EU_Zinkend schipRutte wil “Nederland” onder het leiderschap van Guy Verhofstadt brengen. Waarschijnlijk is dat nog erger dan onder de andere kandidaat: de socialist Martin Schultz..

Duidelijk is dat de EU al een zinkend schip is.

Zie NOS bericht dat we zonder verder commentaar hier plaatsen: (tijdgebrek)

 

http://nos.nl/artikel/582654-rutte-voor-kandidatuur-verhofstadt.html

Moet iedereen die die hier binnentreedt alle hoop laten varen?

Wat kunt u doen?

Wat gaat u doen?

20 REACTIES

 1. Alleen al vanwege zijn achterbakse houding mbt Edwin de Roy van Zuydewijn mag Rutte nog dit jaar van mij opkrassen.
  En dan ook nog glashard in het openbaar verklaren dat PB een onderzoek gesuggereerd zou hebben.
  Ga door Edwin! Je hebt gelijk!

  rob [2] reageerde op deze reactie.

 2. Als er morgen 3 miljoen mensen naar Den- Haag gaan om het aftreden van Rutte te eisen dan zit ie morgenavond bij zijn moeder op de stoel.. jobbird doorpluizen naar een nieuwe baan. Oh en geen wachtgeld, gewoon ww aanbieden..

 3. Liberaal, het nieuwe modewoord voor wie sociaal-democratisch is.
  Begrip kennelijk overgewaaid vanuit Amerika. Ons soort mensen wordt daar libertariër genoemd. Van “liberalen” mag je wel in een spijkerbroek rondlopen of als een punker maar de dingen waar het werkelijk om gaat daarin ben je een gevangene.

  Igor [4] reageerde op deze reactie.

 4. Mark Rutte is gewoon een volslagen idioot en totaal incompetent om als premier op te treden. Bovendien is het essentieel om de VVD als partij te vernietigen, zodat het liberalisme eindelijk een kans krijgt in Nederland. Zolang deze socialistische partij nog blijft bestaan is er geen enkele hoop voor liberalen in Nederland.

  Marcel [7] reageerde op deze reactie.

 5. @Albert S. [6]: Het spijt mij Albert S. Ik denk dat Mark Rutte niet volslagen idioot en/of incompetent is.

  Hij is zeer doelbewust bezig de middenstand en sociale zekerheid af te schaffen, en dat lukt hem aardig.
  De zogenaamde klassenloze maatschappij
  met een brede allesbepalende bestuurslaag erboven. Marksistisch-liberaal.

 6. Heb een gruwelijke hekel aan dat zelfvoldane bakkes van Verhofstadt. Het lijkt me dat we met van Rompuy wel voldoende Vlaams grut hebben rondlopen in de burelen van Brussel. Heb liever iets van wat steviger statuur, bij voorkeur een Duitser of Fransman.

  Seneca [14] reageerde op deze reactie.

 7. @Vrijdag [12]:
  In the conservative and libertarian movements there have been two major forms of surrender, of abandonment of the cause. The most common and most glaringly obvious form is one we are all too familiar with: the sellout. The young libertarian or conservative arrives in Washington, at some think-tank or in Congress or as an administrative aide, ready and eager to do battle, to roll back the State in service to his cherished radical cause. And then something happens: sometimes gradually, sometimes with startling suddenness. You go to some cocktail parties, you find that the Enemy seems very pleasant, you start getting enmeshed in Beltway marginalia, and pretty soon you are placing the highest importance on some trivial committee vote, or on some piddling little tax cut or amendment, and eventually you are willing to abandon the battle altogether for a cushy contract, or a plush government job. And as this sellout process continues, you find that your major source of irritation is not the statist enemy, but the troublemakers out in the field who are always yapping about principle and even attacking you for selling out the cause. And pretty soon you and The Enemy have an indistinguishable face.

  On Resisting Evil

 8. @Vrijdag [15]: “Het overgrote deel van de wereld hecht wel aan de eigen nationaliteit”
  Bent u Duitser, of Fransman? Beide kan niet, dus hiermee geeft u feitelijk al aan dat die nationaliteit ook voor u niet zo belangrijk is.

  Er zijn zat NLers die ik niet kan luchten of zien, evenals zat buitenlanders. Waar ik aan hecht is een bepaalde mentaliteit, en die is niet afhankelijk van nationaliteit, maar van mindset. En dat geldt voor de meeste mensen. Dat dat abusievelijk als ‘nationaliteit’ wordt gepresenteerd is een misvatting.

  Vrijdag [17] reageerde op deze reactie.

 9. @R. Hartman [16]: Zou het kunnen zijn dat U uw eigen nationaliteit als vanzelfsprekend ervaart? Veel mensen krijgen heimwee als ze langere tijd van huis zijn. Heeft U wel eens langere tijd in het buitenland gewerkt? Dan kom je snel achter de betekenis van de eigen nationale identiteit. Het feit dat je vele Nederlanders niet kunt luchten doet daar niets aan af.

 10. Rutte is onder valse voorwendselen en leugens in de 2e kamer gekomen; hij heeft alle werkenden omgekocht met de belofte van € 1000,- voor iedere werkende Nederlander, doch nooit uitbetaald.
  Hij zou €U kritisch zijn en is €urofiel gebleken.
  Verder is Rutte geen enkele andere verkiezingsbelofte nagekomen, heeft daar zelfs z’n best niet voor gedaan.
  Zonder ook zelfs maar iets anders te proberen omhelsde hij Samson, ook dit weer tegen z’n verkiezingspraatjes in.
  Rutte draagt tegen de grondwet in onze soevereiniteit over aan een vijandelijke mogendheid, de €U/het 4e rijk.
  Rutte is een onwaardig serpent wat uit de volksvertegenwoordiging verwijdert dient te worden.

 11. Dat de EU een ‘zinkend schip’ zou zijn, is puur wensdenken. Het lijkt er eerder op dat de situatie in Zuid-Europa en ja, zelfs in Griekenland, is gestabiliseerd. Het economisch tij in Nederland lijkt te keren en in Duitsland waren er sowieso geen problemen. En onderwijl staat de West-Oekraine de keel schor te schreeuwen of ze aub ook binnen mogen (niet doen!).

  En dat idee om Rutte tussentijds ‘af te zetten’, heeft wel een hoog bananenrepubliek-gehalte, maar is wel spannend natuurlijk en verdrijft de verveling een beetje. Ik zie het al helemaal voor me… een stuk of 13 corpulente, maar zwaar bewapende IT-libertariers, gaan het Binnenhof bestormen en Rutte al dan niet horizontaal afvoeren. We lezen het wel in de krant. Dat laat natuurlijk onverlet dat die ellendeling van een Verhofstadt maar beter geen EU-opperhoofd kan worden, maar dat moet eerst nog maar eens gebeuren. De EU-president is per slot van rekening reeds een Vlaming.

  Seneca [20] reageerde op deze reactie.

 12. @Vrijdag [19]: Ja, ‘we’ zijn inderdaad uit de recessie en de crisis is bedwongen door het professionele optreden van onze Geliefde en Zeer Kundige Grote Politieke Leiders. Zij zullen ons zeer binnenkort belonen met het absolute slavendom ! Een prachtig streven…verheugt U !

Comments are closed.