EU = EUSSR.

7 REACTIES

 1. Hoe repressief Nederland in werkelijkheid is, is zelfs buiten de horizon van (alternatieve) pers parlement en media. We moeten het hebben van Senator Wyden (“Some EM devices send spasms through a targets body, cause nervepain”) Snowden en Greenwald (“extremily aggressive scope of secret services in the netherlands”).

  Hoe hard moet je aan de bel trekken ?

  Wat is er voor nodig om parlement en pers het onderscheid te leren zien tussen (inhibitieloos) executeren van straffen en het onderscheppen van email?
  Mensen worden gefolterd met “directed energy weapons” in Nederland De stupiditeit van de pers om deze electronische gulag niet te herkennen en klokkenluiders als ‘komplot-koppies’ weg te zetten gaat geschiedenis schrijven. Dit systeem heeft waarschijnlijk ‘bevoorechte leiders’ van politieke indeen voorzien, op hun plek gehouden, leiders die nu waarschijnlijk wetten schrijven om zichzelf en hun ‘vrinden’ te ontlasten van onvoorstelbaar wrede misdaden. Dit systeem was de belangrijkste bedreiging van ons land in 1988 en is het waarschijnlijk nog steeds.

  Snowden is niet een held, hij is een moderne “schindler”, een historische figuur. Hij opent de deuren van een electronische gulag waar niemand maar zelfs het vermoedde kon hebben dat die bestond.

  Het op sovjet wijze voor ‘in-de-war’ verklaren is een gepasseerd station, ’targets’ zijn de intelligentia die onderdrukt moesten worden en omdat electromagnetisme nog niet zo binnen de horizon van de gemiddelde jurist was, kon men rustig 30 jaar z’n gang gaan.

 2. @Hub Jongen [5]:
  Deze video bestaat al een tijd. Maar is nog steeds actueel en kan niet vaak genoeg herhaald worden.

  Het ontbreekt in de EUSSR nog aan ‘Sovjet strafrecht’ maar dat komt nog wel. In NL hebben de (linkse en rechtse) fascisten al de term “systeemhaat” geïntroduceerd. Het wachten is nog op foute artsen die er een ‘behandeling’ voor weten. En foute rechters die zo’n behandeling wel ‘verantwoord’ vinden.

Comments are closed.