pimfortuynEen tweetal politieke moorden hebben de angel uit het integratie debat gehaald. Er zijn nog maar weinigen die redelijk openlijk de Nederlandse cultuur willen verdedigen. Een van deze schaarse verdedigers van Nederlandse culturele waardes heb ik op Vrijspreker een platform proberen te geven. Zie * en  **. Zijn alias is Jack Terrible maar zijn echte naam is zonder veel moeite te vinden.

Het ontkennen van de eigen cultuur en het omarmen van de multiculti verdwazing breekt de maatschappij af. De bijzondere status die de moslims van de politiek correcte verdwaasden, onze politieke en gerechtelijke elites, hebben gekregen gaat tegen het non discriminatie beginsel en de vrijheid van het woord in. Het als politicus dit voorzichtig aan de orde proberen te stellen levert gerechtelijke vervolging en een paria status op. Naast een leven te midden van beveiligers. De politiek dient de cultuur en de samenleving met rust te laten en niet haar ivoren toren wijsheden onder zachte of harde dwang over het volk uit te braken.

Des te unieker is het dat er mensen als Jack opstaan. Jack verdient vanuit deze achtergrond volgens mij een podium op een site als Vrijspreker. Jack heeft een gedichtenbundel geschreven. Als ik eerlijk ben vind ik zijn tekeningen vaak beter. Zijn gedichten zijn soms wel scherp. U kunt de bundel voor 14.90 euro bestellen. Een voorproefje alhier. Jack Terrible omschrijft zich zelf soms als “a master of none, certainly better than a master of one”.

Jack treedt op maandagavond bij Man bijt hond op televisie. Het programma begint om 18.55 uur op Nederland 2. Na een paar minuten verschijnt Jack ongeveer 6 minuten op tv. Hij leest gedichten voor en laat schilderijen zien over zijn eeuwige droomvrouw Roos.

Israël

Als alle Israëlieten
hun wapens
neer zouden leggen
wordt Israël morgen
van de kaart geveegd.

Als alle Arabieren
in het Midden-Oosten
hun wapens
neer zouden leggen
is het morgen vrede!

Jack Terrible

standupforpigs

4 REACTIES

  1. Is het de bedoeling,dat alleen Israel ABC wapens heeft en daarmede haar wil aan de wereld kan opleggen?

    Vergeet niet de uitspraak van de militair analycus Martin Levi van Crefeld!

Comments are closed.