Drie liberale denktanks gaan onderling de discussie aan!

Debat-3POp donderdag 12 december 2013 organiseren het Murray Rothbard Instituut, Libera! en Liberales een debatavond in het Liberaal Archief in Gent. Vertegenwoordigers van deze drie liberale denktanks zullen elk een korte voordracht houden, waarna ze met elkaar in debat zullen gaan. Aan het einde is er nog ruimte voor kritische vragen uit het publiek. Op een boekenstand zal ook meer informatie te vinden zijn over deze drie organisaties.

PROGRAMMA – Donderdag 12 december 2013

19:00 – 20:00    Ontvangst, boekenstand, kennismaking met elkaar en de sprekers

20:00 – 22:00     Debat “Wat Is Vrijheid?” + vragen uit publiek
Boudewijn Bouckaert, voorzitter Libera!
Lode Cossaer, voorzitter Murray Rothbard Instituut
Claude Nijs, voorzitter Liberales

22:00 – 23:00     Nakaarten en receptie

INSCHRIJVEN: Gelieve u in te schrijven vóór 12 december via deze link.

Deelname is gratis.

LOCATIE:  Kramersplein 23
Liberaal Archief   9000 Gent

3 REACTIES

 1. Vrijheid (naar nederlandse maatstaven) is:
  Het vrijwillig afstaan van loon
  Het vrijwillig aannemen van regels
  Het vrijwillig accepteren van criminelen
  Het vrijwillig voor je laten kiezen
  Het vrijwillig je mond laten snoeren
  Het vrijwillig accepteren van submission
  Het vrijwillig accepteren van (financiele)verplichtingen
  Het vrijwillig laten bespioneren
  En zo zijn er nog wel meer dingen.
  Wij laten alles vrijwillig toe want er is GEEN één die opstaat en zegt; NU IS HET GODVERDOMME GENOEG!

 2. Reactive op Ri cardo 9/12-13.10/
  “WAT IS VRIJHEID

  “WAT IS VRIJHEID?”
  RICARDO,9/12-13.10.
  Er is er geen een die op staat en zegt,”NU IS HET GENOEG !!”
  ,Ricardo, er is er wel degelijk een……misschien twee,met jou samen?
  Ik zeker en probeer er iets aan te doen,alleen is maar alleen,maar er zijn meer mensen die de zelfde opmerking maken,maar zich eenzaam voelen en passief blijven.Lange tijd heb ik overwogen mijn nek weer uit te steken,als politiek dier en vakbondsbestuurder knokte ik meestal als alleenstaander tegen de regenten linkse kliek.Tot drie maal toe met de dood bedreigd wat mijn privee leven verwoest heeft.Na 40 jaar heb ik begrepen hoe het uiteindelijk werkt,macht is het sleutelwoord.De verachtelijke politiek van de Haagse kliek,geeft mij het recept in handen.via de oprichting van een NIET POLITIEKE NEUTRALE DEMOCRATISCHE VOLKSBEWEGING,zal de beweging de noodzakelijke macht verschaffen.Velen met jou en mij zullen dan zeggen,NU IS HET GENOEG. Eerst even wachten op de val van het vulles,dan aan de slag met z’n alle,SAMEN STERK kan de vrijheid naderbij brengen,(reageren kan ook op email omwenteling 2014 @ yahoo.com.) een test of ik alsnog weer alleen verder moet.Maar gaan doe ik.
  Ad van Kuijk.

  ric ardo [3] reageerde op deze reactie.

 3. @Ad van Kụik [2]:
  Beste Ad

  Als wij samen zouden protesteren dan zitten we in een oogwenk in het Pieter baan centrum. Ik ga mijn nek niet alleen (of met zijn tweeën) uitsteken als ik weet dat er zovelen zijn die hetzelfde denken maar er niets aan doen. Sorry, ik wil geen levenslange stempel als psycho. Zo kom ik andere landen niet meer in mocht ik willen vertrekken uit Europa.
  Alleen SAMEN sta je sterk..

Comments are closed.