zondag, 1 december 2013
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Rechtsstaat Nederland anno 2013

we are changeErwin Lensink, waxinelichthouderwerper, is duidelijk een ongewenste burger. Van onze belastingcenten wordt een feestje gehouden met betrekking tot de tweehonderdste verjaardag van het koninkrijk. Tegengeluiden zijn niet langer gewenst. Gebiedsverboden zijn thans al voor een hele stad…….. 

Bij deze een interview en zijn arrestatie. We zien een man die zijn lesje geleerd lijkt te hebben en vreedzaam in een oranje shirtje en met een bordje door de stad sjokt…… Prima toch? Geen geweld, en rustig voor je mening opkomen. Ook dat mag kennelijk niet meer. Hij moet 200 euro betalen voor het negeren van een stadsbreed gebiedsverbod.

http://www.youtube.com/watch?v=RelHkj–reU
 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. 1b3xp34k schreef op : 2

  In Duitsland begon het een paar decennia geleden ook allemaal heel onschuldig.
  Griekenland (je weet wel onze achtertuin, dat failliete landje ergens onderin Europa waar ons lot ook mee verbonden is, waar we al miljarden aan toekomstig belasting geld in gepompt hebben en de put lijkt tot nog toe aardig bodemloos) heeft ook al een heuse Nazi partij..

 2. Ratio (auteur van dit artikel) schreef op : 3
  Ratio

  @ric ardo [1]: hij heeft een ongehoorde 2 jaar in voorarrest gezeten en is tot 5 maanden veroordeeld. Niks geen TBS. We zien een man die geleerd lijkt te hebben van zijn daden. Die rustig naar zijn auto loopt en toch wordt opgepakt…… Het is nogal Kafkaesk om iemand als hij al in de stad is een gebiedsverbod voor die stad voor die dag te overhandigen en hem vervolgens op te pakken……..

  Dikke Leo [4] reageerde op deze reactie.

 3. Dikke Leo schreef op : 4

  @Ratio [3]: Is het opgevallen dat het kenteken van de poliiewagen de letters KFK heeft ? afk van kafka

 4. pteranodon schreef op : 5

  Hij heeft een gebiedsverbod. Hij mag dan misschien wel zijn redenen of oorzaken hebben om tegen het koningshuis te zijn, maar een gebiedsverbod snapt hij heus wel lijkt mij.
  Stel dat hij dat snapt, dan zou hij daar dus zijn, vanwege een bewuste keuze, een of andere reden moet voor hem zó belangrijk zijn dat hij daar is, met het trotseren van een gebiedsverbod, nou dan zou ik als ik van de overheid was, ook mijn antennetjes uit laten staan, van wtf wat doet hij daar?
  Maar omdat hij een patiënt is, zou ik, als IK iemand zou zijn die alles voor het zeggen had gehad, hem niet die 200 euro afpersen. Dat vind ik net wat te ver gaan. De politie is er bij geweest voordat er nog wat is gebeurd, wie weet was hij ook niks van plan, maar met een gebiedsverbod zou ik hem wel uit dat gebied hebben laten verwijderen.

 5. pteranodon schreef op : 6

  Zou het voor hem mogelijk zijn om gratie te vragen bij de Koning voor deze boete?
  Leve de koning, leve de koningin, hoera, hoera, hoezee.

 6. Overnight schreef op : 7
  Overnight

  toch ook weer 4 agenten plus nog een stelletje pennelikkers van de politie weer een tijdje bezig gehouden.

 7. Jan schreef op : 8

  Vooral het einde van het clipje met de opmerking ausweis bitte geeft natuurlijk een veilig gevoel.
  Dit is dus wat als veilig wordt gezien door de STASI anno 2013.