Inspecteur1Met bijna tranen in de ogen lees ik iedere week weer dat er flink word gesjoemeld met belastinggeld van Nederlanders. Ik word hier erg kwaad over terwijl het schapenvolk die kosten moeten ophoesten en zichzelf deze luxe niet kan veroorloven. Waarom wordt  er niets aan gedaan ??

 

..De regering zegt wel er iets tegen te doen maar er is altijd wel een reden te vinden waarom ze met beide handen mogen graaien.. en dat terwijl ook de gemeentes zo erg failliet zijn dat die er nooit uitkomen.

Of de gemeentelijke belastingen worden weer verhoogd naar extreme hoogtes. Ikzelf ben niet op zoek geweest naar onderstaande informatie omdat het heel lang gaat duren voordat ik zo’n lijst bij elkaar heb gevonden, vandaar dat ik het gecopieerd heb van nujij.nl :

ier heeft u een lijstje van frauderende ambtenaren ( Raadsleden ) met dank aan KAN NIET, bron nujij,nl

Dit is alleen nog de lijst van de PVDA en het wordt alleen maar groter… Er zijn nog 21 politieke partijen.. (bron : http://plazilla.com/verkiezingen-12-september-2012-maar-liefst-50-politieke-partijen-geregistreerd ) :

PVDA – burgemeester Aleid Wolfsen Ontving 17.000 euro te veel aan huisvestingskosten. Hij gebruikt zijn macht als burgemeester vervolgens om te voorkomen dat het verhaal in de krant verschijnt.
PVDA – raadslid PvdA-raadslid Mustafa Okcuoglu stapt op na ruzie binnen de fractie.
PVDA – Fractie Voorzitter Harlow Brammerloo vertrekt na een conflict over 18.000 Euro.
PVDA – Tweede Kamerlid John Leerdam vertrekt nadat hij voor lopende camera wordt betrapt op leugens.
PVDA – Wethouder Theo Vaes vertrekt naar gesjoemel met declaraties.
PVDA – Wethouder Jaap Kuin stapt op na diefstal boortjes uit bouwmarkt.
•PvdA – senator Edward Brongersma: overtreding wet op kinderporno
•PvdA – penningmeester Sharda Poese (A’dam-ZO): fraude, verduistering
•PvdA – raadslid Faiz Yerlibuçak (Beverwijk): banden met terreurorganisatie Grijze Wolven
•PvdA – minister: Als burgemeester Guusje ter Horst: dronken achter stuur, doofpotpoging, daarna gewoon minister geworden, gesjoemeld met doktersbewijzen om een Audi-8 te verkrijgen vanwege ”rugklachten”
•PvdA – deelraadslid Randy Stena (A’dam-ZO): arbeidsverzuim, werkweigering
•PvdA – raadslid Jerry Sulaiman (A’dam-ZO): fraude, greep uit kas
•PvdA – raadslid Hakim Hmadouch (Arnhem): mishandeling echtgenote, bedreiging
•PvdA – raadslid Elvira Sweet A’dam: 2x veroordeeld voor dronken achter stuur
•PvdA – raadslid Ama Carr A’dam: zonder rijbewijs, onverzekerd rijden, valse naam
•PvdA – raadslid Mohammed Kaied uit Dalfsen: poging tot doodslag
•PvdA – Kamerlid Hamid Houda. Moest weg vanwege belastingfraude; nu toch verkiesbaar
•PvdA – raadslid Cebeli Gönül uit R’dam: mishandeling echtgenote
•PvdA – raadslid Mohammed el Yaakoubi A’dam: mishandeling, dumpen importbruid
•PvdA – raadslid Ernest Owusu-Skeyere A’dam-ZO: fraude, illegaal wapenbezit
•PvdA – raadslid Ronald Buld Nijverdal: mishandeling, verkrachting
•PvdA – raadslid Murat Yasar uit Kampen: mishandeling echtgenote
•PvdA – wethouder Paul Depla uit Nijmegen. Bekend om de fietsenhok-affaire. Op 1 april 2010 benoemd als burgemeester van Heerlen.
•PvdA – Kamerlid en huisarts Rob Oudkerk, die zieke en verslaafde prostituees bezocht voor zijn seksuele genoegens: DAT is nog eens seksueel misbruik!
•PvdA – Raadslid Tjeerd van Dekken, stalking
•PvdA – minister Koenders, gaf Fl. 89 (= € 42) miljoen aan UNFPA. Is nu directeur van UNFPA. Toeval?
•PvdA – minister Herfkens. Weigerde onterechte huursubsidie van € 250.000 terug te geven
•PvdA – minister Pronk, alcoholist, vernielde een auto van zijn ministerie. Vaak ladderzat en publieke in het buitenland
•PvdA – minister Vredeling, drankmisbruik
•PvdA – Kamerlid Paul Tang – Lekken van miljoenennota
•PvdA – Bram Peper- Minister van Binnenlandse Zaken, in opspraak door zijn declaratiegedrag
•PvdA – Khadija Arib – Dubieus reisje naar congres in Marrakesh betaald door Marokkaanse overheid
•PvdA – Rob van der Mark – Burgemeester van Vlieland. Openbaar dronkenschap.
•PvdA – Burgemeester Cohen liet miljoenen in de Poldermoskee verdwijnen en miljarden in de metro
•PvdA – Deelraadslid Fatima Elatik die informatie achterhield, mede verantwoordelijk is voor de verdamping van 30 miljoen en een nagenoeg failliet stadsdeel Oost-A’dam achterliet. Huurde een tweede boot bij Sail Amsterdam voor liefst € 30.000. Voor haar Familie en vrienden

Ingezonden door Ric ardo

44 REACTIES

 1. En het houd maar nooit op, terwijl men de burgers door de belastingdienst altijd totaal doorlicht, en dat komt om dat we als makke schapen naar de slachtbank gaan !!Trouwens schapenvlees daar zijn Turken gek.

 2. Politici vinden van zichzelf dat ze beter zijn dan gewone burgers en dus ook meer mogen. Politici zijn de varkens uit Animal Farm van George Orwell, die gaandeweg de regels op de muur aanpasten.

  De belangrijkste aangepaste regel was: All animals are equal “but some animals are more equal than others” Dit is volop van toepassing op politici!
  Vandaar dat ik geen enkele politicus meer vertrouw en al helemaal niet steun. Bij elke maatregel of voorstel zoek ik naar het verborgen addertje en dat vind ik vaak ook.

  Politiek is het vergif van elke maatschappij! Weg er mee!

 3. De auteur ziet het verkeert dit zijn juist de meest succesvolle mensen van de “Pak Van De Ander” partij.

  Ook andere partijen worden verkeert begrepen, Veilig Ver Delen, Samen Pakken, Seer Goede Personen, Groen sLinks, De 66(6),Plukken Voor Volkert, zelfs een marge partij als de partij van de dieren is eigenlijk gewoon een satirische verwijzing naar Animal Farm,

 4. @Seneca [3]: Wat zou ik graag zien dat het volk opstandig wordt en van zich laat horen in Den Haag. Ik word steeds depressiever, iedere keer als ik het internet opga lees ik weer hoe corrupt de maatschappij is.
  Igor schreef op 02-11-13 om 10:16:
  De dierentuin maar gauw sluiten dan..!

  Hub Jongen [10] reageerde op deze reactie.

 5. @ric ardo [5]: Nederlanders hebben tot op de huidige dag niet in de gaten dat ze zeer machtig zijn.
  http://tinyurl.com/cd7p4r7
  Maar uit eigen ervaring weet ik dat het 2, 3 generaties duurt voordat je ze hebt wakkergeschud.
  Als dat is gelukt duurt het ook 2, 3 generaties voor ze eindelijk in actie komen en dan is het meestal te laat.

 6. Kamerleden maar witte pieten van maken onder aanvoering van een zwarte Snterklaas, pardon ik denk daar bij niet aan VS hoor!!!
  De Kamerleden sturen soldaten i jaar naar Mali om te vechten, en het staat goed als de opdrachtegevers zelf ook mee gaan naar het front. Dan hebben wij hier teminste rust en zijn van de zakkenvullers af.

 7. Deze 3 boeken worden aangeraden in deze video om ons op de komende revolutie voor te bereiden: http://www.youtube.com/watch?v=8Zq4f6WYmHU

  The psychology of revolution Gustave Le Bon: http://www.efm.bris.ac.uk/het/lebon/Revolution.pdf

  The Crowd by Gustave Le Bon:
  http://www.scribd.com/doc/154265239/The-Crowd-Gustave-Le-Bon

  From Dictatorship to Democracy by Gene Sharp: ttp://www.scribd.com/doc/49050742/From-Dictatorship-to-Democracy-By-Gene-Sharp

  Frans [14] reageerde op deze reactie.

 8. @Igor [16]: Klopt, en dit is nog maar een topje van… Er staan inderdaad ook niet schokkende voorbeelden in maar dat maakt het niet minder slecht als men uitgaat van persoonlijke verrijkingen en gedragingen. Iig als voorbeeld functie kan het niet. Hypocrisie ten top… ons een beetje vertellen hoe we moeten leven maar zelf alles betreden met poeplaarzen. Het zou mooi zijn als we deze politici voor een rechtbank kunnen slepen.

 9. @Seneca [3]: Op de werkvloer exact hetzelfde hoor. Blijft dus niet voorbehouden aan de politiek al denk ik wel dat zij het voorbeeld moeten zijn maar de verleidingen niet kunnen weerstaan. Ach, ik heb deze maatschappij inmiddels opgegeven. Staat Toine Manders al in de lijst? En uhh die andere Limburger, hoe ie ook alweer…

 10. @ Ric ardo: Jou openingszin grijpt me aan omdat ik het gevoel ken. Het is beangstigend en om moedeloos van te worden zoals de zaken zich ontwikkelen. Vooral het feit dat er geen zichtbare of effectieve sancties op het gedrag staan maakt dat inmiddels iedereen wel een gokje wil wagen, uiteraard voor eigen gewin. Het probleem is natuurlijk veel groter maar toch, ergens in 2006 ben ik -door het gedrag van de DGA’s van het bedrijf waar ik werkte- langzaam maar zeker wakker geworden. Zaken die ik onderhuids al vermoedde kregen een plaats. Inmiddels denk ik te weten dat het mechaniek van onze maatschappij dermate verrot is dat ik er van overtuigd ben er geen goede afloop mogelijk is. Onder ons gezegd en gezwegen: voor mij hoeft het hier niet meer.

  Hub Jongen [20] reageerde op deze reactie.
  ric ardo [21] reageerde op deze reactie.

 11. @Janneman [19]: Met jou velen die het ook niet meer zien zitten.. ikzelf voel me zo gekleineerd, ondergewaardeerd dat ik soms (steeds meer) donkere gedachten heb. Het is alsof ik de waarheid niet kan zien en gewoonweg als dom cq achterlijk word weggezet. Dat knelt.

 12. Het is goed dat wij aandacht geven aan alle wanordelijkheden en asociaal gedrag van bestuurders. Maar wat doen we er dan aan, als je voorstelt dat iedereen die op internet zijn mening geeft even één euro doneert en dat daarvan een advocaat betaald wordt die rechtzaken begint tegen de overheid . Wij kunnen van dat geld ook een staatslot kopen en 20 miljoen winnen gaan om deze te besteden aan rechtszaken om ons recht terug te krijgen. Maar als je dat voorstelt krijg je geen enkele reactie of niet voldoende geld om een rechtzaak te beginnen. Ja zo zijn we met elkaar een stelletje burgers die wel klare taal uitspreken, maar geen poot uit willen steken om het te veranderen, Raar volkje zij die Nederlanders toch, ze deponeren liever hun geld aan de kerk of goede doelen dan voor hun eigen recht op te komen..

  Sorry , dit wou ik even kwijt

  ric ardo [23] reageerde op deze reactie.

 13. @reiny [22]: Gewoon een simpele vraag, Hoe denkt Reiny een advocaat te vinden die echt probeert te vechten?? Ik maak graag die ene euro over, zelfs meer…

 14. Er zijn goede en slechte Advocaten, en als ze bekend zijn, dan moet je die juist niet nemen. Advocaten denken alleen maar aan geld voor hun eigen organisatie, maar er is vast wel eentje die niet bang is geroyeérd te worden door de orde van advocatuur, daar ben ik van overtuigd.

  ric ardo [28] reageerde op deze reactie.

 15. @Hub Jongen [10]: Je opmerking is volkomen begrijpelijk!

  Maar het is precies waar die boeven op wachten! Die zullen ons tot het uiterste provoceren omdat ze miljoenen mensen willen ombrengen. Dat is hun programma. Ze willen ons provoceren om hen aan te pakken, zodat ze hun criminele terreurmaatregelen kunnen nemen. Zij hebben zich immers daarop voorbereid, als binnenlandse vijand/ leger tegen de eigen bevolking getraind en toegerust… Hun handen jeuken om hun rotsooi op ons leeg te schieten… LAF als ze zijn! Want als wij – naar onze door God gegeven rechten – ons hadden kunnen bewapenen, zouden ze in hun broek schijten en ons laf met rust laten. Nu ‘durven’ ze wel..schieten op ongewapende mensen… Die ze ’s ochtends vroeg in hun zwarte bivakmutsen (zo laf zijn die lui…en zo bang voor wraak) als waren ze de ergste criminelen…maar intimiderene..dat kunnen ze… BEHALVE ALS ZE WETEN DAT ZE EEN KOGEL TERUG KUNNEN KRIJGEN! Dan kijken ze wel link uit.

  De enige manier is dit: Ik spreek als Christen, die gelooft dat Jezus Christus alle macht in hemel en op aarde heeft! Hij regeert als Allerhoogste ook al is daar weinig van te zien. Hij laat de duivel die door Hem – de overste van deze wereld genoemd heeft – te keer gaan..zodat de harten der mensen openbaar worden. Ik MOET vertrouwen en BLIJVEN VERTROUWEN dat HIJ DIE VOOR ONS ZIJN LEVEN GAF en de duivel verslagen heeft, weet wat Hij doet. Hij geeft de grenzen aan.

  Hij heeft gezegd dat Hij het onkruid door Zijn engelen zal laten verzamelen en in het eeuwige vuur zal werpen (Matth. 13: 18-24’36-43; Openb. 21:8)

  Ook al zou ik dat tuig al lang hebben uitgeroeid, als het aan mij lag, God heeft mij noch de macht daartoe gegeven en heeft het mij verboden. Hij zegt dat Hij het zal vergelden en Hij zal wraak oefenen!

  Dus voor eigen rechter spelen en ingrijpen daar rust nooit Zijn zegen op. Ik moet Hem vertrouwen en het aan Hem overlaten! Hij weet de beste manier, tijd en plaats en gelegenheid!

  Dat zeg ik dus allemaal als gelovige. Mijn geloof wordt zwaar beproefd, dat wel.

  Revolutie heeft enkel zij als je een beter plan hebt waar mensen achter staan, en de juiste leiders. Dat is in Nederland vzv ik weet, niet het geval

  Wanneer ik zie welk geboefte op hun tak is neergestreken nadat de rook was opgetrokken van de ‘revoluties’ in Oost-Duitsland, Roemenië etc. – EN OOK HET NAAR ENGELAND GEVLUCHTE LAFFE TUIG… DAT NA DE OORLOG WEER ALS AMBTENAAR AAN DE SLAG GING..ERGER DAN VOORHEEN.. dan is duidelijk dat een revolutie moet worden opgebouwd, voorbereid. Bekijk het youtube filmpje…ik kan de link niet geven want deze site verziekt die…

  Zoek op youtube naar: “Revolution: An Instruction Manual” geupload door “StormCloudsGathering”

  Janneman [31] reageerde op deze reactie.

 16. @reiny: Dacht je nou heus dat er één rechter deugt in Nederland die het volk zou laten winnen? Al heb je de beste zwartjurk ingehuurd…. die huurlingen zijn er niet voor de clienten, of voor recht maar enkel voor hun eigen portemonnee, voordeel en carriere… De ene hand wast de andere…die lui houden de zaak net zo lang gaand tot er voor hen niets meer te halen valt…MELKEN je helemaal leeg!

  Bekijk de video: “Ex-advocaat Mic van Bremen over discutabele praktijken in advocatuur”

 17. frans; Mijn ervaring met Rechters, Advocaten en Raad van State zijn dat ze er in alle soorten zijn. Toch heb ik er wel vertrouwen in dat er één tussen zit die dit wel wil en kan doen. Maar anders is mijn vraag , hoe denkt u dat we dit op kunnen lossen en onze vrijheden terug willen. Alle modellen en voorbeelden ben ik voor in. Zelf een fin bijdrage leveren, als het maar effect kan krijgen.

  En de vele rechtezaken waarvan ik veel opdrachtgever was zijn altijd positief voor mij uitgevallen !! Manupileren en bijsturen werkt goed!

 18. @reiny [24]: De laatste keer dat ik een gerenommeerde advocaat had ben ik zo teleurgesteld in zijn verdedigings taktiek dat ik hem ter plekke (rechtbank Almelo) heb ontslagen, ook zijn gage nooit betaald, ook niet na vele aanmaningen. Ik pleitte voor mezelf, omdat ik denk dat ik een eerlijke en sociale Jongen ben die dacht dat ie in zijn recht stond, maar….. dat is lang geleden.

 19. Het spreekwoord is toch; Niet goedschiks dan maar kwaadschiks! Regeltjes is gewoon bangmakerij, pokerbluff zonder een greintje emotie… Ik ben benieuwd als we de stokken oppakken en eens flink door de regering heen rammen wat er dan gaat gebeuren. Ik denk niet dat ze de durf hebben om in 1 keer zo’n 150.000 mensen af te knallen.

 20. @Hub Jongen [20]: Veel mensen vergeten dat aan de basisbehoeften van het menselijke bestaan wordt getornd. En dan bedoel ik niet de koek en zopie maar de psychologische aspecten als veiligheid en waardering. Met alle respect maar het is te eenvoudig te stellen dat het om je eigen leven/geluk gaat. De essentie is m.i. juist dat om deze aspecten te kunnen laten groeien (voor ons allemaal een betere wereld) respect en waardering nodig is. Het zijn deze zaken die door de boven ons gestelden met voeten treden. Schaamteloos en smuilend. De kloof tussen de macht en het volk kan niet duidelijker in beeld gebracht, de gevolgen niet beter onderschat. En uhh, niet alleen de lokale politiek maar tot op de hoogste regionen (EU) overal hetzelfde hoor.

Comments are closed.