Vrijheid+Vecht er voorAl 50 jaar ben ik zelfstandig ondernemer en een vrije vogel die overal vaak tegen een muur van regelgeving van alle instanties aanloopt , en iedere dag moest ik, voor eeuwig en altijd, opkomen voor mijn vrijheid van denken, doen en handelen. Daarbij heb ik veel rechtszaken moeten voeren tegen Gemeenten, Provincie, Waterstaat ,Belasting en oplichters enz. enz.

 

Doordat ik nimmer een zaak verloren heb kan ik leven zoals ik graag wil, maar vrijheid krijg je niet, je moet er voor vechten!!!
Ik kan mij goed voorstellen dat er veel mensen zijn die deze strijd tegen bestuurders niet willen of durven aangaan.
Niet uit lafheid maar uit angst voor de gevolgen die je kunt verwachten.

Nu maar wensen dat er veel mensen gaan samenwerken en met elkaar voor hun recht en vrijheid opkomen. Koppijn krijg je daar echt niet van, want dat heb je al door de financiële zorgen om rond te komen. Maar, als we niets doen zullen we nooit kunnen genieten van volledige onafhankelijkheid en vrijheid zoals mijn ideaal is.
Ingezonden door Reiny

6 REACTIES

 1. “Kom op, inderdaad, als we niets doen zullen we steeds dieper in de put wegzakken”

  Een mogelijke manier wordt aangegeven in:
  http://www.vrijspreker.nl/wp/2013/11/het-begin-van-de-vrijheids-revolutie/

  1. Graag ideeen hoe dit in Nederland (+Vlaanderen?) toe te passen.

  2.Laten een opstelling maken van punten waarin we nu nog voor100% vrij zijn. Als die er zijn.
  a)die zijn misschien als voorbeeld te gebruiken om meer zaken in die categorie te krijgen.
  2.Dit kunnen onderdelen zijn waarvoor we ons dan niet meer druk hoeven te maken.

 2. @Reiny gelukkig sta ik niet alleen, ik heb i.s.m. de TROS deze toga crimineel totaal vernietigd !

  Gerard Kucharek

 3. Vechten voor wat en met wie? Ik zelf heb jaren in een actiegroep gezeten, om tegen de gemeente te strijden. We hebben constant om mede actievoerders gelobbyd. Wat kregen we meestal te horen, jullie doen het toch al, waarom zouden wij jullie dan moeten helpen? Of we hebben er geen tijd voor, of zoiets dergelijks. Ja een handtekening kon je wel krijgen, dat was het enige wat je medeburgers ervoor over hadden en of het geld opleverde, dat actie voeren. Ik heb ooit een boekje geschreven over simpele zelfbouw energie opwekkers, die van je dagelijkse afval je hele huis mee kon verwarmen en stroomverdubbelaars. Het enige wat men vroeg was of ik hun de blauwdrukken kon toesturen, zodat zij die konden namaken. Maar wel voor niets, want ik moest toch iets over hebben voor een ander, zeiden ze. Of je kreeg te horen: Van geloof jij in die onzin. Dan vergaat je hele vertrouwen in de medemens. Het is nog steeds ieder voor zich. We willen allemaal en alles liefst voor niets hebben en vooral zelf er niets voor hoeven te doen, de bank zit net iets te comfortabel om eraf te komen en vooral naar de TV kijken. Zodat je morgen op school/werk mee kan praten, wat erop de TV was en lekker klagen over alles en nog wat op de media sites.

 4. Kom op voor je vrijheid!! reactive op Qvic 10/12 -23:27Hey. Qvic. ik had in mijn leven dezelfde ervaringen,haakte niet af maar pakte het anders aan ,met succes.
  Zo ook nu weer,DE POLITIEKE PARTIJEN ZIJN DOOR EN DOOR ROT.
  ZODRA HET KABINET VALT, BEN IK ER!! HOE ? MAIL ME EN WE PRATEN VERDER. ok ?
  MAIL ADRES: omwenteling2014@yaho.com

 5. @qvic
  Lafheid vraagt, is het veilig?
  Opportuniteit vraagt, is het politiek?
  IJDELHEID vraagt, is het populair?
  MAAR GEWETEN vraagt, Is het juist?
  Martin Luther King

Comments are closed.