.Euro_Stop NonsensDit jaar komen er weer verkiezingen voor het Europees Parlement.
De Europese machthebbers hebben ondertussen zoveel macht dat dit in ieder geval wel zal plaatsvinden.

De vraag is echter wat er uit die verkiezingen komt. Immers het al lang niet meer zo dat praktisch iedereen met gesloten ogen enthousiast is over de collectiviteit van de EU.

In tegendeel. Er is een sterk groeiend inzicht dat collectivistische machtsconcentraties niet werken. Dat heeft iedereen kunnen zien aan de Sovjet Unie en nu aan de EU.
Het verwarren van “Samenwerking” met  “Dwangcollectiviteit” is een kostbare fout.
Samenwerking JA, dwangcollectiviteit NEE!

Langzamerhand wordt dit steeds meer mensen duidelijk. In bijna ieder land is er nu al een eurosceptische politieke partij.
In Nederland is er de PVV en mogelijk de SP . Of de LP aan die verkiezingen meedoet, is ons op dit moment niet helemaal duidelijk. Die hebben natuurlijk hun handen al vol aan de gemeenteraadsverkiezingen!

Een overzicht wat er in de landen van de EU op dit gebied aan het ontwikkelen is, vindt u op:

The rise of anti-EU parties and the crisis of confidence   http://euobserver.com/political/122156  

U kunt helpen aan deze ontwikkeling door zoveel mogelijk feiten uit de EU te vertellen aan zoveel mogelijk bekenden en relaties.

7 REACTIES

 1. De vraag is ook wat men met de uitslag zal doen. Duidelijk is dat de EU-trein kost wat kost door moet gaan. Dus, zullen ze zich iets aantrekken van de uitslag als deze hun onwelgevallig is?

 2. Ga er maar van uit dat de verkiezingsuitslag zo gemanipuleerd wordt dat de EU haar macht behoudt en zelfs vergroot.
  Hoogste tijd voor een “zwarte” maatschappij waar overheden geen zicht meer op hebben. Saboteren van overheidsmaatregelen zal heel normaal worden. Zie het maar als een vrijheidsstrijd á la de 80-jarige oorlog.

  Hub Jongen [3] reageerde op deze reactie.

 3. @boos casje [2]:
  “Saboteren van overheidsmaatregelen zal heel normaal worden. ”

  Waar denk je dan aan?
  Saboteren om het saboteren ?
  Of heb je voorbeelden die de saboteur zef ook voordeel opleveren.
  Uiteraard altijd binnen het NAP.

 4. Natuurlijk altijd binnen het NAP. Anders zijn wij net zo erg als de overheid zelf. Ik denk dat hij met saboteren bedoelt met kleine dingen. Sowieso denk ik beginnen met je privacy te verbeteren door je gegevens beter te beschermen en je mails bijvoorbeeld encrypten etc. Dan ben je al een stap verder.

  Trouwens al de programma utopia op sbs6 gezien? Wat denken jullie, is het echt of is het een vorm van staats propaganda over het feit dat wij als mensen niet zonder overheid kunnen leven.

  John [5] reageerde op deze reactie.
  Hadjememaar [7] reageerde op deze reactie.

 5. @Wie ben ik? [4]:

  Die privacy is reeds lang verloren. Den Haag beschikt over alle gegevens,zodat er direct ingegrepen kan worden,als het niet naar de zin van hun opdrachtgevers gaat.Bereid U maar voor op een zwarte toekomst,waarbij iedereen tegen elkaar uitgespeeld gaat worden en wij via de chip,gelijk het vee in de wei,na gedane slavernij-arbeid naar de slachtbank geleid kunnen worden.

Comments are closed.