4 REACTIES

 1. Van wie en voor wie is de EU? Niet van en niet voor het Europese volk, maar tegen het volk en voor de gevestigde (VS) NWO. Dat verklaart alles en ook waarom de EU tot het eind door zal gaan. Het eind betekent leeggezogen, bankroet en in oorlog en totale verderf gestort.

  Het is nooit gebeurd. Niets is er ooit gebeurd. Zelfs terwijl het gebeurde, gebeurde het niet. Het deed niet ter zake. Het was van geen belang. De misdaden van de Verenigde Staten zijn systematisch, niet-aflatend, kwaadaardig, meedogenloos, maar slechts zeer weinigen spreken erover. Dat moet je Amerika nageven. Het oefent over de hele wereld een zeer klinische machtsmanipulatie uit en doet zich daarbij voor als een kracht die allen ten goede komt. Harold Pinter (Londen, 10 oktober 1930 – aldaar, 24 december 2008) was een Brits toneelschrijver en Nobelprijswinnaar.

  wakker [2] reageerde op deze reactie.

 2. @Mens zonder naam [1]: Je hebt gelijk en ik kan mij er enorm kwaad om maken. Ons welvarende Nederland wordt zonder pardon voor een habbekrats verkocht, maar de gemiddelde burger gaat er doelloos achter aan. ‘Wat de grote politicus zegt zal wel goed zijn.’ Ze slapen allemaal nog. Niemand mag iets negatiefs zeggen over de EU, zelfs Pauw en Witteman houden hun kaken op elkaar. Ik zie dit werelddeel nog veranderen in een nieuwe communistische staat. Bedankt, Merkel. Ik wou dat meer mensen alternatief nieuws gingen lezen. Echter, als je verteld dat de EU waarschijnlijk aan ons spaargeld gaat tornen, dánworden ze wakker.

  Pteranodon [4] reageerde op deze reactie.

 3. @wakker [2]:

  Zelfs Pauw en Witteman? Hmm dan vraag ik me af of je snapt waar het om gaat. Pauw en Witteman zijn van de VARA. De EU doet ook erg socialistisch aan. Vind je het dan gek dat Pauw en Witteman zich niet verzetten of geen vraagtekens zetten? Die hele EU is juist hun en andere socialisten hun grote natte droom.

Comments are closed.