Stemmen=mosquito uit zwerm.Stem NIET of Stem LP.
En zeker NIET op leden van een partij die ons in de huidige ellende hebben geleid.

 

.

 

 

13 REACTIES

 1. Daar gaan we weer!
  Door te stemmen (ook op de LP) verhoog je het opkomstpercentage. En dat moeten we niet willen.
  Rutte heeft gisteren nog gezegd dat bij een laag opkomstpercentage hij gaat ingrijpen. Wat ie gaat doen liet hij in het midden.
  Maar dat is nu net wat wij willen, dat de Overheid nerveus wordt en gaat “ingrijpen”. Pas dan zal er een verandering komen. Dus zorg er voor dat het opkomstpercentage extreem laag gaat worden.
  En dat doe je door niet te stemmen, ook niet LP!

  Hub Jongen [2] reageerde op deze reactie.

 2. @Egor [1]:
  Mee eens. STEMNIET! Dit zou dus je inzet kunnen worden.
  Toch is het grote nu van de LP dat ze het beste middel is om bekendheid van het libertarisme te verbreiden. En een Kamerzetel kan daar zeer nuttig bij zijn
  En ook zijn er mensen die per se menen dat stemmen belangrijk is en zich ongelukkig voelen als ze niet meedoen. .
  Voor wat betreft het landsbestuur zal het geen invloed hebben.

 3. Ik ga dus ook absoluut NIET meer stemmen. Door het wel te doen, geef je alleen maar aan dat je je conformeert aan het systeem.

 4. Ik moet volledig meegaan met bovenstaande… De Libertarische Partij heeft vast de beste bedoelingen, maar elke stem legitimeert dit rotte systeem waar we juist vanaf willen….

 5. Ogenschijnlijk dient stemmen het algemeen belang en daarmee de vrijheid. In werkelijkheid bewerkstelligt de stembusgang echter het tegenovergestelde. Die gang leidt uiteindelijk niet naar een samenleving van vrije mensen, maar naar ‘vrijwillig gekozen’ gevangenschap. Door gebruik te maken van hun stemrecht houdt een weldenkende! meerderheid een uitzichtloze machtsstrijd in stand, waar iedereen (ook de niet-stemmer) de gevangene van is! En dat zal zo blijven, zolang die weldenkende meerderheid blijft geloven in de heilzaamheid van verkiezingen. Tegen geloof is nu eenmaal geen kruid gewassen.

 6. He He het (kwartje) gaat vallen, nu maar hopen op betere muziek!

 7. STemmen op de LP zou ik niet doen, veel te jonge partij en geen ervaring. Het zou misschien naast de PVV wel een goede inbreng kunnen hebben. Wilders heeft tot nog toe gelijk gehad en is een rot in het vak. Hij is eerlijk (tot nog toe) en charisma heeft hij ook. Geef hem een kans, slechter wordt het er niet op. KAbinet Rutte heeft gefaald op ALLE gebieden tot aan landverraad aan toe. Het wordt tijd dat deze geldharkende stromannen voor het gerecht gesleept worden (inclusief oude politici).

 8. @prepperoni [7]:

  Hoe je het ook wendt of keert, er zal nooit iets voor elkaar komen dat de goed keuring van onze, verborgen machtshebbers,
  niet heeft.

  Er vallen zelfs doden om dat zo te houden!

  Door massaal niet meer te stemmen dwingen we af dat,
  DAT DUIDELIJK WORDT!

 9. @prepperoni [7]:

  Nog een reden:bij winst van de LP wordt iedere zetel ontnomen aan hen,die het land verder verkwanselen,hopelijk worden diegenen,die tegen dit beleid zijn en verkozen worden,dan weer niet vanwege de financiele tegemoetkomingen omgekocht.

  Ik zal dus niet stemmen.

 10. Stem voor de gemeenteraad op een lokale partij en voor Europa op een anti Europapartij.
  Stem in ieder geval wel. Daarmee geef je een signaal af, van het er niet mee eens zijn.

 11. Geen meester boven mij geen slaaf onder mij!

  Aangezien ik niemand boven mij wens te verheffen stem ik niet. Ik geef ook niet mijn stem aan een politiek stelsel wat ik tot de bot verrot vindt. Hiermee geef je mijn inziens goedkeuring aan het systeem zelve.

 12. Lekker makkelijk, maar zonder de macht krijg je de machthebbers van nu echt niet weg. Vandaar dat ik kandidaat ben voor de LP Amsterdam.

  Maar stem vooral niet op de LP, want als we dat nu allemaal niet doen en de stemmen dus aan de andere partijen laten, dat gaat vast wel werken, niet?

  Je kan wel geen baas willen, maar ondertussen héb je er dus wel een, en niets doen en ideologisch correct kankeren lost dat niet op.

  Natuurlijk, schone handen zijn prettig, en wie wil er nu niet ideologisch zuiver op de graat zijn. Maar helpen, beste niet-stemmers, dat doet het natuurlijk niet.

  En zo verzandt dan ieder poging iets te doen, in niets doen. En inderdaad, voor ‘niets doen’ is een reden gauw gevonden. Voor iets doen of proberen, helaas niet.

Comments are closed.