Witte WerksterDe politici hebben weer een nieuwe mogelijkheid ontdekt om hun macht en invloed te vergroten. Er zijn nog loslopende zelfstandige vrouwen die geld verdienen buiten de overheid om. Dat zijn onder andere “zwarte Werksters”  Dat zijn bvb vrouwen die met elkaar afspreken elkaar te helpen. De een werkt en de ander betaalt daar een financiële vergoeding voor.

 

Niemand wat mee te maken, niemand tot last.

Maar punt één, het is helemaal fout, misdadig! Er wordt dan geen belasting over betaald.

Belasting die de hulp duur maakt, zelfs vaak niet haalbaar. Ingewikkeld  en irritant lastig.

 

Die Marx Rutte en de zijnen stimuleert om een duur leger controleurs en inspecteurs aan het speuren te zetten om die witte werksters te vangen en te straffen.

 

 En nu komen die mensen met die kromme politieke geesten op het idee om het makkelijk te maken en een nieuwe subsidie uit te vinden. Laat de belastingbetalers betalen aan een pot waaruit “witte cheques” aan werksters worden uitgereikt. Dat deel hoeft de werkgeefster dan niet te betalen en de prijshoeft door dit gedoe niet duurder uit te zijn. De Witte Werkster moet dan wel die cheque betalen aan die politici (belasting).

 

 Voor al dat gedoe zijn ze dan wel “verzekerd”. Krijgen ze  “rechten” op uitkeringen bij vakantie,  ziekte enz.

 

En vooral ze zitten dan weer in het systeem.

 

 VOORSTEL: Maak dit soort werkzaamheden vrij van belastingen. Haal ze uit de misdaadsfeer! Schakel al die ambtenaren en inspecteurs in bij het opsporen en vervolgen van echte misdaden.

 

Dat zou een stapje zijn naar een eenvoudiger, moreler,goedkoper,  welvarender samenleving.

 

8 REACTIES

 1. VOORSTEL: dat Marx Frutte c.s. zichzelf ontslaan en de nederlandse staat failliet verklaren.

  Dan zouden ze namelijk eindelijk de waarheid spreken, die patjepeeërs.

 2. Ik heb geen witte werkster en die komt er ook niet. Dat wil zij niet en ik ook niet.
  De Staat kan dood vallen.

 3. Volgende stap: BTW afdragen bij verkopen onderling. Geloof me, die Balkenende heeft niet voor niets het voorstel gedaan om contant geld vanaf 2014 uit te bannen. Er is niet genoeg geld op de wereld om in de verspilzucht van de overheid te voorzien.

  Hadjememaar [8] reageerde op deze reactie.

 4. ” Die Marx Rutte en de zijnen stimuleert om een duur leger controleurs en inspecteurs aan het speuren te zetten om die witte werksters te vangen en te straffen. ”

  Moet hier niet staan ” zwarte ” waar ” witte ” staat….

 5. Ik pak elke kleur geld aan. Groen rood wit zwart blauw geel…. Ik discrimineer niet.

 6. Of je het de staat een dikke middelvinger en gaat over tot de orde van de dag. Burgerlijke ongehoorzaamheid…

 7. @R. Reuvekamp [3]:

  Het uitbannen van de liquide geldmiddelen(contant geld) in 2014,zoals U schrijft, geeft den Haag de mogelijkheid om de controle op de burger nog meer op te voeren,de volgende stap zal dan zijn een chip inbrengen in het lichaam van de burger,zoals omschreven in de Bijbel,het teken van het beest,zonder deze chip,waarin alle gegevens zullen worden opgeslagen, is er geen enkele handel mogelijk en is de burger geheel ondergeschikt aan het systeem.Het is daarom zo verwerpelijk,dat lieden als Arie Slob en Kees van der Staay ,die met de bijbel zijn geboren,Rutte c.s. steunen.

Comments are closed.