Inspecteur1Met bijna tranen in de ogen lees ik iedere week weer dat er flink word gesjoemeld met belastinggeld van Nederlanders. Ik word hier erg kwaad over terwijl het schapenvolk die kosten moeten ophoesten en zichzelf deze luxe niet kan veroorloven. Waarom wordt  er niets aan gedaan ??

 

..De regering zegt wel er iets tegen te doen maar er is altijd wel een reden te vinden waarom ze met beide handen mogen graaien.. en dat terwijl ook de gemeentes zo erg failliet zijn dat die er nooit uitkomen.

Of de gemeentelijke belastingen worden weer verhoogd naar extreme hoogtes. Ikzelf ben niet op zoek geweest naar onderstaande informatie omdat het heel lang gaat duren voordat ik zo’n lijst bij elkaar heb gevonden, vandaar dat ik het gecopieerd heb van nujij.nl :

ier heeft u een lijstje van frauderende ambtenaren ( Raadsleden ) met dank aan KAN NIET, bron nujij,nl

Dit is alleen nog de lijst van de PVDA en het wordt alleen maar groter… Er zijn nog 21 politieke partijen.. (bron : http://plazilla.com/verkiezingen-12-september-2012-maar-liefst-50-politieke-partijen-geregistreerd ) :

PVDA – burgemeester Aleid Wolfsen Ontving 17.000 euro te veel aan huisvestingskosten. Hij gebruikt zijn macht als burgemeester vervolgens om te voorkomen dat het verhaal in de krant verschijnt.
PVDA – raadslid PvdA-raadslid Mustafa Okcuoglu stapt op na ruzie binnen de fractie.
PVDA – Fractie Voorzitter Harlow Brammerloo vertrekt na een conflict over 18.000 Euro.
PVDA – Tweede Kamerlid John Leerdam vertrekt nadat hij voor lopende camera wordt betrapt op leugens.
PVDA – Wethouder Theo Vaes vertrekt naar gesjoemel met declaraties.
PVDA – Wethouder Jaap Kuin stapt op na diefstal boortjes uit bouwmarkt.
•PvdA – senator Edward Brongersma: overtreding wet op kinderporno
•PvdA – penningmeester Sharda Poese (A’dam-ZO): fraude, verduistering
•PvdA – raadslid Faiz Yerlibuçak (Beverwijk): banden met terreurorganisatie Grijze Wolven
•PvdA – minister: Als burgemeester Guusje ter Horst: dronken achter stuur, doofpotpoging, daarna gewoon minister geworden, gesjoemeld met doktersbewijzen om een Audi-8 te verkrijgen vanwege ”rugklachten”
•PvdA – deelraadslid Randy Stena (A’dam-ZO): arbeidsverzuim, werkweigering
•PvdA – raadslid Jerry Sulaiman (A’dam-ZO): fraude, greep uit kas
•PvdA – raadslid Hakim Hmadouch (Arnhem): mishandeling echtgenote, bedreiging
•PvdA – raadslid Elvira Sweet A’dam: 2x veroordeeld voor dronken achter stuur
•PvdA – raadslid Ama Carr A’dam: zonder rijbewijs, onverzekerd rijden, valse naam
•PvdA – raadslid Mohammed Kaied uit Dalfsen: poging tot doodslag
•PvdA – Kamerlid Hamid Houda. Moest weg vanwege belastingfraude; nu toch verkiesbaar
•PvdA – raadslid Cebeli Gönül uit R’dam: mishandeling echtgenote
•PvdA – raadslid Mohammed el Yaakoubi A’dam: mishandeling, dumpen importbruid
•PvdA – raadslid Ernest Owusu-Skeyere A’dam-ZO: fraude, illegaal wapenbezit
•PvdA – raadslid Ronald Buld Nijverdal: mishandeling, verkrachting
•PvdA – raadslid Murat Yasar uit Kampen: mishandeling echtgenote
•PvdA – wethouder Paul Depla uit Nijmegen. Bekend om de fietsenhok-affaire. Op 1 april 2010 benoemd als burgemeester van Heerlen.
•PvdA – Kamerlid en huisarts Rob Oudkerk, die zieke en verslaafde prostituees bezocht voor zijn seksuele genoegens: DAT is nog eens seksueel misbruik!
•PvdA – Raadslid Tjeerd van Dekken, stalking
•PvdA – minister Koenders, gaf Fl. 89 (= € 42) miljoen aan UNFPA. Is nu directeur van UNFPA. Toeval?
•PvdA – minister Herfkens. Weigerde onterechte huursubsidie van € 250.000 terug te geven
•PvdA – minister Pronk, alcoholist, vernielde een auto van zijn ministerie. Vaak ladderzat en publieke in het buitenland
•PvdA – minister Vredeling, drankmisbruik
•PvdA – Kamerlid Paul Tang – Lekken van miljoenennota
•PvdA – Bram Peper- Minister van Binnenlandse Zaken, in opspraak door zijn declaratiegedrag
•PvdA – Khadija Arib – Dubieus reisje naar congres in Marrakesh betaald door Marokkaanse overheid
•PvdA – Rob van der Mark – Burgemeester van Vlieland. Openbaar dronkenschap.
•PvdA – Burgemeester Cohen liet miljoenen in de Poldermoskee verdwijnen en miljarden in de metro
•PvdA – Deelraadslid Fatima Elatik die informatie achterhield, mede verantwoordelijk is voor de verdamping van 30 miljoen en een nagenoeg failliet stadsdeel Oost-A’dam achterliet. Huurde een tweede boot bij Sail Amsterdam voor liefst € 30.000. Voor haar Familie en vrienden

Ingezonden door Ric ardo

44 REACTIES

 1. @Janneman [33]: Hoe kom je er bij? Overleven is nog steeds de sterkste drive / drang in de mens. Ik geloof niet in evolutie. Dat is in strijd met de tweede wet van de thermodynamica. Laat een auto, een huis gewoon enkele jaren ongebruikt staan, dan zie je wat er werkelijk gebeurt – deterioration – afbraak… neergang… zwakker..

  Het probleem is de spreekwoordelijke kikker die langzaam gekookt wordt totdat die gaar is. Dat gebeurt omdat de vijanden van ons, de maatregelen stap voor stap nemen…boete verhogingen…vaccinaties…telkens meer… belastingen…steeds meer…bezuinigingen…telkens meer… Ga zo maar door…

  Als die criminelen die ons land besturen ineens de benzineprijs van 50 cent naar € 1,75 hadden verhoogd was het land te klein geweest – al die ratten zouden zijn omgebracht. Nu men er jaren over doet, laten wij ons langzaam koken…en doen niets!

  Omdat het volk zich en masse door de leugens van de overheid door de NOS e.d. laten masseren… hebben ze niet door dat ze langzaam gekookt worden. Ze voelen wel dat er wat mis is, maar hebben niet door wat dat is en hoe zij er iets tegen moeten doen.

  Daarbij komt dat het een verdeeld zooitje is… dus…

  Janneman [38] reageerde op deze reactie.

 2. @ric ardo [35]: De waarheid is geen democratisch gegeven. Iets is waar of iets is niet waar. Of de waarheid nu alleen staat of niet. een meerderheid die de leugen voor war houdt maakt die leugen nog niet waarheid!

  De democratie is een leugen en een vloek die de samenleving kapot heeft gemaakt / verloederd heeft.

  Er zijn is nu eenmaal altijd meer onkruid dan goed zaad. Onkruid woekert voort, goed zaad behoeft bescherming en begeleiding!

  Ratten en allerlei ongedierte woekeren voort.

  Laag opgeleiden vormen altijd de meerderheid. Daarom deugt het `ONE MAN, ONE VOTE`- systeem niet. Kinderen, mensen die niet deugen, laag opgeleiden zijn altijd in de meerderheid, en krijgen een even zware stem als mensen van deugd, goed karakter, dezelfde cultuur (moslims fokken maar raak, terwijl blanken nauwelijks kinderen voortbrengen en door wetten die niet deugen mogen meebetalen aan de kosten van de vijanden van onze samenleving – hoe crimineel krankzinnig kun je als volksvertegenwoordiger zijn? ) … en zo gaat onze samenleving naar de knoppen.

  Dat is precies de bedoeling van de Talmud-Joodse duivelaanbiddende banksters die onze regeringen samenstellen en dirigeren – als marionetten bespelen. TO HELL met hen allen! Zij hebben ons met alle huidige problemen opgezadeld. Zij hebben de homo- ‘emancipatie, vrouwenemancipatie, etc etc met hun media waarvan zij eigenaar zijn en hun van ons geroofde geld gestimuleerd, gepropageerd, met het doel onze gezinnen kapot te maken, de kerk – het Christen-geloof kapot te maken, etc etc.

  Maar hun tijd is bijna op! Jezus Christus komt spoedig weer. De duivel is weer bezig met het zaad van de mens, het menselijk ras te verzieken, zoals hij dat deed in de tijd van Noach, toen hij zijn gevallen engelen met vrouwen liet paren en daaruit een hybride geslacht van reuzen voortbracht, enkel en alleen om Gods profetisch Woord dat het zaad van de vrouw hem de kop zou vermorzelen, te saboteren…en zo is hij weer bezig.

  Jezus heeft dat al voorzegd. Dat de laatste der dagen zou zij als in de tijd van Noach. De duivel is bezig met een hybride ras… vrouwen met wat “UFO’s of buitenaardsen” worden genoemd… hybride mensen… bovendien het gerommel met dierlijk DNA… God was gedwongen indertijd het hele menselijk geslacht om te brengen door de zondvloed. Dat was Zijn genade. Alleen Noach en zijn gezin waren ‘perfect in hun genen.’ Hun genen en DNA waren niet besmet door duivels zaad! God heeft beloofd het menselijk geslacht niet meer door een zondvloed om te brengen. Hij komt dit keer terug en de huidige aarde zal met vuur worden vernietigd.

  Er komt een nieuwe aarde. Tot die tijd laat Hij ‘het gewoel der volkeren’ toe…

  Ik citeer Psalm 2:
  “Waarom woelen de volken
  en zinnen de natiën op ijdelheid?
  2 De koningen der aarde scharen zich in slagorde
  en de machthebbers spannen samen
  tegen de HERE en zijn gezalfde:
  3 Laat ons hun banden verscheuren
  en hun touwen van ons werpen!

  4 Die in de hemel zetelt, lacht;
  de Here spot met hen.
  5 Dan spreekt Hij tot hen in zijn toorn,
  en verschrikt hen in zijn gramschap:
  6 Ik heb immers mijn koning gesteld
  over Sion, mijn heilige berg.

  7 Ik wil gewagen van het besluit des HEREN:
  Hij sprak tot mij: Mijn zoon zijt gij;
  Ik heb u heden verwekt.
  8 Vraag Mij en Ik zal volken geven tot uw erfdeel,
  de einden der aarde tot uw bezit.
  9 Gij zult hen verpletteren met een ijzeren knots,
  hen stukslaan als pottenbakkerswerk.

  10 Nu dan, gij koningen (regeringen), weest verstandig,
  laat u gezeggen, gij richters der aarde. (clowns in zwarte jurken die in onze rechtbanken een circusshow opvoeren en het recht verkrachten – lees het boek van Eustace Mullins “RAPE OF JUSTICE” http://www.scribd.com/doc/44448290/Eustace-Mullins-The-Rape-of-Justice-America-s-Tribunals-Exposed-1989 )
  11 Dient de HERE met vreze
  en verheugt u met beving.
  12 Kust de zoon, opdat hij niet toorne
  en gij onderweg niet te gronde gaat,
  want zeer licht ontbrandt zijn toorn.
  Welzalig allen die bij Hem schuilen!

  Harry [40] reageerde op deze reactie.

 3. @ric ardo [35]: Het is niet juist als je stelt dat het mijn “standpunt” is dat ik probeer onder woorden te brengen. Het is een gedachte, een idee. Het gaat ook helemaal niet over zaken als waarheid, ik zal de laatste zijn die beweerd hierover te beschikken. Het topic “frauderende ambtenaren” bracht mij op de gedachtenlijn “waarom frauderen voor eigen gewin” als je zo’n relatief hoge positie in de maatschappij bezet. Rupsje Nooitgenoeg? Het proces van zelfverrijking en machtsmisbruik bracht mij op de gedachte van een basale impuls, die van overleving. Want laten we eerlijk zijn, geen van genoemde mensen hoeft het te doen om op elementair niveau te overleven. Het gaat ze allemaal al erg goed met x-keer modaal inkomen en een relatief zeker carrierepad. Duidelijk geen PostNL medewerker zonder contract, toekomst en een minimum loon. Dat overleven op egocentrische impulsen lijkt mij nogal “dierlijk”. Je zou eigenlijk verwachten dat anno 2013 de mensheid sociaal-maatschappelijk op een hoger ontwikkelings niveau staat. Op zijn minst kun je deze vraag voor de “ontwikkelde” westerse mens stellen. Dat is volgens mij ook waar Michio Kaku het over heeft in zijn verhaal over Type one/two etc societies. Waarmee ik terug ben op mijn punt aangaande de NWO-agenda. Ons DNA vormt m.i. inmiddels een gevaar voor de overleving van onze soort. Niet meer, niet minder. Als we deze eigenschap willen behouden moeten we accepteren dat er winnaars en verliezers zijn en ook niet zeuren over een neo-conservatieve kapitalistische agenda met een Orwelliaanse samenleving in het vooruitzicht. Wat dat betreft zijn we al een eind op dreef. Persoonlijk heb ik daar een ander standpunt in.

  ric ardo [39] reageerde op deze reactie.

 4. @Frans [34]: Volgens mij is dat ook wat ik schrijf en dus in antwoord op jou vraag: ik kom erbij zoals jij dat ook doet… Lead the way zou ik zeggen. De vragen die we ons eens moeten gaan stellen is: welke vorm van overleven past ons het best? Maar deze vraag wordt nooit gesteld omdat we voor 99,9% op ons primitief compas blijven varen. Ik begrijp dat ook wel: belangen en machtsstructuren, 7 miljard aardsebewoners waarvan het merendeel ongeschoold… Daarom heb ik ook een slecht voorgevoel over de afloop van deze periode, eea gezien in de grote cyclus. Overigens ben ik er niet zo zeker van dat “wij” het resulaat zijn van een evolutionair proces “tegen de stroom der dingen in”. Entropie heet dat geloof ik. Maar dat is weer iets geheel anders en geen item voor hier lijkt me.

 5. @Janneman [37]: Beste janneman, als je iemand volgt lijkt het mij dat je ook zijn standpunt neemt. Mr Kaku heb ik vele malen via internet gevolgd, hij heeft halve waarheden… als scientist gist hij ook maar wat waar kan zijn. Zijn berekeningen zijn niet te controleren en dan houdt het bij mij als pragmatisch en realistisch persoon op. Natuurlijk kan ik ook schreeuwen dat er ergens in de ruimte aliens zijn, bewoonde werelden.. de ruimte is zo groot en we weten het gewoon niet. Conspiracy theory vind ik persoonlijk wel leuk om te lezen, het kan je op andere gedachten brengen maar of ik realistisch een waarde aan moet hangen?? denk van niet. Bewijzen graag.

  En dan dat rupsje nooitgenoeg… Een rups vreet zich vol, verpopt zich en komt er als een vlinder uit zodat hij (of zij) de natuur een handje helpt. Denk aan bevruchten van bloemen en planten.

  Egocentrische en dierlijk.. helaas komt ook dat niet in mijn woordenboek voor. Ik zou graag willen dat wij mensen wat meer dierlijk waren dan nu. Denk aan overproducties wereldwijd terwijl er mensen zijn die niets te vreten hebben. Een dier dood niet meer dan dat hij nodig heeft, en veelal doodt hij de zieke dieren die voor hem makkelijk te vangen zijn.. zo zijn de dieren ingesteld.

  Dat iemand x keer modaal verdiend vindt ik neit erg, laat het dan wel een PROFIT- ORGANISATIE zijn, en geen aan het infuus hangende ambtenaren die niets presteren. En juist hier gaat het vuot!!! Wereldwijd.

  Ons DNA evolueert niet, het veranderd met de tijd (bv emoties) en de stoffen die we binnen krijgen. Darwinisme in de trend van evoluerende mensen (van aap tot mens) bestaat gewoonweg niet, we hebben gewoon naast de neanderthalers geleefd, bevestigd door onderzoeken.

  Gezien jouw inbreng van het NWO agenda (duizenden artikelen gelezen hierover) moet ik je zeggen dat de elitaire families ( boek; de 13 satanische families) op een slimme wijze de mensheid wil reduceren tot 500 miljoen (Giorgia guide stones USA).

  Dat er altijd winnaars zijn moet ik met je meegaan, dat is al sinds mensheugenis (annunaki- somerians). En het enige wat we tegen een Orwelliaanse samenleving kunnen doen is de stokken oppakken en laten zien dat we het niet langer meer pikken.

  Ik begrijp je, alleen breng je het een beetje verkeerd naar mijn mening.

  Prettige dag verder.

 6. @Frans [36]: “Zij hebben de homo- ‘emancipatie, vrouwenemancipatie, etc etc met hun media waarvan zij eigenaar zijn en hun van ons geroofde geld gestimuleerd, gepropageerd, met het doel onze gezinnen kapot te maken, de kerk – het Christen-geloof kapot te maken, etc etc.”

  Ik ben geen christen maar ik ben het daar wel mee eens. Je eigen belastinggeld wordt tegen je gebruikt. Wat ik niet snap aan een hoop christenen is dat ze zo staatsgetrouw zijn terwijl het duidelijk is dat de moderne staat de vijand is van het gezin en de kerk en oldskool moraliteit en noem maar op. Het enge vind ik dat iedereen eraan went, ieder jaar worden de paaltjes verzet. ‘kinderopvang’ dat is ook zo’n item waarvan ik vermoed dat er een agenda achter zit. Alsof ‘de overheid’ hell-bent is om heel nederland over te nemen en er een totalitair staatskamp van de maken. Da’s de permanente ‘agenda’. En dan hebben ze het op geenstijl over ‘onze zorg’ en ‘kerntaken’ “die privatiseringen moeten teruggedraaid worden” ze zien het hele beest niet en hetgene waar het naar streeft. Maar uiteindelijk is het gewoon een parasitaire organisatie die leeft van belastinggeld, en het groeit de kant op die het kan. Het is eigenlijk een compleet anoniem grootschalig proces. Niemand heeft er vat op. Dat de mensen het ‘gevaar’ niet zien dat snap ik niet, als die ‘overheid’ er eenmaal is dan is het verdomd moeilijk om er weer vanaf te komen. don’t mess with socialism.. Nederland wordt steeds meer een illusie en aan alle kanten kom je ‘de overheid’ tegen het heeft zich overal ingegraven. Economische theorie komt van ‘de overheid’, universitaire wereld is praktisch ‘overheid’, het ‘onderwijs’ is ‘overheid’, die vinexwijken zijn ‘overheid’ en er gebeurt ook verder niks, alles is ‘overheid’ heel nederland is veranderd in een staatskamp. Maarja we zijn een ‘democratie’ dus ik mag nog een tijdje toekijken hoe het veranderd in een soort bubbel, een schijnrealiteit, ‘buiten’ bestaat niet meer het is allemaal ‘binnen’, alsof er een glazen bol over nederland staat “Hier leef je in de overheid”.

  Janneman [41] reageerde op deze reactie.

 7. @Harry [40]: Mooie reactie. Vooral …ze zien het hele beest niet en hetgene waar het naar streeft. Maar uiteindelijk is het gewoon een parasitaire organisatie die leeft van belastinggeld, en het groeit de kant op die het kan. Het is eigenlijk een compleet anoniem grootschalig proces. Niemand heeft er vat op… is treffend.

 8. Het is helemaal niet nodig om te vuur en te zwaard ten strijde
  te trekken.
  Het enige wat moet geburen, is geen medewerking meer verlenen, aan voor jou niet ter zaken doende eisen.
  Het wordt zo maatschappelijk onmogelijk, voor de overheid,
  om iedereen die niet gewillig is, het gezag, dat aan regels
  gebonden is, zomaar te laten aanvaarden.

  Stel vragen of je wel terecht wordt aangesproken en hoe je,
  je hier tegen kan verzetten en wat dan de gangbare regel is
  in jou geval.
  Bij geen goede duidelijk, heldere uitleg, schort je, je mede werking op, tot dat duidelijk is, dat je er aan moet voldoen
  volgens wet en regelgeving.

  Let op: Dat aan antwoorden, aan en van de overheid soms
  tijd limieten zijn verbonden, waar aan van rechtswege moet
  worden voldaan, vraag ook daarnaar, aan betreffende beambte.

  Je betaalt er voor (belastingen) je hebt er dus recht op,
  om te worden voorgelicht.
  Om het hierdoor ontstane problemen op te lossen, zal men graag een tweede wetje Mulder in willen voeren.
  Dit moeten wij niet nogmaals laten gebeuren!!!
  OPLETTEN DUS!!!!!!!!!!!!!!!!

  ric ardo [43] reageerde op deze reactie.

 9. @Philosoof G&R Eigenwijs [42]: Dan loop je constant bij een advocaat want geen ambtenaar die jou zegt wat de regels zijn, laat staan of ze het überhaupt zelf weten. Ambtenaren in NL geven geen medewerking… Zo radicaal als de regering haar volk benaderd zo moet het volk ook reageren… het bloed moet lang genoeg koken, dan krijgen we bloederige taferelen. Ik ben geen voorstander voor agressie maar als dat helpt, zou ik mijn rug niet toekeren.

  Philosoof G&R Eigenwijs [44] reageerde op deze reactie.

 10. @ric ardo [43]:

  Ik hou niet van bloed(Dorst, worst) en dat soort stevige kost.
  Zorg dat het probleem, anders wordt opgelost.
  Reageer op momenten dat dat nodig is, eerder niet,
  laat ze er voor werken,en geef alleen toe als de wet het vereist.

Comments are closed.