.Filippijnen_elbano family (2)De eerste resultaten over wat er met uw donaties voor hulp aan de slachtoffers van de ramp in de Filipijnen is gebeurd, zijn ontvangen.  Hoewel het gaat om redelijk kleine te besteden bedragen, in porties van € 100 , was toch de opzet om te zorgen dat die in de juiste handen terecht komen, dat het geld niet onmiddellijk in bier wordt omgezet, Tot nu toe is dat goed gelukt en u kunt gerust nog geld storten.

 

LIFHAS was van af het begin gewaarschuwd dat de kans zeer groot is dat hulpgeld in bier wordt omgezet. Daarom is onmiddellijk geëist dat er bewijzen geleverd moeten worden dat het geld wordt gebruikt als noodhulp om hun woningen weer bewoonbaar te maken. Dat gebeurt nu al met foto’s en betaalbonnen.

Dat de zorg van LIFHAS niet overdreven was, blijkt ook uit een verwijzing die onze lokale vertegenwoordigers ons stuurde:
Philippines aid scandal: Food flown in from Britain ends up in shops hundreds of miles from typhoon

 • Supplies have turned up on shelves of shops in the capital Manila
 • Equipment bought with UK donations have been locked up in warehouses
 • Rice and other food is being stockpiled and not given to needy
 • Charities express concern that not all donations are reaching disaster zone

Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2519974/Philippines-aid-scandal-Food-flown-Britain-ends-shops-hundreds-miles-typhoon.html#ixzz2nTWPLPnG

Zelfs al hebben libertariërs geen miljoenen voor hulp opgebracht, we kunnen toch trots zijn op wat er met een paar duizend euro gedaan wordt.

We gaan nog door.  Het kanaal staat nog open voor u”!

Bankrekeningnummer 49.79.67.944 LIFHAS
(Libertarisch Fonds voor Hulpacties),
IBAN is NL95ABNA0497967944
BIC ABNANL2A
—————————— BITCOIN

Nieuw is dat u ook Bitcoins kunt storten.
 het bitcoin adres: 1Mss4JxvhY48MYodTHma3KYwAY4JxM4LHr

 http://www.vrijspreker.nl/wp/2013/11/hulp-lifhas-lampayo-filippijnen-is-op-gang/

4 REACTIES

 1. @Igor [2]:

  No compris !
  Is inderdaad “raar”
  De oorspronkelijke link was veel langer, nl met de titel van het bedoelde artikel van 27 november : “HULP LIFHAS LAMPAYA Filippijnen is op gang”, er in opgenomen. Het WP programma heeft die netjes “kort”gemaakt en waarschijnlijk is daar iets fout mee gegaan en kom je meteen in de administratie.
  Ik heb het proces herhaald. En weer wordt hij afgekort.
  Maar ik kom wel goed terecht.

  Wil je mij een lol doen, en nog eens proberen waarheen hij jou leidt. Laat me weten. Als weer fout kan misschien een deskundige het corrigeren.

  Igor [4] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.