avatar MMAPFilmpje van 1 minuut, zeer duidelijk: KLIK (NL-ondertiteld)

13 REACTIES

 1. Hear, hear! Op 22 mei wordt door ons gestemd over het Europrlement. Ik stem anti EU! Niet stemmen wordt misbruikt door de zittende politieke partijen.
  En ik hoop dat na deze verkiezingen de voorspellingen van Godfrey Bloom worden bewaarheid.

 2. Een politicus aan iedere lantarenpaal. En laten hangen tot zijn botten een voor een naar beneden vallen.

 3. De wens is de vader van je gedachten.
  Komt zelden uit. En bij deze personen zeker niet.

 4. Het betoog is qua toon goed opgebouwd maar deze man maakt zijn boodschap belachelijk door die ophitsende woorden over en accordering van agressie. Belastingontwijking is een slachtofferloze misdaad. Het kan daarom geen reden zijn voor “the people” om die heren op te knopen. Als die heren in hun vrije tijd allen wiet zouden roken, terwijl dit tegen hun eigen wetten is, zou dat ook een reden zijn om ze op te knopen? No Victim No Crime. Natuurlijk is het hypocriet wat ze doen, maar dat is geen reden voor initiatie van agressie.

  Meneer Storm [11] reageerde op deze reactie.

 5. Wat me nog het meeste stoort… Op deze manier komen die heren uit de verf als redelijke mensen. Zij zeggen “Jij betaalt jouw belasting niet, dus krijg je een boete”, hij zegt “Jullie betalen geen belasting, dus jullie zullen worden opgeknoopt”. De andere EU partijen kunnen dit als media wapen gebruiken tegen de UKIP.

 6. @Hendrik Brouwer [9]: belachelijk? ophitsend? waar haal je de waanzin vandaan?
  ga daar zelfs eens een keer staan met kritiek.
  dat zie ik je nog niet zo snel doen, je krijgt niet eens de kans.

  • Beste Meneer Storm,

   Dus ik mag van u, omdat ik geen EU parlementariër ben, mijn mening niet geven? Dat mag u uiteraard vinden, maar ik zal daar weinig van aantrekken. Mijn tip: Deze “jij bent stom dus je hebt geen gelijk” reacties kunt u beter op fok.nl plaatsen.
   Toch wil ik graag met u het dialoog aan gaan. Ik zou het wel erg op prijs stellen als u wilt beargumenteren waarom u het niet met mij eens bent, waarom u mijn reactie waanzin vindt, waarom volgens u een individu geen mening mag hebben tenzij hij/zij een EU politicus is, in plaats van een eenvoudige ad hominem reactie te geven.

   Meneer Storm [13] reageerde op deze reactie.

 7. @Hendrik Brouwer [12]: Godfrey Bloom zegt de waarheid over iets waar al decennia over wordt gezwegen, ook door onze zgn “volksvertegenwoordigers”.
  Bloom doet dat op een manier die hem goeddunkt en daar kan ik me volledig in vinden.
  Verder stel ik het op prijs als je m’n woorden niet verdraait.
  Ik heb je nergens aangeduid als parlementariër.
  Wat je wel kunt doen is op de EP-site G.Bloom opzoeken en hem zelf per mail laten weten hoe jij over zijn redenaarstalent denkt.
  Ik kan je nu al zeggen dat zijn eventuele reactie niet voor de poes zal zijn.

Comments are closed.