Person_Wilders-VoorVolkEnVaderlandEen Belgische parlementariër, Francken, wil een teveel aan asielzoekers dat er in België  is, aan Nederland slijten. Van verschillende kanten is daar in Nederland al fel op gereageerd. Of ze nu helemaal van lotje getikt zijn. Maar toch zijn daar wel enkele voordelen te noemen:

1.België raakt van een probleem sf.

2.Een Nederlands asielopvangcentrum dat grotendeels leeg staat, kan gebruikt en rendabel gemaakt worden.

3.Dat betekent een aardig stuk werkgelegenheid voor mensen die nu werkloos zijn

4.Wij kunnen dat door België goed laten betalen, we helpen hen van een probleem af, maken goede winst en verminderen ons begrotingstekort.

5.Door de ervaring die wij daarmee opdoen, kunnen we beslist nog veel meer asielzoekers uit alle andere EU-landen gaan aantrekken, opvangen, en winst op maken.

6.Wij zijn daardoor zeer solidair met onze Belgische mede EU-lijders.

Er moeten beslist nog meer voordelen te vinden zijn. Als u ze weet, horen we die graag om te gebruiken bij onze volgende marketing voor dit project.

5 REACTIES

 1. zeker een goed plan: je mag het wel verkopen daar maar niet in bezit hebben. echte handelslui die Belgen, het vuurwerk is nog niet verkocht en wet wordt anders uitgelegd. waar heb ik dat eerder meegemaakt. binnenkort de dolle dwaze dagen in europa toch?

 2. Ach cellen in asielcentra in het Zuiden van Vernederland worden al jaren verhuurd voor het opbergen van Belgische delinquenten.
  Ondertussen worden in Belgïe staatsgevangenissen gesloten en vervangen door privégevangenissen.
  Overgewaaid uit Amerika, ( Fema etc.), misdaad loont erg goed…..

  Vrede,
  Zé.

  Scrutinizer [4] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.