de EU moet worden, stem dan VVD!
Wil je vrijheid, stu

ZIE: http://www.elsevier.nl/Europese-Unie/nieuws/2013/11/VVDer-Hans-van-Baalen-wil-Europese-Unie-zonder-onzin-1415846W/?cmpid=NLC|elsevier_dagelijks|2013-11-24|VVD%27er_Hans_van_Baalen_wil_Europese_Unie_%27zonder_onzin%27

8 REACTIES

 1. Dit is de standaard gang van zaken binnen de Nederlandse politiek. Zo nu en dan een proefballonnetje opgooien wat natuurlijk weer uitgebreid wordt gequote in de media. Resultaat? De kiezer trekt de conclusie dat er toch weer een beetje naar hem of haar geluisterd word en slaapt weer vredig in.

  Niet alleen de VVD doet dat, maar ook mensen binnen de andere partijen doen dat. Gewoon even een keuteltje leggen. En dan gelooft iedereen weer even dat de VVD liberaal is, de PVDA toch echt links is of whatever….

 2. VVD is een communistische partij en is voorstander voor een EUSSR! Houdt hen in de gaten zij liegen en bedriegen enkel voor een goede baan bij de EUSSR! De rest van de partijen hier in Nederland zijn van het zelfde laken en pak!

 3. En zo gaat Nederland naar de bliksem.
  Oproep: Als je wilt dat Nederland nog meer slaaf van de EU moet worden, stem dan VVD!
  Wil je vrijheid, stu

  en dan?

 4. Eigenlijk ben ik wel voor een Europa,en ook voor de Euro,en of de hoofdzetel in Brussel of waar dan ook zit maakt mij ook niets uit,echter dient het geheel echt Democratisch te zijn.
  Dus 1e en 2e kamer kunnen verdwijnen,koningshuis kan verdwijnen,burgemeesters worden gekozen,wetten worden alleen aangenomen met referenda,alle hotemetoten dienen door het Europese volk gekozen te worden.
  En ach Nederland,laten wij eerlijk zijn,het gaat niet meer naar de bliksem,het is het al lang.

  MMAP [5] reageerde op deze reactie.

 5. @Ikke [4]: Interessant. U bent dus niet voor minder dwang en agressie, maar u pleit voor (minstens) net zoveel dwang en agressie, alleen uitgevoerd door minder instanties?
  E u vindt democratie blijkbaar goed? Dat “50% + 1” de overige bevolking dwang en agressie mag opleggen?

  Daaruit concludeer ik, dat u nog niet veel begrepen heeft van waar Vrijspreker en haar doelgroep het over hebben en ik het absoluut oneens ben met u.

 6. MMA,Als eerste stap in een iets betere richting zou het een begin zijn,helaas denk ik dat op korte termijn geen betere perspectieven zijn.
  De ideale samenleving ziet er volgens mij natuurlijk ook anders uit.
  Maar dan zou ik een boek moeten gaan schrijven,daarbij zou de ideale samenleving waarschijnlijk zo paradijselijk zijn dat hij tot degeneratie zou leiden.
  Weet je,ik zelf leef in Thailand en daar is voor de mensen op het platteland maar een dwang,hoe overleef ik.
  Toch,met een beetje organisatie denk ik dat je hier een betere toekomst hebt dan in NL.

  ric ardo [7] reageerde op deze reactie.
  Prepperoni [8] reageerde op deze reactie.

 7. @Ikke [6]: Dat heb je in Europa ook, leven onder dwang… daarvoor hoef je niet in thailand te zitten!! Alleen het weer is er mooier, en de vrouwen…! (mijn smaak)

 8. @Ikke [6]: De strijd om te overleven kan onprettig zijn, maar is dat hetzelfde als dwang? Overleven is het worstelen met schaarste, klimaatomstandigheden, bodemvruchtbaarheid, misoogsten ed. Je omstandigheden kunnen beperkend zijn, maar bij dwang komt ook geweld kijken. Aggressie van de ene richting de ander.

  Deze nuance is van belang, omdat veel socialisten een bepaalde levensstandaard (bijv voeding, onderdak) als een zgn “recht” zien. Dat klinkt prachtig, maar wie zal dat betalen? Dat zal altijd een ander zijn en op dat moment is het “recht” van de ene een “plicht” (en dus dwang) voor de ander. Dit wordt goed toegelicht in “de utopie van de mensenrechten” van Frank van Dun: http://rothbard.be/boeken/371-utopie-mensenrechten-vandun

Comments are closed.