Land_Venezuela_DAKAhttp://www.usatoday.com/story/news/world/2013/11/09/venezuela-seizes-stores/3486581/ in een land waar 54% inflatie is, waar de medici al 3 jaar geen salarisverhoging kregen, maar het leger al 3 keer in dit jaar, waar enorme opbrengsten van olie zijn, wordt het volk in armoede gedompeld.

Ook hier zien we dat het verdelen van de ellende, waarbij de machthebbers zichzelf natuurlijk uitsluiten, belangrijker is dan het creëren  van welvaart. Komt bekend voor? Kijk dan naar Venezuela, uw voorland.

1 REACTIE

  1. Het is duidelijk dat het geweld uiteindelijk de solide basis van de staat is en goed betaald moet worden. Net als in het Romeinse rijk, worden de soldaten nog met harde munt betaald en moet de commercie gedwongen geinflateerde rommel te accepteren.

Comments are closed.