2-retro-tvEr zijn veel libertarische video’s die leuk zijn om te bekijken. We moeten een selectie maken en daardoor vallen veel filmpjes buiten de boot. Alhier een verzameling van deze vaak lange video’s die net niet goed genoeg zijn om een apart artikel te vullen maar toch kijkenswaardig zijn.

Een inzichtelijk verhaal over corporatisme, de winkelsluitingswetgeving in Ontario die onlangs is afgeschaft:

Sjef Smeets is een Nederlandse politicus / activist die niet geheel libertarisch is maar die ik toch soms een groter podium wil geven:

 

Larken Rose die een jaartje heeft gezeten omdat hij niet echt meewerkte met de IRS en zijn aangiftes niet deed en daarnaast nogal uitgesproken tegenstander is geeft hier de IRS een veeg uit de pan. (hij is daarnaast ook kaalgeplukt)

Een nogal lange video over importeren van een Corvette in Australie:

CO2 is brandstof:

Debat tussen Peter Schiff en John Mauldin