zondag, 23 februari 2014
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

“FREE TOINE MANDERS”

Person_Manders_FREETMOp Facebook is een pagina geplaatst waarop u uw bijval voor het vrijlaten van iemand die gevangen genomen is, en voor zover bekend zonder aanklacht, voor 90 dagen vast zit. In Nederland.!!

U kunt die pagina bereiken op:
www.facebook.com

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
  1. Peter D schreef op : 2

    @Peter D [1]:

    nu istie goed. dank voor het aanpassen.

  2. J.Klein schreef op : 3

    Schandalig dat zij deze man durfen aan te houden en nog 90 dagen aan zijn broek geven. Kan je gelijk zien hoe Nederland naar de kloten is gegaan door deze pedobestuurders! Nederland zit vol dat gaaies en rechtspraak is hier kromspraak!