Gelooft u dat nog steeds?.

.Democratie_My king divine rights

.

.En Nederland is niet eens een echt democratisch land. De overheid doet niet eens wat het volk wenst!!
(Thanks to Nick)

.

 

4 REACTIES

  1. Het volk heeft de overheid gekozen om te doen wat hen het beste lijkt. Dat wij niet begrijpen wat het beste is… Tja, daar kunnen zij niets aan doen.

  2. Democratie betekent dat het volk regeert. Daar is in Nederland natuurlijk geen sprake van.

    Het volk wordt bewust dom gehouden door intens slechte scholing en een pers die bewust misleid, liegt en bedriegt.

    Het is een schande om Nederland een democratie te noemen.

  3. Als het volk niet de beste mening heeft, misschien is het dan goed om een partij aan de macht te laten zijn die over zichzelf beweert dat die alles voor en door het volk doet. Of het nou een populist of een communist is. Onzin natuurlijk, wat er echt goed verankerd moet zijn is rechten, vrijheden. Deze zouden eigenlijk geheel los van overheidsinvloed horen te staan. Als een overheid de macht heeft om die in een grondwet te “verlenen” ben je zelfs met alle rechten en vrijheden in een overheidsgrondwet, alsnog overgeleverd aan de grillen van een overheid want de mogelijkheid bestaat dan, hoe hoogdrempelig ook via 2/3 van de kiezers, om die in te trekken. Als “het volk” iets op een gegeven moment wil, wat indruist tegen die rechten, dan is 1/3 goed de sigaar en dan mag je hopen dat die 1/3 niet in een concentratiekamp wordt gestopt.

Comments are closed.