we are changeU ontmoet in de onderstaande video een ordentelijk burger of een foute magistraat. Ik heb Kalbfleisch nooit eerder horen spreken en met dank aan we are change Rotterdam hebben we een beeld van iemand die volgens eigen zeggen “drie keer door de rechterlijke wasstraat” is gegaan.

Ik weet niet wat ik moet denken van de rol van Kalbfleisch in de Chipsol zaak. Hij is keer op keer vrijgesproken. Betekent dit dat de rechterlijke macht nog meer stinkt dan we denken of heeft hij daadwerkelijk schone handen? Ik wil u deze video niet onthouden. Kijk en neem dit mee in uw meningsvorming. Zelf ben ik er nog niet uit. Samenspanning is lastig te bewijzen als de samenspanners blijven samenwerken. De rechterlijke macht is faalbaar, is dat ook hier gebeurd? Ik weet het nog niet.

 

7 REACTIES

 1. Afgaande op de info op Klokkenluideronline.is (aluhoedje-alarm) stinken de affaires rondom de Haagse rechtbank, Kalbfleisch, Chipsol en Ministerie onder leiding van Joris de Pedo, aan alle kanten. Ik kan het ook niet beoordelen, maar neem aan dat die verhalen op zijn minst gedeeltelijk waar zijn.

 2. De Chipshol-affaire (met h; het is een anagram van Schiphol) ken ik van het boek van Jan Poot (Doodzonde – ISBN 978-90-813699-2-3.) De haren rijzen je ten berge wat een smerige spelletjes er zijn gespeeld. Jan Poot is bijna 90 en nog steeds zeer strijdbaar. De volgende generaties hebben aangegeven niet op te geven. Respect!

  Hub Jongen [4] reageerde op deze reactie.

 3. Waar blijven we als we het geloof in onze rechtspraak verliezen. Natuurlijk worden daar fouten gemaakt, maar dat is onvermijdelijk. En er zal ook wel eens worden gesjoemeld. So be it. In de praktijk hebben we geen corrupte rechters. Straffen zijn wellicht te laag, maar dat is aan de politiek. Stel je eens voor dat die Kalbfleisch echt onschuldig is. Nou, die zal wel balen. Maar ook hij moet accepteren dat er soms over je geoordeeld kan worden. Overigens zijn de Pootjes een apart stelletje waar ik liever geen zaken mee zou doen.

  Hub Jongen [4] reageerde op deze reactie.

 4. Chipsol.. mooi voorbeeld om erachter te komen dat er met de regering niet gesolt wordt. Pure communisme wordt door jullie regering uitgevoerd.. Ik ben erg benieuwd wat het volk straks gaat stemmen in mei.

  LAF en LUSTELOOS zijn vele Nederlanders, er veranderd niets!!

 5. @Hub Jongen [4]: Ik denk dat menigeen wel weet waar het om gaat. Er hebben de nodige advertenties in de kranten gestaan. Vrij uniek. Vaak een warrig verhaal. Het lijken me mensen die lekker aan het speculeren zijn geweest. Niet een activiteit waar ik warm van wordt. Als je dat op zo’n schaal dat gaat doen, roep je natuurlijk de nodige weerstand op. We leven nu eenmaal in een klein landje.

 6. In het begin zegt hij, dat wederhoor alleen in de rechtszaal plaats moet vinden; later in het filmpje zegt hij, dat de journalistiek haar werk niet goed doet. Nogal wiedes, als dat soort figuren steeds wegduiken, wanneer er een journalist opduikt. Dan achteraf niet gaan klagen.

Comments are closed.