EU_Dictator1Een paar dagen geleden schreven we over de Grootste Stommiteit van 2013:  “Nederlandse Banken ondergeschikt te maken aan de EU.” Vandaag gaat Marx Rutte dat blijgemoed in Brussel ondertekenen. Het is interessant om eens na te denken over hoe de NOS dit voorlicht aan het volk: (Vet toegevoegd)

NOS: Tevreden Rutte naar EU-top 

Premier Rutte is tevreden naar Brussel gekomen voor de laatste EU-top van dit jaar. Hij is blij dat er voorafgaand aan de tweedaagse bijeenkomst een akkoord is bereikt over een bankenunie.

Het zijn volgens Rutte solide afspraken waarbij de burger niet meer moet opdraaien voor de problemen van banken. De aandeelhouders en de grote spaarders moeten hun bank gaan helpen.

[Spaarders zijn dan geen burgers, en grote spaarders natuurlijk helemaal niet. En uiteraard zijn aandeelhouders kapitalisten die rustig geplukt kunnen worden.]

En op termijn komt er een gezamenlijk Europees saneringsfonds dat door de banken moet worden gevuld. In dat fonds moet over twaalf jaar 55 miljard euro zitten.

[Waar komen die 55 miljard uiteindelijk vandaan? Gewoon uit de valse drukkerij of van geld dat burgers aan de banken moeten betalen?]

EU-top
De Europese regeringsleiders bespreken vanavond en morgen onder meer de Europese defensie- en veiligheidspolitiek en de lidstaatcontracten over economisch beleid.

[Dit wordt er even ingevlochten. Let op wat daar uit komt als volgende machtstap voor de EU]

Duitsland wil dergelijke contracten waarin landen als Frankrijk en Italië beloven te hervormen. Rutte is bereid daarmee in te stemmen als die contracten niet ten koste gaan van de Nederlandse soevereiniteit.  [Ende gij gleuft dat??}

De EU-leiders buigen zich verder over de volksprotesten in Oekraïne en het vluchtelingenprobleem.

Geplakt uit <http://nos.nl/artikel/588628-tevreden-rutte-naar-eutop.html>

============================================
p.s.
Voor een poging om eind 2013 positief af te sluiten vroegen wij om Tips betreffende het meest positieve wat ons in de maatschappij in 2013 is overkomen.  De ideeën daarover zijn echter nog zeer beperkt.

Stuur uw ideeën naar info@vrijspreker.nl  of reageer hieronder. WAT IS HET BESTE dat ons in 2014  is overkomen?
 Graag ASAP want het mag nu snel op de site.

8 REACTIES

 1. Duitsland wil dergelijke contracten waarin landen als Frankrijk en Italië beloven te hervormen. Rutte is bereid daarmee in te stemmen als die contracten niet ten koste gaan van de Nederlandse soevereiniteit.

  http://www.youtube.com/watch?v=fvYR-ZSZizw

  Duitsland wil dergelijke contracten waarin landen als Frankrijk en Italië beloven te hervormen.

  Duitsland wil : Rutte is bereid daarmee in te stemmen als die contracten niet ten koste gaan van de Nederlandse soevereiniteit.

  Wie is Duitsland…

  Overnight [2] reageerde op deze reactie.

 2. “WAT IS HET BESTE dat ons in 2014 is overkomen?”

  Hier een ‘remote viewing’ uit Naam*’s glazen bol:

  * Persoonlijk: een paar gezellige Bunga Bunga feestjes op een zonnige lokatie in een ver land.

  * Zakelijk: Meer geld krijgen met minder werk & belastingen.

  * Politiek: Marx Rutte komt tragisch om het leven tijdens een SM-feestje met Micha Kat en Joris Demmink. Volgens geruchten viel hij spontaan van achteren op een voorbinddildo van 50 CM. Niemand kan verklaren hoe het mogelijk was.
  De electriciteit was uitgevallen en veiligheidscamera’s (+ backup systemen) werkten een minuut niet. Ene Vieze Opa Ivo schijnt er meer van te weten, maar zegt dat er een botje zat in de hutspot van Marx’ moeder. (Wordt vervolgd…)

  In 2015 weten wij of het allemaal is uitgekomen.

  Dan wens ik iedereen vast een gelukkig kerstfeest en een heel goed nieuwjaar!

 3. Je zou kunnen zeggen dat iedere stem op de LP goed nieuws is. Of iedere ondertekenaar van de goudpetitie. Of een artikel of reactie plaatsen op vrijspreker. Toch zijn dat allemaal indirecte acties. De vrijheid wordt hier niet direct mee gediend.

  Vrijheid wordt gediend door een parallelle economie op te zetten, waarbij transacties vrijwillig aangegaan worden zonder verplichte afdracht van belasting of zonder opgelegde regels. In spreektaal: de zwarte markt.

  Hoeveel van u:
  – doet handel zonder BTW te betalen?
  – doet transacties waarbij betaald wordt in bitcoin of fysiek goud of zilver?
  – neemt arbeid af van een persoon buiten een CAO om?
  – produceert eigen alcohol, tabak of andere drugs voor eigen en andermans gebruik?
  – weigert consequent zich te conformeren aan wetten die inbreuk maken op het NAP?
  – heeft zich soeverein verklaard?

  Dit zijn werkelijke acties die de vrijheid in ons land vergroten en die een plaats verdienen in de rubriek “goed nieuws”.

 4. Ik stel voor om de titel van dit artikel te veranderen in: “Zo wordt u opgelicht!”

Comments are closed.