Person_Dijsselbloem_EUHet is al langer duidelijk dat je goed moet opletten wat Jeroen Dijsselbloem zegt en wat hij bedoelt. Daarbij is ook duidelijk dat hij de EU meer dient dan Nederland. Logisch, daar ligt een bredere toekomst voor hem dan in dit kleine landje aan de Noordzee.

Het is al lang bekend dat Marx Rutte in Brussel andere dingen zegt en afspreekt dan hij in Nederland, zelfs aan de parlementariërs, beloofd. In Nederland lekker stoer over onze soevereiniteit, en na de vergadering in Brussel blijkt er toch weer een stuk soevereiniteit voor Nederlanders verdwenen.

De bankenunie die de Nederlandse banken gaat beheren is nog niet helemaal rond of Dijsselbloem pleit alweer voor nog ruimere controle op de Nederlandse economie door “Brussel”. Nog een keer een nieuw gebouw met minimaal 1000+ EU-controle ambtenaren?

Zie wat Beursbox, Tom Lassing, hierover meldt:

“Dijsselbloem (PvdA) heeft in Brussel een pleidooi gehouden voor meer Europese coördinatie rondom economisch beleid. Dat lijkt te duidden op een instituut met meer zeggenschap op Europees niveau. Dat is niet wat de Nederlandse regering in Nederland zegt. Hij wordt er wel vaker van verdacht er een verborgen agenda op na te houden en er een zeer sterke Europa mindset op na te houden. Hij zegt in Den Haag steeds iets anders dan dat hij in Brussel zegt. Er komen nu kamervragen over.”
 Beursbox Nieuwsbrief [tom@beursbox.nl]

 P.S. Hoe kan het rapport  NEXIT van Capital Economics een stap verder worden gebracht?

3 REACTIES

  1. Socialisten blijven geloven in hun sprookje, economische voorspoed creëren door een centraal politbureau, met apparatsjiks als dijsselbloem aan het hoofd.

  2. Dijsselbloem schijnt me bijna een useful idiot toe. Als ik niet beter wist…

  3. Je stuurt ze een bericht , en op een of andere manier pakken ze het niet op.

    Hub…soms ( zeg maar altijd ) is de waarheid zo simpel , dat eenieder zich verliest in complexiteit.

    Let op de orgelman , niet op degene met het ” centenbakkie ” .
    http://www.youtube.com/watch?v=zN905nBPqAs

Comments are closed.