avatar MMAPHet ziet er naar uit, dat er van de 28 landen maar 3 zijn die een EU regering wel zien zitten. Dat betekent, aan de hand van de voor mij totaal onbegrijpelijke democratie, dat deze regering er dus wel degelijk zal komen. U kunt HIER mee stemmen, voor degenen die in stemmen geloven.

Zie plaatje na de “lees verder”:

eu-neuh

9 REACTIES

 1. De getallen die hier worden getoond liggen bijna allemaal rond de vijftig procent. Dat is mijns inziens een ‘open goal’ voor Brussel. Een klein beetje rommelen met de stemmen en Voila, we hebben één groot Europa.

 2. Het draagvlak lijkt niet zo groot te zijn. Als je dit zou zien als een approval rating, dan kun je beter starten met een populariteit die echt heel duidelijk boven de 50% zit want meestal daalt het nog scherp binnen een paar luttele jaren. Deze populariteit heeft geen vlees op z’n botten die tegen een stootje zou kunnen.

 3. 4 landen zeggen dus JA tegen Europa. Dat is voor Brussel genoeg om de soevereiniteit van de andere landen om zeep te helpen met kronkelregels die geen mens snapt. Onze eigen regering zal de cijfers zo manipuleren tot er 51% staat. NEE tegen Brussel is zo ongeveer hetzelfde als NEE tegen poepen zeggen. Het gebeurt toch wel.

  De 23 landen die kennelijk NEE zeggen worden in een variant van het verraad van Lissabon wel omgeturnd.

  Maar…. er is hoop. En die heet Nigel Farrage en de regering van Engeland die openlijk heeft uitgesproken uit de EU te treden.
  Ik zeg. Steun de UK.

  Wees lief voor uw dierbaren. ( En stem NEE tegen Europa)

 4. Bij de opzet van het Burgerforun werd gesteld:

  Wij vinden dat dit federale pad ongewenst en onwerkbaar is, zelfs gevaarlijk.

  Nu komt er de “gewenste” bespreking in de Tweede Kamer.
  Dinsdag 21 januari vanaf 18.15 uur.
  (als de meeste parlementariërs al naar huis zijn??)

  Er is maar een heel kleine kans dat er iets bijzonders uit komt. Maar toch is heel interessant om te ervaren wat er nu met zo’n Burgerforum KAN gebeuren.

  Wie kan/wil een verslag van die happening voor de Vrijspreker maken?

 5. @MMAP [4]:

  Het zijn niet de mensen die er beter van worden maar de overheid en banken, dus het is juist te verwachten dat de mensen levend in zulke landen tegen de EU zijn.

 6. Mensen, wij, de burger beslissen niet. Dat volk van het BINNENHOF blijkt over lijken te gaan, ter meerdere eer en glorie van zichzelf. We worden geregeerd door BILDERBERG (oranje), banken en pas op de derde plaats een kabinet dat zichzelf geweldig vindt.

 7. @MMAP [4]:

  Mogelijk,dat zij het gevaar beter inschatten dan de rest van de volken in Europa,ook kan het zijn,dat WA met zijn aankoop voor een prikkie van een jachthaven de ogen van deze bevolking heeft geopend ,immers ook de eigendommen van de staat (het Volk) worden door corrupte politici geprivatiseerd en uitverkocht!

Comments are closed.