Judenfrei, het bestaat nog anno 2014. Ingezonden door Jack Terrible, zoals gebruikelijk is commentaar overbodig, lees verder voor de illustratie.

judenfrei

12 REACTIES

 1. Het is zo jammer dat er hier hele discussies over Jood, niet-jood gevoerd worden terwijl het libertarisme daar volledig buiten staat: het ‘niet ten koste van anderen principe’ heeft geen enkele boodschap aan iemands achtergrond, uiterlijk, geloof of ras.
  Zou dat ijkpunt wat meer gebruikt worden, zouden er heel wat meer mensen vrijelijk met elkaar om kunnen gaan en er veel van de problemen en discussies opgelost zijn.

  Hadjememaar [12] reageerde op deze reactie.

 2. Ik heb verder niets tegen joden maar; Als ze zeggen dat alleen joden worden opgenomen tijdens de opname (144.000 stuks) door hun god dan rijst er bij mij maar één ding: Oprotten dan van deze aarde… met jullie racistische god!!

 3. Israël

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!

  Jack Terrible

 4. tja, wiens brood gij eet diens woord gij spreekt.
  Ik denk dat Vitesse wat geldschieters uit deze contereien
  wil werven.

 5. Is er hier geen sprake van Framing?
  Als de ene staat de andere niet erkend. dan kan er ook geen visum worden verstrekt aan een persoon met een paspoort uit dat land.

 6. Je zou eens moeten proberen om als arabier of palestijn isrealisch grondgebied te betreden….. Maar arabieren en palestijnen zijn achterlijk natuurlijk en hun cultuur ook, dus wat maakt het uit.

  Als je een staat niet erkent dan moet je ook de staatsburgers evan niet erkennen. Dat is niets meer dan consistentie.

  Als Mori een NL paspoort had gehad was hij gewoon zonder enig problem UAE binnengekomen. Heeft er allemaal niets mee te maken dat ie Jood is.

 7. ‘Zoals gebruikelijk is commentaar overbodig’, nou ik dacht het niet, Ratio! Zoals gebruikelijk kruipen onze ‘joodse’ vrienden weer vliegensvlug in de slachtoffer rol en verwachten van mij dat ik het allemaal maar geloof! Nou dus niet, een Israelisch paspoort heeft in dit geval niets met het al of niet ‘joods zijn’ te maken! Maar grijpt men ook deze gelegenheid aan om de vermoorde onschuld uit te hangen!

 8. Wat een slap gelul allemaal. Ik heb geen probleem met joden maar die kutmoslims mogen van mij allemaal aan het gas.

 9. Ik heb niks tegen joden maar die moslims mogen van mij allemaal aan het gas.

 10. @Overnight [2]:

  Om me te beperken tot de Nederlandse troika:Samson,Rutte en Asscher,waarvan de achtergrond bekend moge worden verondersteld, zou het “niet ten koste van anderen principe”mede bezien in het licht van jouw opmerking en om iedere verdenking weg te nemen,ook voor wat een volgens sommigen vervalst geschrift zou zijn,zeker een kernpunt van beleid moeten zijn.Helaas is het dat niet.

Comments are closed.