donderdag, 30 januari 2014
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Gezocht: Nieuwe staatssecretaris

Sollicitatie1Vereisten:  Geen, behalve lidmaatschap van de VVD en voorkeur gaat uit naar vrouwen. ********Willem Alexander heeft aan Frans Weekers op de meest eervolle wijze ontslag verleend met dank aan de vele waardevolle diensten die Frans aan hem en zijn koninkrijk heeft verleend!********

 

 –Niet-leden van de VVD komen niet in aanmerking.
–Voorkeur voor personen die goede eigenschappen hebben om belasting aan burgers te onttrekken

 

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Wladimir van Kiel schreef op : 1
  Wladimir van Kiel

  ach allemaal komedie. De man wordt geofferd om de indruk te geven dat het niet een klef incestueus zooitje van VVD=PvdA=CDA=D66=CU=GL is. Weekers gaat echt de niet bijstand in, er ligt allang ergens een ander uitvretersbaantje, betaalt door de staat, voor hem klaar terwijl een andere partijmongool op zijn huidige plek komt te zitten. Gewoon een stoelendans, trap daar niet in.

  appie b. broek [6] reageerde op deze reactie.

 2. Hart schreef op : 2

  Alle politieke partijen die wij in dit land, dus inclusief de PVV, zijn sociaal democratisch van aard. Via het politieke proces worden spelregels en vooral gedragsregels opgelegd aan burgers en bedrijven. Zowel de politiek als de burgers en zelfs sommige bedrijven vinden dat dit de weg is van groei en ontwikkeling.
  Omdat dit het denkpatroon is, maakt het eigenlijk niet zoveel uit wie er aan de macht is. Er zijn maar weinig smaken, nu kunnen mensen kiezen tussen LINKS (klassenstrijd) of RECHTS (nationalistische of zelfs rassenstrijd).
  In vijf jaar tijd (jaren 40) heeft extreem rechts laten zien dat zij gek zijn, en dit is gelukkig bij meeste burgers bekend.
  Alleen nu moeten burgers leren dat links ook niet werkt. Dit zal moeilijker worden omdat de meeste nu van mening zijn, dat collectief opereren de beste oplossing is.
  Dit betekent dat wij als à-politiek moeten praten. Niet afzeiken, maar in simpele bewoordingen uitleggen hoe handel werkt en dat de vrijheid van het individu bepaald is.
  Opletten dat je niet doordraaft in libetarische of liberaal denken maar gebruik maken van de onkunde en domheid van het systeem. En lachen, werkt heel goed.

 3. Maserati Teun schreef op : 3

  Vereisten: Geen, behalve lidmaatschap van de VVD en voorkeur gaat uit naar vrouwen.

  De vereisten zijn: Lidmaatschap van de VVD, vrouwelijk, gehandicapt en allochtoon. O ja, en niet bang zijn voor een stelletje zichzelf kerels noemende figuren in de 2e slaapkamer.

 4. cornell vdf burger schreef op : 4

  weet wel iemand de paus,beantwoord aan alle vereisten,liegt ,bedriegt,steelt,van iedereen,doet alsof hij van mensen houdt……………..deze lijst word zo lang verzin de rest er zelf maar bij,t klopt toch wel gr cornell vdf burger

 5. jhon schreef op : 5

  Met dieven vang je dieven !
  www.youtube.com

  Eric for president

 6. appie b. broek schreef op : 6

  @Wladimir van Kiel [1]: Die ‘partijmongool’ is inmiddels bekend, het is de Amsterdamse wethouder Eric Wiebes. Gezien zijn werkervaring en antecedenten kunnen we nog veel ‘plezier’ aan deze Wiebes beleven. Het zou mij niets verbazen als de belastingdienst binnen 1 a2 jaar omgebouwd is tot voorbeeldige organisatie als men lieden zoals deze Wiebes maar de kans en de ruimte geeft.