zilver_slave_queen_base_zgwEpische momenten, 1:38 Nixon sluit het gouden loket op 15 augustus 1971. To suspend temporarily the convertability of the dollar to gold = het tijdelijk opschorten van de inwisselbaarheid van de dollar in goud = het einde van de indirecte gouden standaard. Vanaf 4:30 Madeleine Albright, we think the price was worth it. Over de geschatte vijfhonderd duizend gestorven Iraakse kinderen ten gevolge van de handelssancties. Een van de ziekere momenten uit de vorige eeuw. De haat van Arabieren heeft een reden. Vanaf 5:40 generaal Wesley Clark, take out 7 countries in 5 years.

Voor degenen die de voordelen snappen van het als land beschikken over een fiat valuta die de reserve valuta is, is dit gesneden koek. Met als pareltjes de boven vermeldde momenten, Voor degenen die moeite hebben met bovenstaande zin: bekijk svp de video.

http://www.youtube.com/watch?v=020dS9kuGXQ

7 REACTIES

 1. Video bijna 14 minuten. Aarzelend dacht ik: even kijken. Toen intrigeerde het zo dat ik bleef kijken toi eind.
  Deze film sluit helemaal aan bij oe actie
  “Het begin van de Vrijheids Revolutie.
  Er komt onvermijdelijk echte oorlog, of wij lossen het geweldloos op. Het hangt af van WAT GAAT U DOEN?

  Lees nog eens:
  http://www.vrijspreker.nl/wp/2013/11/het-begin-van-de-vrijheids-revolutie/
  en laat dan weten of en hoe u wilt meedoen om het ergste te voorkomen en uw Vrijheid terug te winnen.

  Hub Jongen [2] reageerde op deze reactie.
  Ratio [3] reageerde op deze reactie.

 2. @Hub Jongen [1]: klopt, ondanks de lengte is het een goede video die je eigenlijk moet zien. Al is het alleen al om de beschreven momenten. Vandaar dat ik hem plaatste met het verzoek te kijken.

  Gisteren hadden maar 50 man deze video sinds eind augustus bekeken, vandaag staat de teller op boven de 150 weergaven.

 3. Dat wil nog niet zeggen dat je de idealen van deze 7 landen ook uitgewist hebt en zeker niet hun Vrijheids Revolutie.
  Vrijheids Revolutie is niet afhankelijk van landen maar mensen.

 4. Is de enige manier om los te komen van de regering “of the grid” gaan. Alleen nog cash gebruiken?

 5. In de video wordt beweerd dat olie afrekenen in Euros veel meer (‘ revenue’) oplevert omdat de eurokoers hoger ligt. De rest van de video heb ik niet meer kunnen kijken van het lachen.

  Doet me denken aan die grap over Ben Bernanke die in een restaurant vraagt om zijn pizza in 8 stukken op te delen ipv van de normale 6 omdat hij die dag erg veel honger heeft.

  Ratio [7] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.