Fraude_overheid_cart120 MILJARD! Niet slechts miljoenen!!********

Dit bedrag aan belastingen gaat jaarlijks op aan fraude in de EU. Als je het   geld dat verspild wordt daar nog bovenop zet, schrik je helemaal van de berg geld waarvoor je hard moet werken en die je dan gedwongen moet betalen.

Hoeveel geld gaat er nog naar “redding” van banken en landen! En nu is de superminister van buitenlandse zaken naar de Oekraïne om daar politici om te kopen de EU-macht te vergroten.

Als je terugbladert in deze Vrijspreker site kun je gemakkelijk nog eens zoveel verspilling tegenkomen.

Maar ook buitenlandse site wijzen op de goudmijn EU voor zwendelaars.

Zoals: “Roll Up! Roll Up! EU Place to Be For Corruption!”
 Zie <http://www.zerohedge.com/contributed/2014-02-04/roll-roll-eu-place-be-corruption>

Een aardige opmerking in dit artikel is onder andere dat het totale budget voor de EU ook in de buurt van € 120 miljard is. Dus Europeanen betalen dubbel voor dit gedoe!

Morgen heeft Geert Wilders een persconferentie waarin een studie van een “gerenommeerd” adviesbureau onthult wat het gaat kosten als Nederland nu uit de EU stapt.
Ik weet geen bedrag, maar ongezien durf ik te wedden dat we altijd voordeliger af zijn, en dat we al vlug netto winst behalen. En daardoor al vlug tot aanzienlijke belastingverlaging kunnen overgaan.

Wel spannend! Wordt dit een echte kans om er uit te treden?

Fraude_overheid_cart

10 REACTIES

 1. Als Geert echt de grootste wordt vrees ik voor zijn leven.
  Als ik met spandoeken onaangekondigd in Den Haag ga pqrotesteren word ik of weggestuurt, of in de gevangenis gedrukt of onder psychiatrische toezicht gehouden.

  Als ik zo filosofeer over de gemiddelde nederlander en ik ga echt de straat op om te protesteren dan heb ik misschien van een handje vol mensen bijval. ER ZOU GEEN EEN OPSTAAN ME TE HELPEN WANNEER ER POLITIE OM DE HOEK KOMT KIJKEN EN MIJ TE BESCHERMEN TEGEN DE AGRESSOR.

  Ik lees op zoveel sites dat er veel, heel erg veel mensen tegen zijn over hoe het nu gaat in de politiek maar als het puntje bij paaltje komt kijken ze weg. De gemiddelde nederlander is een laf mens …

  Wat heb ik toch een respect voor de oekrainers en grieken, italianen, spanjaarden, fransen, brazilianen, peruanen enz die hebben nog net dat laatste beetje lef in hun lichaam, Daarbij lijkt het dat alle bewoners van het west noordelijke halfrond (boven belgie) lafheid hoog in het vaandel dragen. BAH BAH en nog eens BAH!

  Hart [3] reageerde op deze reactie.

 2. Plus en Ondanks € 100.000.000.- voor de fraudebestrijding:

  “Statement by Commissioner Šemeta, following EP
  Plenary vote on Hercule III anti-fraud programme
  “I warmly welcome the Parliament’s endorsement of Hercule III programme, which will
  make €104.9 million available to support Member States in fighting fraud, corruption and other illegal activities. . . . . . . . . .”

  Gelukkig zijn het hier maar “miljoenen”!

 3. @ric ardo [1]: ik weet niet of het iets met lafheid te maken heeft. Ik denk dat de houding van de Nederlander te maken heeft hoe wie ons leven opbouwen en leiden. De meerderheid is sociaal democratisch ingesteld. Via het democratisch proces heeft de overheid heel veel zaken in de markt gereguleerd of zelfs naar zich toe getrokken, en de burger vond het prima. Dat zie je ook terug in het stemgedrag. Je zou kunnen zeggen dat de burger zijn eigen taak en verantwoordelijkheid heeft uitbesteed aan de overheid. Regel het maar, zolang ik er maar geen last van heb. Vandaar dat niemand protesteert.
  Daarbij als je gaat protesteren, wie wil je dan aan de macht hebben? Hoe kom je op het idee dat het dan beter wordt?
  De relatie burger vs overheid is bijna dezelfde relatie die een slaaf heeft met zijn slavenmeester. Als jij en ik op een partij stemmen, kiezen wij een leider, en dat betekent automatisch dat jij en ik een onderdaan zijn, burgers die geleid moeten worden. Volgens onze wetgeving, opgesteld door de leiders, hebben de leiders ook nog gelijk.
  Protesterende burgers zeggen eigenlijk, ik wil niet meer geslagen worden door de blauwe zweep, maar door de rode zweep. De leider die zij wegjagen, hebben zij notabene zelf op gestemd.
  Het koopkrachtplaatje is het zelfde verhaal, u de onderdaan krijgt van uw gekozen leider een cadeautje. Lief hè?!
  Werk om de overheid heen, maar ga niet protesteren, dat heeft geen zin, volg de principes van het NAP en eigendomsrechten. En maak gebruik van de wetgeving om je rechten te beschermen. Vechten tegen de overheid is vechten tegen de bierkaai.

  ric ardo [4] reageerde op deze reactie.

 4. @Hart [3]: Je weet niet of het lafheid is…

  Dat men zijn verantwoordelijkheid overschuift naar een regering is volgens mij erg laf en hypocriet. Ze kiezen ergens voor en ze laten zich naaien..

  Gezien dat een referendum in NL niet geaccepteerd wordt (alleen als die niet BINDEND is) spreek je niet meer over een democratie. De nl’er is gewoon laf geworden omdat hij/zij bang is te verliezen wat ze hebben opgebouwd. DAT zie je terug in stemgedrag… ikke- ikke en alleen ikke.

  In de samenleving zien we dat ook terug. BV, mensen liggen maanden dood in hun huis omdat niemand zich erom bekommert. Wat een samenleving zeg. Men is gewoon helemaal de weg kwijt en men kan terug op het goede pad. Het NAP en eigendomsrecht is hier echter niet van toepassing. NAP lijkt mij meer voor het laffe volk, en het eigendomsrecht is zolang van jou totdat de regering anders kiest…. nou daar ga je dan. oudewijvepraatjes brengen tegenwoordig niets. Het Rijk kan jou wel met politie- marechaussee en geweld uit je huis trekken. Maar jij- JIJ moet je aan hun regels houden. En dan breng je de zweepslagen erbij.. IK WIL HELEMAAL NIET GESLAGEN WORDEN MAAR AANGEHOORD WORDEN WAAROM IK MIJ NIET MEER VRIJ VOEL! WAAROM IK VOOR +- 75 % VOOR DE STAAT WERK TERWIJL ALLES DUURDER WORDT. En de regeringslijers dik worden betaald, met iedere verhoging het quasiment goed vinden. Fouten mogen maken van honderdenmiljoenen belastinggeld en ermee weg komen ook. En jij HART, jij wil om de regering heen?? Hoe denk jij dat te doen??

  En dan schrijf je; “Vechten tegen de overheid is vechten tegen de bierkaai” Dat bedoel ik nou met lafheid.

  Hart [8] reageerde op deze reactie.

 5. Het wrange in dit geval is dat er een ondernemer uit Den Haag en zijn medewerker zijn vastgezet want verdacht van belasting ontduiking. Dat staat in schril contrast tot de bedragen die hier worden genoemd. Kennelijk is het OK als het door de EU wordt weggefraudeerd, maar als het via een legale constructie gaat is Leiden in last. De wereld op z’n kop

  Wees lief voor uw dierbaren

 6. We weten allemaal dat we een geheimzinnige regering hebben die als volksvertegenwoordigers TRANSAPARANT moeten zijn, ongeacht welke verandering of toevoeging.

 7. @ric ardo [4]: De basis van het communisme is het dictaat van de minderheid en de basis van de democratie is het dictaat van de meerderheid. Binnen de sociaal democratie is het individu is niet bepalend maar de groep/collectief is alles bepalend.
  Het ikke, ikke en ikke gedrag, is het logisch gevolg van de collectief dwang van de overheid die de wettelijke regels van de meerderheid hanteert. Voorbeeld: ik betaal genoeg voor de wegen, dus vind ik dat ik het recht om te rijden, dus aan de kant, en ik wil hard rijden. Zo redeneren veel mensen. Mensen gaan niet meer protesteren maar gaan zich zo gedragen. Nederland heeft een groepscultuur, dit uit zich vooral naar het individu: je moet netjes gedragen, binnen de lijntjes blijven etc.
  Ik ga niet in op uw inbreng in de 2e alinea, want een aantal zaken zijn uit hun verband getrokken, en een discussie hierover zal niets opleveren dan een hoop frustraties.
  Ik kan u adviseren de video’s van Larken Rose op youtube te bekijken, dan wordt mijn inbreng een stuk duidelijker.
  Om de overheid heen werken:
  – beperk uw spaargeld
  – los uw schulden af, of houd uw schulden draagbaar
  – verdient u weinig, dan investeer in je zelf,
  – communicatie: praat met mensen en vooral ook met ondernemers, zorg ervoor dat je meer kennis krijgt. Kennis is macht.
  – maak (mis)gebruik van de mogelijkheden van de verzorgingsstaat, u betaalt er ook voor
  – stel voor je zelf een aantal regels op. Let op: wel niet de rechten van uw medemens aantasten (NAP) en heb respect voor de eigendomsrechten van anderen. Je hebt je medemens nodig om te overleven.
  – ga geen gevecht aan, wat je niet kunt winnen. Je verspilt geld en moeite.
  Ik zou zeggen, denk na, een probeer zelf ook manieren te vinden om, om de overheid heen te werken.

  ric ardo [9] reageerde op deze reactie.
  Hub Jongen [10] reageerde op deze reactie.

 8. @Hart [8]: Ik zie ook überhaupt geen draagvlak in een discussie met jou. Jij mag uitleggen en filmpjes tonen zodat jij JOUW gelijk krijgt. Misschien moest je hetgene wat ik geschreven heb zelf eens goed op je in laten werken en misschien, heel misschien kom je erachter wat mij drijft, en velen niet.

  Hub Jongen [10] reageerde op deze reactie.

 9. @Hart [8]:
  @ric ardo [9]:

  Ik geloof niet dat jullie een verschil van mening in essentie hebben.
  Je benadert het collectiviteits-dwang probleem alleen anders of een ander facet. Deze dwang heeft zeer veel facetten, en wij-libertariërs zijn allemaal verschillende individuen met verschillende belangen, hobby’s, gevoeligheden, enz. Ons voordeel van een individu te zijn, is in deze collectivistische maatschappij, waar aantallen tellen, een nadeel. Wij lopen niet collectief achter elkaar aan.
  Gelukkig: wij “leven”!!!
  Laten we daarbij proberen elkaar te begrijpen om op allerlei manieren ons ideaal, NAP, te verbreiden.

Comments are closed.