euneecomiteDit is de titel van een Telegraaf artikel  van Alex Sassen van Elsloo en dat niet alleen de waanzin van quota voor vrouwelijke topdirecties aantoont, maar ook hoe bedrieglijk politici de burgers voorlichten:
Het artikel is hier te vinden..

 

http://www.telegraaf.nl/dft/goeroes/alexandersassenvanelsloo/22080860/__Stop_de_EU-waanzin__.html?utm_source=t.co&utm_medium=referral&utm_campaign=twitter

De bedrieglijke voorlichting gaat over het jaarlijks € 200 miljoen kostende verhuiscircus van het Europarlement van Brussel naar Straatsburg en weer terug. Maandelijks!
In het artikel stelt de schrijver dat het jammer is dat mensen die tegen de EU zijn alleen maar de keuze PVV hebben.
Kennelijk weet hij niet dat er ook nog de LP is. Al is daarbij het probleem dat de LP nog niet voldoende bekend is, en haar programma nog minder.

Er is nog veel werk aan de winkel om het libertarisme bij voldoende mensen bekend te maken.

4 REACTIES

  1. Och, als je deelneemt aan het politieke proces, ben je onderdeel van het probleem.
    Nog nooit heeft een overheid macht afgestaan zonder bloedvetgieten, zelfs als je een partij als de LP hebt. Je kan het geweld via de overheid alleen tegenhouden door zelf evenveel geweld op te roepen.
    Het meeste geweld wint, altijd.

  2. Hoe doe je dat evenveel geweld oproepen als de overheid. Zonder bloedvergieten.

  3. Je kan beter en makkelijk iets van binnenuit kapot maken of in dit geval herstellen. Dan hoef je het niet vanaf 0 weer op te bouwen. Hierdoor is het ook nog eens sneller en heb je ook minder kans dat er weer teruggevallen wordt op het oude systeem. Kijk maar naar de arabische lente. De manier van LP is goed, alleen kunnen ze niet zo goed met de media omgaan en hun standpunten verwoorden. en dat is toch echt de manier om de meeste benodigde stemmen te krijgen. Als de media niet naar jou komt, moet je naar de media toe.

Comments are closed.