Al het persoonlijk getoonde medeleven met de oppositie in Oekraïne heeft averechts gewerkt en heeft het conflict alleen maar verergerd. Daarnaast heeft men Rusland tegen zich in het harnas gejaagd met hun bemoeizucht.

 

De activisten en mensenrechten bewegingen, gesteund door politici, hebben de situatie bij de Olympische spelen uitgebuit om aandacht te krijgen, maar ook dat werkt verkeerd want de homoclubs in Rusland zijn tevreden met de situatie daar en kunnen vrijelijk hun gang gaan, enkel op straat mogen ze niet openlijk te koop lopen met hun geaardheid; en dat zou hier ook gepast zijn.

Onze Koning en Minister President Rutte zijn de enige verstandige mensen die goed bezig zijn en overleg houden met de President van Rusland en drinken een biertje met hem.
Onze kampioene Irene Wüst krijg een knuffel van Poetin en zo maak je vrienden en kun je problemen oplossen.

Daar kan mening politici nog wat van leren en minder bemoeizucht zou wijsheid zijn..

Ingezonden door Reiny

3 REACTIES

  1. Zoals Nuland het zo treffend kon zeggen : “F..k the EU”. Eindelijk eens een verstandig woord van een Amerikaan.

Comments are closed.