EU_superstaat_RompuyEU-vanRompuy: “De Crisisis voorbij!” NOS:”Gedwongen verkoop huizen stijgt” Duidelijk met hoeveel zout je berichten van politici moet beoordelen. Politici werken ook vaak niet met feiten, maar met gevoelens. De Vrijspreker probeert de echte feiten op tafel te krijgen. Wij hopen op uw rationele hulp, zodat we allemaal wijzer worden.
Deel van NOS bericht dat voor zichzelf spreekt”:
Gedwongen verkoop woningen stijgt donderdag 16 jan 2014,

Vorig jaar werd vaker een huis met restschuld verkocht ANP
Vorig jaar hebben opnieuw meer mensen hun huis gedwongen met verlies moeten verkopen. Meer dan 4500 mensen deden een beroep op de Nationale Hypotheek Garantie, 27 procent meer dan in 2012.

Omdat de huizenprijzen blijven dalen is ook de schade voor de NHG fors toegenomen. Vorig jaar bedroeg die restschuld meer dan 150 miljoen euro.

. . . . . . . . . . Toch houdt WEW, de organisatie die de NHG uitvoert, ook in 2014 rekening met grote verliezen.
http://nos.nl/artikel/598078-gedwongen-verkoop-woningen-stijgt.html

EU_superstaat_Rompuy

3 REACTIES

 1. Europese parlementariër: “Trojka heeft Cyprus en Portugal getergd”
  euobserver.com De Trojka van de internationale geldschieters “hield een pistool aan de kop van Cyprus en Portugal” en had geen boodschap aan de sociale gevolgen …

  10 uur 28 minuten geleden door Mario8282
  PolitiekTrefwoordenRSS feedHelp
  Eurocrisis (5); democratie in gevaar
  http://www.telegraaf.nl
  3Stem nu!Plaatje bij Eurocrisis (5); democratie in gevaarEn zo doet zich het curieuze geval voor dat mensen die kritisch zijn over de hele besluitvorming rond de euro, terwijl ze de EU en in de juiste omstandigheden ook een gemeenschappelijke munt een warm hart toe dragen, door eurofiele politici als xenofoob, geestesziek of wat dan ook worden betiteld. Nota bene door politici die aantoonbaar met leugens de euro hebben geïntroduceerd en in stand houden en democratische beginselen de nek omdraaien.

  -knip-
  Trefwoorden bij dit artikel:
  EU, Nederland, Brussel, Lissabon, ECB, ESM, EC, EP, Tweede, Kamer, Zalm,Draghi, Rompuy, Scharpf, van, Apeldoorn, Reuderink, Verheijen, Rutte,grondwet, verdragen, soevereiniteit, nationale, parlementen, budgetrecht, euro,wisselkoers, gulden, muntunie, eurocrisis, no, bail-out, clausule, data,sjoemelaars, leugens, democratie.Trojka is een vies woord in Griekenland’
  http://www.nu.nl
  6Stem nu!Plaatje bij Trojka is een vies woord in Griekenland”Trojka’ is een vies woord geworden in Griekenland. De internationale groep van financiële toezichthouders is het symbool waar veel mensen moeite mee hebben.
  Trefwoorden bij dit artikel:
  Griekenland.

 2. Nederlandse huishoudens 40% armer dan in 2008
  marketupdate.nl
  6
  Stem nu!
  Plaatje bij Nederlandse huishoudens 40% armer dan in 2008
  Nederlandse huishoudens zagen door de crisis veel fictief vermogen verdampen. Had een huishouden in 2008 nog een doorsnee vermogen van €47.000, vier jaar later is daar nog maar €27.000 van over. Het aantal huishoudens met een negatief vermogen is 2,5x zo groot als in 2008. Nu snapt u wel waarom zo veel Nederlanders de hand op de knip houden!
  Trefwoorden bij dit artikel:
  crisis, vermogen, kredietcrisis, hypotheek, huizenmarkt, marketupdate

  Hadjememaar [3] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.