Rusland NederlandVraagt u zich wel eens af wat de overeenkomsten zijn. Beide landen moesten het hebben van de gasopbrengst die merendeels verdeeld werd onder de rijke mensen of in futuristische prestige projecten gestoken. Het frauderen met dat geld is bekend en dat is overal gelijk, de politiek beheerst en manipuleert de inwoners, met dit verschil dat er in Rusland één man de macht heeft en hier de tweede en eerste Kamerleden.

 

De geheime dienst in Nederland mag net als in Rusland  je huis binnenvallen, je telefoon afluisteren, je bankafschriften controleren – als het maar in ‘het lands­belang’ is. De rechtbanken kunnen je alles afnemen wat je bezit en je plaatsen in een gevangenis. De gewone man wordt uitgebuit en de rijkeren worden beloond met gunstige vriendenregelingen. Arme mensen armer en rijke mensen rijker, zo gaat het in beide landen. In Rusland heerst onderdrukking door de staat en in Nederland wordt dat geregeld door democratisch overleg, waarbij de minderheid altijd onderdrukt worden.

Het verschil is dat Rusland eigen baas is en Nederland haar vrijheid ingeleverd heeft aan EU. Uiteindelijk zijn beide landen gelijk, met een paar verschillen waaronder vrijheid van mening verkondigen.

In de laatste zin geef ik precies aan wat er aan de hand is. Rusland heeft geleerd uit z’n verleden en communistisch – socialistische fouten, en vaart nu een meer democratische koers. De EU daarentegen, een politbureau vol met door de elite gesteunde machtswellustelingen is van plan de vrijheid van meningsuiting en democratie volledig in te dammen. Het een en ander in de EU is overigens geheel volgens oud – DDR recept, geen wonder met Merkel die in de DDR is opgegroeid en haar toenmalige aangeleerde doctrines nog aanhangt.

Het is mijn bedoeling de ogen van Nederlanders open te maken, en wens dat ze beseffen hoe de echte wereld in elkaar zit, en dat je bij een verkiezing gaat nadenken  waarop je gaat stemmen of niet gaat stemmen.

Waar ik op stem weet ik nog niet maar ik wens dat iedereen voor zichzelf de juiste keuze maakt. Ik ben gehecht aan mijn land ( Nederland) en wil graag dat ons nageslacht het ook nog goed heeft. Hier zijn nog kansen maar voor de Russen is het te laat.

5 REACTIES

 1. “in Nederland wordt dat geregeld door democratisch overleg, waarbij de minderheid altijd onderdrukt worden.”
  Goh, da’s nieuw voor mij. Ik zou denken dat het de meerderheid was die in onze schijndemocratie onderdrukt werd door de MPP.

 2. IK schat de kansen voor de Russen in Rusland aanmerkelijk hoger in dan de kansen van Nederlanders in Nederland.
  Daarbij is Poetin gewoon democratisch gekozen,dat kun je van het koningshuis niet zeggen.

 3. Als gevolg van omstandigheden bezoek ik Rusland regelmatig. Mijn waarneming is dat mensen nog wel wantrouwend zijn naar de regering, maar steeds meer geven Poetin het voordeel van de twijfel. Poetin schijnt het goed te doen voor Rusland.
  Je ziet veel positieve veranderingen en meer tevredenheid.
  Men moet beseffen dat de joodse maffia welke hoge posities hadden onder Boris Jeltsin het land financieel aan de afgrond brachten. Poetin heeft een aantal van die lieden onteigend en in de cel gezet, anderen zijn nog steeds op de lijst van gezochte personen.
  Intussen moest Rusland zich losmaken van een zeer corrupt en verderfelijk Sovjet stelsel, veel Russen hadden problemen daarmee, maar zijn steeds makkelijker in staat zich los te maken van deze verdrukkende banden.
  Het land is zo enorm groot met veel tijdzones, als ze in Moskou opstaan gaan de mensen in het oosten naar bed.
  Dit alleen al heeft zeer veel invloed op het land.
  Enkele jaren geleden toen ik voor het eerst in Rusland kwam dacht ik dat de mensen bang waren om te lachen, maar dit gaat steeds beter en ze staan meer open voor vriendschap. Ik ga met steeds betere gevoelens naar Rusland, het gaat steeds beter daar.

  Hadjememaar [4] reageerde op deze reactie.

 4. @Corrie [3]:

  U heeft het over de Joodse maffia,zover wil ik niet gaan,maar wel is het kenmerkend,dat ook in Europa een oververtegenwoordiging van Joodse mensen in de diverse regeringen en parlementen(ook het Europese parlement) in sleutelposities zitten,welke niet gerechtvaardigd wordt door het aantal Joodse inwoners,wat uiteraard wel zijn uitstraling heeft op het buitenlandse beleid in de goyem staten,zeker t.o.v. de politiek met de staat Israel,welke op racisme gestoelde staat een geheel arsenaal aan ABC wapens heeft en deze positie geheel uitbuit,onder het mom van veiligheid,die dan ten koste van andere soevereine staten dient te gaan.

 5. Ik denk dat stemmen weinig zin heeft,het lijkt eerder op een verdeelspel tussen de politieke misjpoge,oververtegenwoordigd (o.a.Samson,Asscher,Rutte)en niet gerechtvaardigd door het aantal Joodse medeburgers,waarbij nog een eed moet worden gezworen aan een staatshoofd,dat niet eens democratisch verkozen is.

  Beter is niet te gaan stemmen,anders legitimeert het systeem zich nog.

Comments are closed.