Er is iets fundamenteel fout in alle (westerse?? democratische ??) overheden.Ron Paul constateert dat het een heel positieve ontwikkeling is dat steeds meer mensen nu tot deze conclusie beginnen te komen. Zie ook na de video voor overeenkomst Nederland.

Er zijn minstens twee aanwijzingen dat de stellingen van Ron Paul ook hier kloppen en dat deze bewustwording nuttig gebruikt zou kunnen worden:
1.Terugblikken naar het “Beste” uit 2013.
In diverse artikelen werd geconstateerd dat de beste ontwikkeling in 2013 is dat er een begin is van bewustwording bij meer mensen dat de oorzaken van crisis en achteruitgang liggen bij de overheid als  systeem en de oplossing niet kan komen door een persoon of een  partij te vervangen bij nieuwe verkiezingen.

2. Het primaire begin van Vrijspreker en libertariers aan het opzetten van een vreedzame revolutie die resultaten in de goede richting moet opleveren. Daar moet nog “alles” aan gebeuren en als u ook meedoet, zullen we eerder en groter resultaten bereiken.

ZIE: http://www.vrijspreker.nl/wp/2013/11/het-begin-van-de-nl-vrijheids-revolutie/ 

en DOE MEE!

2 REACTIES

 1. tja, Ron Paul…
  ik trap al jaren niet meer in de leugens en/of beloftes van deze soort mensen en als het niet is gelogen is het meestal eigenbelang.

  Ik betwijfel ten zeerste of een oplossing wel uit de politiek gaat komen…. Het zijn vaak de soort mensen die alles juist in stand houden, anders hadden ze wel voor een andere loopbaan gekozen, naar mijn mening….

  Hub Jongen [2] reageerde op deze reactie.

 2. @Dick [1]:
  Je raakt hier een moeilijk en ook wel pijnlijk punt.
  Ron Paul heeft ook geprobeerd zijn idealen te verwezenlijken via de Amerikaanse LP waar hij geprobeerd heeft om de presidentskandidaat te worden.
  Hij is toen door de LP NIET benoemd onder andere omdat hij te veel tegen abortus was.
  En omdat de LP verder te klein bleef, is hij gaan proberen via de Republikeinen. En van daaruit is de uitstraling van zijn libertarische ideeën toch wel succesvol te noemen.

  Net als jij twijfel ik ook wel of de oplossing via de politiek moet komen. Maar WAT IS HET ALTERNATIEF? Welke andere mogelijkheid of middel hebben de “niet-politieke” libertariers?.
  Heb jij daar ideeën voor?

  Ik zal hier binnenkort nog eens een artikel over schrijven. Misschien wil je dat zelf ook wel?

  Als een alternatief zie ik voor de “niet-politieke” libertariers (en ook LP-ers !)het werken aan een overall PLAN. Doe mee!
  ZIE: http://www.vrijspreker.nl/wp/2013/11/het-begin-van-de-nl-vrijheids-revolutie/

Comments are closed.