EU_cartoon-gat in handHow can? Internationale beoordelingsfirma Standard and Poor, die de kredietwaardigheid van bedrijven en landen beoordeelt, heeft bepaald dat de EU zijn kredietwaardigheid aan het verliezen is. En dus een lagere beoordeling moet krijgen

‘Onbegrijpelijk want onze eigen politieke vertrouwensmannen, (“die het volk zelf gekozen heeft”) vertellen ons heel wat anders.
Allemaal goede en positieve dingen gebeuren:

-Moeten we die Standard en Poor niet verbieden?
Zelf zeggen die: “Credit rating agency Standard and Poor’s on Friday downgraded the EU’s creditworthiness from the highest AAA rating to AA+, reports the Associated Press. The agency attributed EU budget policy woes and member states’ worsening credit rating”

-Bovendien zijn er zulke fantastische overheidsspionage organisaties, dat er toch bijna niets mis kan gaan. Big Brother weet toch al alles?

Een verrassende reatie op deze downgrading door de hoge EU Commissaris:  ” EU economic affairs commissioner Olli Rehn Friday hit back at ratings agency S&P for lowering the Union’s credit rating. He said the Union should be “essentially assessed on its own merits” due to EU treaty obligations for member states to “always balance the EU budget,” even in times of crisis.”  Geplakt uit <http://euobserver.com/tickers/122572>

Nu zal S&P wel terugkrabbelen, al ben ik verbaasd over de bewering van Ollie, want de EU heeft van de accountants nog nooit een goedkeurende verklaring gekregen!!
Hoe durft hij dan zo te praten?

Wie zit nu wie te belazeren?

2 REACTIES

 1. Waar ik een beetje moeite mee heb is dat er veel meer fraude wordt gepleegd als vroeger.
  Tegenwoordig, met al die investeringen in computers en hun programma’s, al die regeltjes en A4’tjes die je moet invullen om maar te bewijzen dat je niet liegt om iets van de grond te krijgen zegt mij maar één ding.
  AMBTENAREN ZIJN TE INCOMPETENT OM MET AL DIE NIEUWE INVESTERINGEN OM TE KUNNEN GAAN!
  Het hele regeringsorgaan is een zoo complexe organisatie geworden dat de ambtenaren zelf door de bomen het bos niet meer zien.
  Uitgangspunt hiervan is dat het gewone volk gesodomiseerd en bestolen wordt waarin van “wetgeving” geen sprake is. De Berlijnse muur is zeker naar beneden gehaald om er één groot communistisch Europa van te maken waarin autocratie een grote rol gaat spelen. En vele Nederlanders kijken de andere kant op.

 2. Is er nog iemand die die Amerikaanse ratingbureau’s serieus neemt? Hier is de Amerikaanse professor Laurence Kotlikoff, die zegt dat de werkelijk financieele status van de VS slechter is dan die van Griekenland. Let wel, Kotlikoff is een lid van het Amerikaanse establishment en bevriend met Ben Bernanke.

  http://www.youtube.com/watch?v=GFdYT8OI6b0

  De VS worden nog eventjes overeind gehouden door China, maar dat gaat niet lang meer duren. Ga er maar vanuit dat zonder reserve currency status van de dollar, de omvang van de economie van de EU ca. twee maal zo groot zal zijn als die van de VS na de Big Reset van Willem Middelkoop.

Comments are closed.