avatar MMAPSlimmeriken, daar in IJsland. Zij willen niet toetreden tot de EU maar verkiezen handelsbetrekkingen met de afzonderlijke landen. Zó kan het dus ook. Kunnen we dat “nee” van het referendum nog even in orde maken?

Lees het hier.

8 REACTIES

  1. Het zou toch mogelijk moeten zijn om “onze” volksvertegenwoordigers te laten weten dat het merendeel van de bevolking de zakken vol heeft van Europa, EU, en de euro. Waarom, zo vraag ik mij af houden de politici de bevolking zo op afstand? Je zou bijna denken dat politici niet het belang van hun kiezers voor ogen hebben, maar eigenbelang. Maar dat zal ik wel mis hebben, immers ministers zijn integer en “dienen” het volk.

  2. Ook in Ijsland hebben ze door dat Europa een politiestaat en bankesstaat gaat worden waarbij de inwoners zelf niets meer te zeggen hebben.

  3. @Overnight [2]: 🙂 Inderdaad. De eerstvolgende vulkaanuitbarsting op IJsland zal afgedaan worden met: “Hadden ze maar in de EU moeten komen, dan was het niet gebeurd”.

  4. Dan kan betekenen dat IJsland een soevereine en neutrale regering heeft en er -nog- geen Amerikaanse/zionistische mollen zijn geïnstalleerd?? Maar zodra IJsland een land wordt dat onmisbaar blijkt voor de vooruitgang van één wereldse macht, net als NL, dan hebben ze helemaal niets meer te willen, dan MOETEN ze exact dat doen wat de imperialistische Nazi’s willen. NL is reeds gekaapt en ongeacht welke politieke partij of politicus aan de macht is, ze worden bij het installeren gestroomlijnd/bedreigd en vriendelijk verzocht om dat te doen wat ze moeten doen. Bilderberg heet ze van harte welkom om ze daar in te fluisteren wat van ze wordt verwacht.

  5. Uit de EUSSR onmiddellijk, het is een facistisch clubje wat de democratie van alle onafhankelijke staten ondermijnt. Van referendum willen zij niets weten, evenals het CDA en de VVD en PvdA. Balkenbende vond het niet nodig, je ziet voor je ogen dat Nederland met deze volksvertegenwoordigers naar de kloten gaan. Zij hebben de grondwet verkracht en tevens het Nederlandse volk. Nu krijgen wij verkiezingen en wii mogen op dezelfde laaienlichters stemmen, zijn die nederlanders nu allemaal gekke Henkie?

  6. @Individualist [7]: Dat denk ik niet van die oorlag, wel kan de EU economische maatregelen nemen. Laten wij dan zo solidair zijn en onze vakanties alleen in Ijsland en Zwitserland nemen.

Comments are closed.