EU_CrashSoms zie je een titel van een artikel dat je aandacht trekt met een heldere flits van instemmende herkenning. Het doet denken aan de vele feiten die je leest en hoort in tegenstelling tot de oppeppende kreten van politici.
Rompuy:”De crisis is over / de werkloosheid stijgt voorlopig nog” ! En dat wordt door Marx Rutte en consorten nagepraat,

 

En erg belangrijk vinden ze dan vaak om er aan vast te koppelen dat dat herstel te danken is aan de EU.
Terwijl de crisis voor een groot deel net  te danken is aan die EU. Kijk alleen maar eens naar al die miljarden belastinggeld dat “Nederland” aan die EU betaald heeft en nog doorgaat te betalen.

Zie ook dat op de vraag of Wilders ongelijk had bij zijn negatieve opsomming over de EU, niemand iets kon noemen en in tegendeel wel nog meer negatiefs werd ingebracht. http://www.vrijspreker.nl/wp/2014/01/heeft-geert-wilders-pvv-gelijk/#more-124246

Het artikel met de “pure nonsens”-titel staat op ZeroHedge:
“The Sheer Absurdity of the Recovery Story”:
Zie: <http://www.zerohedge.com/contributed/2014-01-10/sheer-absurdity-recovery-story>
-Since 2009, we’ve been told that things have improved. En ondertussen is er 3 biljoen tegenaan gesmeten! Een onvoorstelbare hoeveelheid geld!”.

Maar nog belangrijker is:
Deense Saxo Bank waarschuwt voor instorting en totalitaire EU-dictatuur Lars Seier Christensen, CEO van de Deense investeringsbank Saxo, waarschuwt dat de toenemende regeldrift van de overheid en de EU, de almaar hoger wordende belastingen en de aanstaande economische instorting dreigen te leiden tot een openlijk totalitaire samenleving, waarin het definitief gedaan is met onze vrijheid.
Geplakt uit <http://www.rss24.nl/newsitem/398818-deense-saxo-bank-waarschuwt-voor-instorting-en-totalitaire-eu-dictatuur.html>

Het lijkt of is wel een soort “doomsday” waarschuwing. Ik wilde wel dat het anders was,maar de feiten wijzen duidelijk die kant op. En alleen politieke taal zal de zaak niet redden.

Denk na hoe u zich het beste kunt beschermen tegen deze nog verder achteruitgaande toestand.

 En bedenk hoe Nederland bevrijd kan worden van de euro
en ook van de EU.

2 REACTIES

 1. Dat het gedaan is met de ‘vrijheid’ is uitgemaakte zaak.
  Leg dit begrip eens even naast de kijk op de ontwikkelingen op mondiaal niveau wat betreft overbevolking en voorhanden zijnde noodzakelijkheden om te overleven cq ontwikkelen.
  De spoeling wordt dun.
  De elite zoekt dus naar radicale middelen om te rantsoeneren zonder elkander voor de voeten te lopen.
  Het hele piramidale stelsel (hùn stelsel) draait op het fundament:
  mensenmassa. Uit die massa halen ze alles. Wat de elite moet doen is de stock gezond houden. Opstoppingen verhelpen en zulks. We zijn maar plofkippen hoor. Ik ben blij met een wat ruimere kooi, maar om dat nou meteen vrijheid te noemen….
  nou nee.

 2. Ik heb er nog een gevonden:

  De participatiegraad van de beroepsbevolking wordt angstwekkend minder. Het wordt zachtjes aan tijd om ook in Nederland de (verborgen) armoede te meten. Dat kan tegenwoordig heel makkelijk door de cijfers te verzamelen van de aantallen cliënten van alle voedselbanken in Nederland. Deze vervolgens publiceren naast alle andere economische berichten. Pas wanneer deze aantallen een (blijvend) dalende lijn gaan vertonen mogen we hosanna roepen. Even ter vergelijking: in de VS leven bijna 50 miljoen Amerikanen van voedselbonnen en zakte evenwel de werkloosheid in de maand november naar 7 procent. De niet actieve beroepsbevolking groeit in de VS dus ook onrustbarend. Wellicht heb ik met mijn uitleg in deze column een gevoel kunnen geven van hoe we er werkelijk voor staan. De onverschillige cijfertaal van onze statistici is gevoelloos.

  Gepikt van hier:
  http://biflatie.nl/artikelen/economisch/hoe-staan-er-nu-werkelijk-voor/

Comments are closed.