SmeergeldIn “Nederland” worden mensen gedwongen om (belasting)geld te betalen dat dan door politici gebruikt wordt om (o.a. allochtone) personen om te kopen om te komen stemmen.

In Amsterdam heeft de gemeente “. . . vierhonderdduizend euro ‘opkomstsubsidie’  vrijgemaakt om tienduizenden nieuwe kiezers te ronselen. . .  €400.000,- belastinggeld!

 

PvdA 020 koopt allochtone stemmen met taxpoet
” Dit nieuwe stemvee moet voornamelijk aangekocht worden onder allochtonen, want dat is de doelgroep die het minst naar de stembus gaat.. . .  En die als ze gaan vooral op de PvdA stemmen.
. Daarom is de verdeling van deze ronselgelden in handen van ‘een prominente ambtenaar van PvdA-huize’, weet de Televaag.

Dit schandaal ligt in het verlengde van subsidies aan politieke partijen en aan hun jongeren organisaties. Bij elkaar zijn dat vele miljoenen. Net als die stemsubsidies moeten die subsidies aan politieke partijen ook onmiddellijk worden afgeschaft.
Het is immers dubbel immoreel dat geld dat van mensen wordt afgedwongen dan ook nog gebruikt wordt om hun tegenstanders te financieren.

Interessant is te zien wat in de wet staat waarvoor bvb dat geld voor jongeren gebruikt kan worden.

De partij-jongeren-subsidie wordt slechts verstrekt voor uitgaven die direct samenhangen met de volgende activiteiten:

 • a. politieke vormings- en scholingsactiviteiten;
 • b. informatievoorziening;
 • c. het onderhouden van contacten met zusterpartijen buiten Nederland;
 • d. het ondersteunen van vormings- en scholingsactiviteiten ten behoeve van het kader van zusterpartijen buiten Nederland;
 • e. politiek-wetenschappelijke activiteiten;
 • f. activiteiten ter bevordering van de politieke participatie van jongeren;
 • g. het werven van leden;
 • h. het betrekken van niet-leden bij subsidiabele activiteiten van de politieke partij;
 • i. werving, selectie en begeleiding van politieke ambtsdragers;
 • j. activiteiten in het kader van verkiezingscampagnes.

ZIE <http://wetten.overheid.nl/BWBR0010465/geldigheidsdatum_23-01-2012>

Het lijkt me duidelijk dat iedereen het hiermee eens is. Of niet soms?

18 REACTIES

 1. Quoot: “weet de Televaag.”

  Beetje jammer weer dit.

  Alsof de Wrokskrant, De Ontrouw en de Sparool altijd aan betrouwbare berichtgeving doen.

  Als de naam van, of een bericht in zo’n krant, c.q. op zo’n krant-site, niet bevalt, citeer er dan niets uit.

  Of ga het dan ergens anders posten met een (niet leuk) gewijzigde naam. Op FlitsService of zo.

  Daar zijn er zat te vinden die dan kunnen meelachen om het verzinsel …

  Hub Jongen [4] reageerde op deze reactie.

 2. Persoonlijk lijkt “De Pedograaf” mij meer relevant, daar kunnen ze echt niet tegen (zie rechtzaak met Micha Kat). Is het stukje een copy-paste van Geenstijl.nl (100% Telegraaf dochter)? Die heeft het meestal over “Televaag”.

  PvdA/CDA/VVD. De 3 meest kwaadaardige gezwellen van de Nederlandse politiek. Helaas is dat geen nieuws. Ik ben wel benieuwd hoe men het stemvee wil gaan controleren of men op “de juiste partij” heeft getempt in ruil voor het smeergeld, pardon, de educatie.

 3. Dat Nederland tot in de hoogste bestuurs- en justitie-regionen corrupt is, weet ik uit eigen ervaring al jaren. Bij mijn rechtszaak tegen een bank werd die bank aanvankelijk veroordeeld tot schadevergoeding en in cassatie nog eens; alleen werd bij de cassatie de schadevergoeding niet nodig gevonden omdat ik niet aan de bedelstaf was geraakt. Dus mocht ik enige tienduizenden Euro’s terug betalen. Sindsdien haat ik alle overheden en ben ik bezig ze te saboteren waar ik kan.

  Harrie Custers [5] reageerde op deze reactie.

 4. @boos casje [3]: Nog niet zo lang geleden zou ik gereageerd hebben met: ongelooflijk. En boos worden. En er alles aan doen om mijn recht te halen.
  Nu besef ik dat de overheden incl. de rechtbanken er niet zijn om de waarheid te vinden, recht te doen en de mensen te dienen.
  Het is een bedrijf waarbij de mensen (zonder dat te weten) de medewerkers zijn. De zogenaamde wetten zijn bedrijfsstatuten via welke mensen “gecorrigeerd” worden met als feitelijke doel inkomsten. Dus ja, nu besef ik dat zowel rechter, aanklager als advocaat niet het belang van de “aangeklaagde” dienen, maar gewoon het bedrijfsreglement handhaven in het belang van …. de aandeelhouders.

 5. In “Nederland” geven mensen toe aan dreigementen waarmee de overheid poogt (belasting)geld overgemaakt te krijgen, wat dan gebruikt wordt om nog meer mensen te bedreigen dan wel om te kopen en zodoende de slavernij in stand te houden.

  Een simpel “Nee” is het meest krachtige wapen in het arsenaal van de mens, en de enige vereiste voor het hanteren ervan is lef.

  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

 6. In “Nederland” geven mensen toe aan dreigementen waarmee de overheid poogt (belasting)geld overgemaakt te krijgen, wat dan gebruikt wordt om nog meer mensen te bedreigen dan wel om te kopen en zodoende de slavernij in stand te houden.

  Een simpel “Nee” is het meest krachtige wapen in het arsenaal van de mens, en de enige vereiste voor het hanteren ervan is lef.

 7. .
  Al van die “Opkomst-subsidie”-stunt gelezen ?

  dat hebben ze dus weer in Mokum uitgevogeld:

  400.000 Eurootjes SUBSIDIE om onder Allochtonen uit te delen

  .

  dit wordt de eh. geïntegreerden dus in de hand gegoocheld

  als ze straks even met dat rode potlood komen spelen

  en…juist ja…dáár dat kruisje even zetten !!!

  .

  dus lieve eh.Geïntegreerden stap op je kamelen

  en geef die Amsterdammers allemaal hun vetten…

  WETHOUDER Freek Ossel zal “Campagneleider” wezen !

  .

  wat slim weer hé van Samsom en Consorten

  wie mompelt daar, dat hier toch iets moet schorten ?

  .
  Jasterke
  .

 8. Nederland is net zo corrupt als b.v Griekenland en de Oostblok landen.
  Het begint alleen nu pas langzaam zichtbaar te worden.

 9. Te gek voor woorden.

  12 miljard is er verdwenen door frauduleuze praktijken in Nederland. Daarnaast moeten de burgers 6 miljard bezuinigen. Er is 140 miljard geïnvesteerd in EU om andere landen te steunen. Banken moesten met miljarden gesteund worden, en nu Nederlandse bedrijven in zwaar weer zitten en mensen op straat komen te staan is men niet bereid deze bedrijven te ondersteunen met als argument; Dat mag niet van EU. Aangezien wij veel geld geven aan EU is het onbegrijpelijk dat ze ons regels kunnen opleggen over alles wat wij willen doen of laten met ons geld. Te gek voor woorden!!

 10. @Hub Jongen [13]: Gut, gut, Zo was de quote, zoals die letterlijk copy-past was overgenomen. Zonde om daar tijd aan te besteden.

  Gut gut … Ik weet zeker dat er in de hele telegraaf geen stukje quoot staat met als tekst: “weet de Televaag.” Ik heb dit stukje in de hele link ( http:// http://www.telegraaf.nl/ binnenland/ 22192872/ __PvdA_er_ronselt_allochtonen__.html ) die je daar aangaf, niet kunnen vinden.

  Overigens weet ik zeker dat op de site van wetten.overheid.nl geen enkele krant bij naam wordt genoemd.

  Maar blijkbaar is het de norm bij libertariers (geworden) om linkse taktieken toe te passen. Denigrerend te spreken over mensen en media die niet bevallen.

  Dat ik nog de moeite neem om op je vorige vraag in te gaan over dat je niet begrijpt wat ik bedoel met mijn reaktie [1].

  @boos casje [15]: Als je de lol van de cynische naamsaanpassing van kranten niet snapt…….

  Ik begrijp deze linkse taktiek wel. Kan ik ook hoor, broos castje.

  Het is alleen geen teken van respect. Iets waar libertariers zo de mond van vol hebben. Respect tegenover anderen. Iets wat ik wel meende te vinden op de vrijspreker – althans in ieder geval door de schrijvers.

  Anton1955 [17] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.