8 REACTIES

 1. Interessante podcast, dank hiervoor!

  De enorme lijst coins die je kan zien op: http://coinmarketcap.com/ doet mij denken aan Linux software. Daar zijn zo veel varianten van en is men zo met andere zaken bezig dat men faalt het grote publiek te overtuigen het uberhaupt te gaan gebruiken.

  Het lijkt mij dat Bitcoin voorlopig de standaard is. Analist Max Keiser ziet Litecoin als interessante 2e. Maar gaat het grote publiek het accepteren en kun je er echt wat mee doen behalve speculeren en land kopen in Chili?

  En waar kun je die zooi het beste kopen/verkopen in NL?

 2. ripple is geen decentrale cuurency en maakt ook geen gebruik van bv sha 256 of iets dergelijk , alle xrp zijn al gecreerd en worden uitgedeeld onder bep voorwaarden door ripple laps ,ong 30% houden ze zelf in de hoop de xrp een succes wordt.
  De totale hoeveelheid xrp neemt af doordat er bij iedere transactie een kleine hoeveelheid xrp wordt venietigd.
  Xrp is hierdoor een Deflatoire munt, het wijkt af van bitcoin en zijn forks.
  In plaats van het minen kun je rippies kado krijgen van ripple laps door je computercapaciteit beschikbaar te stellen aan de world community grid.

Comments are closed.