6 REACTIES

 1. Nee dit land is het nog niet zat…. althans de meerderheid die ik spreek lijken nog vertrouwen te hebben in ons systeem.

 2. Ik vind Voortuin hier meer overkomen als een Hitler light dan als een libertarier. Stop met in groepen denken en beoordeel mensen als individu.

  Kapitalisme is liefde. Bovenstaand filmpje is pure haat.

 3. Fortuin kon deproblemen wel aardig signaleren en verwoorden. Dat hoeft nog geen garantie te zijn dat je ook de juiste oplossingen weet. Waarschijnlijk had hij ook in de val getrapt die “dadendrang” heet en zal hij, gefrustreerd door de complexe werkelijkheid, steeds harder aan de knoppen van het overheidsapparaat draaien.

 4. ‘Nederlanders zijn armer, maar wel zeer gelukkig’, met dergelijke onzin proberen instituties zoals de gesubsidieerde ‘kwaliteitspers, in dit geval Trouw van 12.12 j.l. en het Sociaal en Cultureel Planbureau het volk ‘dom’ te houden. ook lieden zoals de overal opduikende Maarten van Rossem worden niet moe ons te verzekeren dat het toch allemaal prima gaat en dat ‘Europa’ toch eigenlijk een ‘zegen’ en blijkbaar niet aan het ‘klootjesvolk’ besteed is. Gelukkig is daar Bob Smalhout en zijn boek ‘Nederland is gek geworden’ en kunnen we weer even vooruit!

 5. Pim had gelijk!
  Het was en is zo dat de blanke, liefs oude vrouwen beroofd worden vaak met grof geweld en laat maar weten wanneer hetzelfde gebeurd met een moslim vrouw, Turks of Marrokaan?
  En het allerergst is dat de overheid dit totaal negeert.

Comments are closed.