zilver_slave_queen_base_zgwDoor alle aandacht voor de moeilijk te overtreffen Nigel Farage heb ik verzuimd om op Vrijspreker Godfrey Bloom de honneurs te geven die hij zeker verdient. Vandaar een serie korte video’s om dit vlekje weg te poetsen. Video’s die soms wat ouder zijn maar nog steeds actueel. Vandaag een wat scherpere Bloom over het banksysteem.

De triomf van hoop boven ervaring….. Fractioneel reserve banking systeem. In 1850 was dat in de Verenigde staten een halsmisdrijf, je kon ervoor worden opgehangen. …… Wat er aan de hand is dat is dat er criminele bankactiviteiten zijn geweest zonder dat er een bankier achter de tralies verdween……. miljarden zijn afgenomen van spaarders……..ik zou centrale bankiers de gevangenis willen zien indraaien…….. Quantitive easing, geld bijdrukken is valsemunterij

2 REACTIES

 1. Goed, kort, duidelijk verhaal waar de kern ligt. Geld maken uit niets is bedrog en valse munterij en geen enkele bankier zit in de .gevangenis. Terwijl je vroeger voor die misdaad werd opgehangen.

  Het steeds maar bijmaken van geld uit lucht loopt ergens spaak.
  De politici zijn tot nu toe er in geslaagd ommet nieuwe trucs de boel drijvende te houden.
  Deze week in de EU weer met een BankUnie! Van soevereine landen blijft niets over.

  Naam * [2] reageerde op deze reactie.

 2. @Hub Jongen [1]:
  Van soevereine landen blijft niets over.

  Zolang de EU niet in staat is om met een berg ‘vredestroepen’ een blitzkrieg te houden in een ongehoorzaam land, heeft men niets anders dan de medewerking nodig van collaborerende politici en onverschillige inwoners van zo’n land.

  Wat dat betreft hebben de NL politici last van een interessante gedachtekronkel: “een vreemde familie is beter dan je eigen familie”. Ik denk daar anders over.

Comments are closed.