Reacties
 1. reiny schreef op : 1

  AUTHORITIJD,; de enige die dat mag claimen ben ik want ik beloof niets en laat iedereen vrij in zijn doen en laten!! Als je iets belooft moet je het ook doen, daarom beloof ik niks en doe ook niks!!!

  Hub Jongen [2] reageerde op deze reactie.

 2. jhon schreef op : 3

  Yep diegene met de hoogste militaire budget is de baas !
  en.wikipedia.org

 3. reiny schreef op : 4

  @Hub Jongen [2]: Denk van niet meer, ik heb genoeg bijgedragen in mijn leven!!! Onze Koning zal staks wel een verzoek doen, via een deurwaarder. De staat betaald nu aan mij, en dat is wel aardig !!

 4. Marcel schreef op : 5

  Nee dat kan niet. Het bevelen van anderen is alleen een werkzaam concept als minderen het gezag van hun meerderen erkennen. Uit vrije wil dus. Dat kan, en dan werkt het goed.

  Er zijn zeker situaties of momenten dat een meerdere/mindere bevelsstructuur nuttig is.

  Gezagsdragers (commandanten) verliezen hun gezag als uit hun daden onbenul of onverschilligheid blijkt. Daar gaat hun authoriteit door verloren, en dat valt niet terug te winnen. Respect komt te voet en vertrekt te paard.