.31 decemberJa, op DIT moment is het HIER nog 2013  maar niet lang meer. U hebt nog net tijd om in 2013 iets goeds te doen en om u voor te bereiden op een onduidelijk jaar dat gaat komen. 

Niemand WEET  wat er gaat gebeuren. Maar er zijn wel denkers die allerlei mogelijkheden bedenken uit de koers van het verleden. En ook al weten die het niet, hun mogelijkheden kunnen je wel aan het denken zetten..

En dat kan weer tot je eigen beslissingen leiden betreffende welke handelingen je gaat doen om je eigen toekomst zo veilig en welvarend en Vrij mogelijk te maken. En daar sta je dan helemaal alleen.

Bij de Vrijspreker zien we nu een doorgaand streven van politici om hun macht over jou te vergroten met alle nadelige gevolgen van dien. Daarom zullen we in 2014 doorgaan met die gevaren te signaleren en met u er over te discussiëren om er samen een juister objectiever beeld over te krijgen. .

Maar ook zullen we trachten samen tot een overall plan te komen om het tij te keren. Om het kwaad af te wentelen,of zelfs te voorkomen. Een plan dat voor iedereen mogelijkheden biedt om actief mee te werken aan een gezonder toekomst voor onszelf en onze (klein)kinderen. Een prille start noemden we al in http://www.vrijspreker.nl/wp/2013/11/het-begin-van-de-nl-vrijheids-revolutie/

Daarmee dan samen De Weg naar Vrijheid op!

Een tweede manier om u op het nieuwe jaar voor te bereiden is te lezen wat een zestal  bekende financiële goeroes te vertellen hebben. Met name:
-Jim Rogers
–Marc Fager
–Ron Paul
–Gerard Celente
–Nouriel Roubini
–Peter Schiff

Dit allemaal op één site:Outsiders Club :
http://www.outsiderclub.com/report/the-prophets-of-doom/825

 

1 REACTIE

  1. En voorzichtig met vuurwerk … Zolang we deze vrijheid nog gegund krijgen van de miljeu-politiek.

Comments are closed.